מצאתי מבצע מעניין

עדכון קטן

אחרי שקראתי את הכתבה הנ"ל ויש לי קניון חמש דקות מהבית אמרתי נו מה כבר יכול להיות אז קפצתי ושוב אני חייבת להמליץ על צוות החנות בקניון רמת אביב כולן מתוקות לא נדחפות מציקות או כל דבר בסגנון. האווירה פשוט נינוחה ונעימה. המבצע אמיתי לחלוטין המחירים גבוהים בדיוק כמו במשך כל העונה פשוט עכשיו מקבלים שני פריטים בנוסף ועוד משהו קטן מי שקונה שלושה פריטים יכולה לקנות מעיל חורף ארוך ויפה ב99.99 (יענו 100) קניתי חולצת מעטפת, סריג עם ריצרצים וקרדיגן ב349 הוספתי לזה ג'ינס שמצא חן בעיניי וכמובן מעיל
חוץ מהמבצע מי שקונה על כל פריט יש 50 אחוז הנחה זה הכל לדעתי דרים אשמה בגלל שאמרה שמשעמם בפורום:) קניה מהנה

Lylyana

New member
אוףףףף

שמעתי על המבצע של מתאים לי,אז נסעתי ולא מצאתי כלוםםםםםםםם!!!!! אז הלכתי לנחם את עצמי ב"קרייזי ליין" ויש דברים לא רעים בכלל,קניתי 2 חולצות טריקו מאוד חמודות,כל אחת ב-49.90 ש"ח ולא התאפקתי וקניתי מעיל טוויד ארוך מהמם...
אני מצרפת תמונות אבל האיכות ממש ממש גרועה (הבגדים נראים הרבה יותר טוב במציאות
).

DREAM111

New member
וי מה אני אשמה

אז זו אשמה טובה לא
תתחדשי ויאללה תמונות תמונות תמונות.

החורזת**

New member
קודם כל תתחדשי|4u|

ואודליה, כנראה הכל עניין של טעם. אני במקרה הייתי בחנות ברמת אביב היום לפנות ערב. אז נכון שהמוכרות היו אדיבות ונעימות, אבל גם אני לא מצאתי כלום לטעמי. והמחירים בשמיים, כך שאפילו אם את מוסיפה עוד פריט בחינם, זה עדיין היה יקר לטעמי. חוץ מזה הסתובבתי בקניון. רציתי לקנות נעליים של Rockport שיש להם נעליים מדהימות בנוחותן. ודווקא ראיתי שם כמה זוגות מדליקים, אבל לאחר שראיתי שהמחיר הוא ........... כן רדו עוד קצת למטה.... אכן 1800 או ליתר דיוק 1799 ש"ח לזוג, החלטתי לוותר על התענוג. בקיצור יצאתי משם רק עם פנל חדש ל
שלי. עכשיו מחכה ליום ו' הבא לבזאר של ניקול, אולי משם תבוא ישועתי.

החורזת**

New member
ממש לא, אלה נעליים של חברה

שקבלה אישור מחברת נייק (או איזו חברה אחרת שמשווקת נעלי ספורט) להשתמש באימומים שלה ולהרכיב עלים נעליים קצת יותר אלגנטיות מנעלי ספורט, כך שהנעליים מאוד נוחות, יש בפנים בולמי זעזועים וכריות לרפלקסולוגיה של כף הרגל וכו'. אני קונה נעליים אלה כי יש לי בעייה של גיד רופף בקרסול. בעבר היתה לי נטיה לסובב את הקרסול כל שני וחמישי, עד כדי פריקת מפרק וקריעת הגיד. מאז שגיליתי נעליים אלה, טפו, טפו, טפו,
חמסה|
זה לא קרה לי. ובשנה שעברה קניתי שני זוגות של החברה במחיר של כחמש מאות ש"ח לזוג וחשבתי שזה מוגזם, אז 1800 נראה לי ממש שחיתות.

להלה30

New member
500 ש"ח זה בגדר סביר

כי זהו בערך המחיר של נעליים נוחות וטובות (וגם נעלי התעמלות טובות). 1800 ש"ח?! אולי את יכולה להזמין מהאינטרנט בחו"ל.

מדדתי וממש לא התלהבתי

ובשום אופן לא שווה 1800 ש"ח! ולגביי הבגדים אני מצטערת אבל לקנות ב349 או 399 (המחיר הכי גבוה שנתקלתי בו בבגדים) לשלושה פריטים זה לא יקר ואם כן אז תספרי לי איפה את קונה שזה זול יותר אני אגיע לשם

להלה30

New member
הי אודליה

לא ממש הבנתי למה התכוונת. אני הגבתי לדבריה של החורזת לגבי הנעליים. לא כתבתי דבר על קנייה ב- 350 ומעלה של בגדים. אולי התכוונת להגיב למישהי אחרת?

DREAM111

New member
לול אכן המצלמה לא מחמיאה לבגדים

אבל נראה שעשית לך אחלה קניה המעיל נראה משהו. תתחדשי ותהני.

miru2

New member
קנית בגדים יפים - תתחדשי! באיזו מיד

באיזו מידה הדברים. אני לא כל כך מוצאת אצלם. אולי אגש שוב...

Lylyana

New member
אני בעקרון מידה:

46-48,אז בקרייזי ליין אני קונה במידות 4-5.

למעלה