מצב משפחתי: גרושה

aviavram

New member
הגם את מורה ברוטוס

כן - הולך גם דסלקטים ללא תעודות עומדים היום בפינה ? מזל שסיימתי בית ספר עבר כיתה בהצלחה אם כך המורה אשמה-חתמה היכן ה --ע ו ה -ה במקלדת צאי וראי

tunalover

New member
מצב משפחתי: גרושה

מצב רגשי: מחפשת... מחפשת מה? מחפשת איך להעביר את הזמן מהר יותר עד יום שישי (שהוא יחזור כבר מחו"ל) באיזה מצב אתם כרגע? הכרתי מישהו לפני כחודש ואני מאוהבת עד מעל הראש רוצים זוגיות? מקווה שימשיך כמו עכשיו רוצים להמשיך בחופש? מרגישה כמו בנופש (בתוך הראש)

אופק 3

New member
tunalover

איזה קטע אני בעבודה ומרגיש כמו בחופשת סקי באלסקה..(בראש) אפשר לדעת באיזה אתר נופש הראש שלך? אולי נקים אוהל ביחד? חח היום אני נקרע במשרד

tunalover

New member
אופק 3

האמת היא שאני שוכבת לי על כסא שיזוף באיזה חוף לבן ושותה קוקטייל טרופי לצד איזה כמה עצי קוקוס. עוד מעט אני אפרוש לבונגלוס על המים שיש לי, אכנס למיטה מתחת לקילה ואנוח לי מעט מהנופש...
אין כמו הדימיון... הדבר היחיד שאני אראה מאלסקה זה דגים למאכל.

felka

New member
אני מחפש לא לחפש

מיצה מזאת השאלה הזאת. חשבתי שאת רגילה לג'ט לגים... אני במצב סיבבה(זכויות יוצרים - ל"הלאה וכאן"). רוצה הכל ולא רואה שום סתירה בין זוגיות לחופש.... אם חופש הוא בלזיין כל פעם מישהי אחרת אז גם ככה לא הייתה לי מטרה כזאת....

felka

New member
והתשובות (אני לא מפוקס)

מחפש : לא מה רוצה : משיש לי איך רוצה : ככה, כמו שזה אני לא מתלהב היום.... סורי אחותי

שחR

New member
זה שאלון מכשיל, אני מוחה ../images/Emo13.gif

מצב משפחתי- גרוש וטוב לו מצב רגשי: מחפש גרושה שטוב לה באיזה מצב אתם כרגע- פנוי להובלה רוצים זוגיות - כן רוצים להמשיך בחופש- עוד יותר כן רוצים למצוא את האחד או האחת או שרוצים למצוא אותם אחד אחד...- מסובך לי, מה זה פסיכומטרי ?

ש ו פ י ת

New member
מצב משפחתי : גרושה

גרושה וטוב לה מחפשת ...לא , מעדיפה שיימצאו אותי באיזה מצב אתם כרגע ? פנויה להכרות רוצה זוגיות - יותר מאי פעם , אבל הפעם בלי כל הקשקושים מסביב בלי רבנות פעמונים צלצולים שמלת כלה וכו' הפעם קשר מעולה עם שקט שמחה בית ילדים ועוגה נאפית בתנור השקט הזה שפעם היה נראה בעיני כשגרה מאיימת רוצים להמשיך בחופש ? איזה חופש ? חופשי זה לגמרי לבד ... שופית

אגם גם

New member
אני הנשואה היחידה פה? ../images/Emo69.gif

טוב נו.. לפחות קבענו ללכת לרבנות השבוע, סוף סוף.. מצב רגשי - לא מחפשת כלום, תודה.. עסוקה בלהדוף את כל הטורפים
ממש לא פנויה לזוגיות עכשיו, לא חושבת על זה, לא בנויה לזה. חופש, חופש, חופש, שקט לנשמה.. אבל ארצה בטח למצוא את האחד, מתישהו, כי אני כן טיפוס זוגי ביסוד. אבל האמת - אני לגמרי קטנת אמונה לגבי קיומו של האחד הזה.. לדעתי הוא לא קיים. או שהוא קיים אבל נשוי. או חי על המאדים. אבל אני לא "מרגישה" אותו איפשהו ממתין לי. אני אשכרה חושדת שאבלה את שארית חיי ככה, לבדי. אביא כמה ילדים מכל מיני תרומות זרע מזדמנות
אבל בן זוג אמיתי - לא יהיה לי.. ואיך יהיה? לא יכול להיות שקיים מישהו שבאמת, באמת מתאים לי. זה דמיוני. עובדה שלא היה עד עכשיו. כשאני קוראת את זה עכשיו זה נשמע עצוב קצת, לא? שאני באמת חושבת ככה. אבל אני באמת חושבת ככה! עכשיו לפחות. דברו איתי עוד חודשיים.. אולי ישתחרר אחד הברגים ואחשוב אחרת..

aviavram

New member
ומה רע בלהיות נשואה ? לאיש הנכון בזמן הנכון

כן קצת עצוב אבל את היחידה שתשנה את זה אף אחד לא יעשה זאת עבורך

cheshire9

New member
רצינית ?

ב 5 בבוקר ? ? לא נורא - תציצי למעלה - יש סידור הסעות ישר לגהה

aviavram

New member
לחיפוש זוגיות טובה כל שעה טובה

היא יכולה למצוא למשל אחד מבומבי שמחובר מה שעה שם ב 5 בבוקר שלנו?

למעלה