מצב משפחתי: גרושה

מי על הכוונת?

מישהו
נדבר כשאחזור
דקר, נראה לך שאני נכנסת עם באבל לזירה? היא תולה אותי על עץ לפני שאני מספיקה לספור עד 3...

Bubble Girl 27

New member
אני לריב איתך ולתלות אותך?

הכי קרוב שאני אגיע ללתלות אותך זה כשאני אמסגר תמונה שלך ואשים מעל המיטה שלי! חולה עליך יא בעייתית! מחכה לעדכונים ותפסיקי להמר שמעתי שהימורים מקצרים את חיי המין.. תשאלי את דורון ואת שי.

בובה!../images/Emo24.gif

חיי המין של הזוג הנ"ל לא ממש מעניינים אותי
שישאירו את זה ביניהם...

rrredshay

New member
בשביל לא להסתבך עם המנהלת...

מצב משפחתי: גרוש מצב רגשי: מצאתי... מחפש מה? אם הייתי יודע... באיזה מצב אתם כרגע? מאוזן עם המחשב על הברכיים (אני 27 שום מילה..) רוצים זוגיות? כן!!! רוצים להמשיך בחופש? כן!!!! רוצים למצוא את האחד או האחת או שרוצים למצוא אותם אחד אחד... - סיבכת אותי....

דקר26

New member
מצב משפחתי: גרושה. [בת.ז עדין רווקה]

מצב ריגשי: מחפשת .. מחפשת מה: מישהו נחמד להקים איתו בית נחמד ולגדל ילדים ותוכי נחמדים. באיזה מצב אני כרגע: על המיטה עם הנייד אחרי שחזרתי מראיון עבודה מזעזע. [אז מה אם אמרתי לך בטלפון 35 שקל לשעה..התכוונתי ל22. אז מה אם אמרתי לך שהעבודה כוללת ניהול צוותים , התכוונתי שאת תכיני לי קפה]. רוצה זוגיות: כן. רוצה להמשיך לחפש: לא מחפשת כשהוא יבוא הוא יבוא. [כתבה דקר שמנהלת באתר הכרויות] רוצים למצוא את האחד או האחת או שרוצים למצוא אותם אחד אחד : רוצה למצוא את האחד ובנתיים כשרואה שהדייט לא יושב לי טוב ברגש ,אבל יש מתח מיני והוא יושב לי טוב בעין.. אז חופשי מזיינת אחד אחד.

cheshire9

New member
בתעודת זהות

נשוי ........ עוד לא העברתי את זה פה בארץ. סטטוס ? לא מחפש בכלל . דברים קורים מעצמם - ואני מקבל אותם בברכה ובהרבה שימחה ........

cheshire9

New member
איך לא שמתי לב .....

שאלת : רוצים זוגיות ? רוצים להמשיך בחופש ? ןאני שואל - זה חייב להיות סותר ? עונה "כן" על שתי השאלות .....

עכשיו אני

מצב רגשי: כרגע רעוע. יש לי שני ילדים עם משאלת מוות שמסתובבים קרוב מידי אלי וצורחים
מחפשת... מחפשת מה? לא מחפשת
באיזה מצב אתם כרגע? בזוגיות מופלאה ואוהבת רוצים זוגיות? כן רוצים להמשיך בחופש? בזוגיות טובה יש הרבה חופש רוצים למצוא את האחד או האחת או שרוצים למצוא אותם אחד אחד... מצאתי

למעלה