מצב משפחתי: גרושה

S T A R 1 1

New member
מצב משפחתי גרושה+1

מצב רגשי: כרגע לא כ"כ ברור מאוד רוצה אהבה... ומאוד אוהבת את החופש.... כרגע במצב של התחלה של משהו שיכול להיות טוב.... אבל מרב כ"כ בלבול ופחד להפגע... אין את הפרפרים בבטן (מבאס לא??????) רוצה זוגיות - והתחיל משהו... אבל על החופש קשה לוותרררררררר

מנסה גם...

מצב משפחתי: רשמית- נשואה. מצב ביניים (פרודה) לא מציינים בתעודת זהות
מצב רגשי: מאוזן
מחפשת: את התשובות... רוצים זוגיות: כן רוצים חופש: כן רוצים למצוא את האחד או האחת או שרוצים למצוא אותם אחד אחד...- אחד אחד, אבל כל אחד נבדק לעומק

aviavram

New member
הפסיקי לחפש - ../images/Emo163.gifתעשי , מי שלא../images/Emo163.gif

עושה לא טועה מי שלא עושה לא מוצא מי שעושה לפעמים טועה אבל בהמשך מגיע לתוצאה המקווה זוגיות וחופש לדעתי לא ממש מסתדרים יחד צריך לחפש האיזון אבל אלו בהחלט מילים מנוגדות אחד אין יש הרבה אחד יותר טוב מהשני והסכנה לא בחיפוש הטוב אלה בחיפוש הטוב יותר מרוב חיפוש לעומק טובעים היתה לי אקסית כזו מחפשת כל חייה האמת הוחמאתי לפני 20 שנה בחרה אותי טוב עברו 20 קראי 5 פעמים ואמרי לי שאני טועה

../images/Emo12.gif../images/Emo24.gif

שאתן צל"ש לעצמי? הוצאתי ממך כזו תגובה ברורה, לא מאמינה
אין בחיים שחור ולבן. צריכה לחשוב על תשובה של ממש. בנתיים...שים לב...ההודעות שלי תמיד ציניות במידת מה...אל תקח אותי ברצינות...

aviavram

New member
זה בסדר בציניות אנחנו תואמים

קחי את זמנך מקסימום עוד שבועיים בטיילת שרובר שישי עם הילדים לסיום החופש הגדול עמית ?

שבועיים אתה נותן לי ../images/Emo8.gif?

האמת...אני צריכה יותר. קראתי 5 פעמים. אתה לא טועה. פשוט...אין כאן נכון או לא נכון. תלוי בבן אדם. מאד תלוי בשלב בחיים... אם אני לא יודעת באיזה עולם אני...איך אוכל להכנס לזוגיות "טוטאלית" כזאת, ועוד יותר גרוע- איך אוכל לגרום למישהו להכנס לסיפור כזה? לא פייר... מי כמוני יודעת... כשנגיע לגשר נראה. בנתיים אני לא שם. אז כן- גם זוגיות וגם חופש. וזה אפשרי, כי ...אני מצליחה. וגם נהנת... כשלא יתאים לי יותר...או לא יתאים לו יותר...נעבור הלאה. או ביחד או כל אחד לדרכו. ככה זה...לא חייב להיות שחור ולבן. יש גם באמצע... קרא 5 פעמים ותגיד לי שאני טועה

רק שיר

New member
זה סטטוס קוו?

מצב רגשי: אחרי חצי שנה מזעזע וקשה , הכל יציב מאוזן ונלהב .
מחפשת מה? את השקט
והשלווה. באיזה מצב אתם כרגע? קצת חולה
זה נחשב??? רוצים זוגיות? רוצה זוגיות מאווררת
וחופש עם זוגיות, שילוב של שניהם יחד מנצח! ויש דבר כזה:)
רוצים להמשיך בחופש? כן אך רק איתו.

רומנteaת

New member
אני מחפשת את עצמי ב ../images/Emo213.gif

אם מישהו מוצא, שירים טלפון. אבל עכשיו ברצינות. באיזה מצב אני? רוצה זוגיות, בטח רוצה. אבל בטווח הרחוק מאוד. בכלל לא חושבת עכשיו על להתמסד שוב. מצד שני- רוצה אהבה, והמון, וכל הזמן. אז בינתיים מחפשת במקומות הלא נכונים, ונתקלת בדברים מעניינים נורא. מה 'כפת לי? אוספת חוויות, שיהיה על מה לדבר עם האחד, כשיגיע. אין רגע דל

aviavram

New member
מצאתי -מה לעשות איתך?

זוגיות בטווח רחוק זה כמו להרגיש עם וללכת בלי זוגיות זה לא להתמסד זה הביטחון הידיעה הכמיעה הרצון הכיף האמונה מקומות לא נכונים? -תמיד לא מחפשים מתחת לפנס תכונה אנושית ידועה

רומנteaת

New member
אבייי!!!! ../images/Emo124.gif

תעמוד בפינה מיד. כמיעה?? מה זה?? שורש חדש? אולי זה בהודית?? כמיהה, מאמא'לה. כמיהה. ומקבלת את התיקון- זוגיות זה לא בהכרח להתמסד. נכון. אז רוצה זוגיות בלי להתמסד. הולך?

aviavram

New member
השאלה היחידה שנותרה

כמיהה ? או בן זוג כקמע ? הפרשנים ....

שרשירית

New member
בטוח לא בהודית, הבחור מדבר הודית מבטן ולידה

מה שנקרא 'שפת אם'. כנראה שהתכוון לקמיע...
טפו טפו

למעלה