מצב לא קל- פריקה

• פותח הנושא sapie
  • פורסם בתאריך

chenby

New member
זה בדיוק זה והרגע אמרת את זה

"אני ידעתי מראש שאני לא מסוגלת להסתגל למקום הזה" ואני אומרת - כל מה שתאמיני בו - מראש יהיה נכון וכל מה שתאמיני בו מראש- אדרבה יהיה נכון. את בעצמך יוצרת את המציאות של חייך. אולי אם היית אומרת - אני מוכנה להפתעות - היית מקבלת מציאות אחרת? תנסי - מינימום- תישארי באותו מקום, מקסימום - זה יצליח. את רוצה בכוח לסבול? או שאת מוכנה טיפה טיפ לוותר על הצדק (ולדעת מראש שווה ללהיות צודקת - כי שניהם תמיד יוצרים מציאות) ולהחליט שאין לך מושג מה יכול להיות. רק הפתעות יגיעו - כשאת יודעת מראש, את לא נותנת לעולם סיכוי לקבל משהו חדש- אז על מה את בוכה? על המציאות או על החוסר מוכנות שלך לוותר על מה שאת "יודעת" זה שאת לא מסוגלת לפרוק ארגזים - לא אומר הכל, אולי אומר שאת עצלנית או עקשנית או בהכחשה.. תראי אילו הצהרות את מצהירה- ותבדקי עם עצמך מה את באמת רוצה- ותתחילי להצהיר בכיוון של מה שאת רוצה. כי זה ייצור מציאות באותה מידה - ואת רוצה להרגיש טוב לא? כשאת מרגישה טוב האם זה משנה אם את מרגישה טוב בתל אביב או באילת? זה לא האפשרות שתקועה במקום - זה האמונות שלך יקירתי. וזוהי הזדמנות מצויינת לבדוק אותן ולשנות אותן על מנת לקבל תוצאות חדשות בחיים שלך - שיעשו לך טוב. שוב מזמינה אותך לקרוא את הספר- לאהוב את מה שיש - ביירון קייטי. אולי הכותרת נשמעת כזו סתמית - אני ממליצה לך להתעמק בתוכן.

למעלה