מצאתי מבצע מעניין

Revi 22 Tal

New member
המעיל מדהים.. גם אני רוצה כזה..

את הטוויד הזה קניתי בג'קט קצר

והוא באמת נהדר. בכלל, הבגדים של קרייזי ליין השנה מאד מוצלחים, לטעמי.

Lylyana

New member
גם אני,גם אני,גם אני

החלטתי שאני לא מוותרת על המבצע של מתאים לי,אז נסעתי היום לסניף אחר ויצאתי עם שלל לא רע בכלל:מכנס שחור ממש נחמד,סריג גולף לבן(ממש חגיגי) וקרדיגן חום עם תכלת.סה"כ 349 ש"ח שזה יחסית לא רע.אבל דבר אחד ביאס אותי וזה הקטנת המידות.אני לא הולכת וטופחת אבל כל פעם שאני נכנסת למתאים לי אני צריכה מידה גדולה יותר.בסוף נראה לי שאני אפסיק למצוא שם בגדים...

תתחדשו!

האמת שהמבצע הזה נשמע ממש בסדר מבחינת המחירים שאתן מתארות- כלומר על כל פריט זה יוצא מחיר לא רע, במיוחד אם אלו פריטים טובים למלתחה שאפשר לשלב עם כל מיני דברים אחרים.

silvey

New member
את צריכה בכל פעם מידה גדולה יותר

לא בגלל שאת טופחת, חס ושלום, אלא בגלל ש-ML
מוסיפים מידה יותר קטנה כדי להתעשר מפלח שוק נוסף ואז המידה הרגילה שלנו "עלתה מדרגה". מתי כבר תקנו בגדים שמתאימים לכם בלי להסתכל על המידה? כך תמנעו מעצמכם עגמת נפש של "אופססססס, גדלתי במידה..."

Lylyana

New member
אני קונה

בגדים שיושבים עליי טוב ולא משנה מה המידה,אבל בקצב הזה שהם מקטינים את המידות פשוט לא יהיה מה לקנות.לדוגמא:לקחתי היום ג'ינס במידה 48 והוא לא עלה לי מעל הברכיים ואני מאמינה שגם 50 לא היה עולה עליי.בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שעוד מעט אני לא חושבת שאני אצליח למצוא שם משהו מעל מידה 46...

אורעם1

New member
אותי מרגיזים המבצעים של מתאים לי

כדי לקבל את ההנחה המקסימלית, את חייבת לקחת 3 פריטים. ואם את לא מוצאת, לא נראה לך, או סתם לא בא לך להוציא כ"כ הרבה כסף - אז יש לך בעיה. אם את לוקחת רק פריט אחד את מקבלת 50% הנחה שאת זה הם כבר נתנו מזמן, ולמחירי הבסיס שלהם שהם מטורפים, זה ממש לא אטרקטיבי במיוחד. יצאתי מהחנות בלי לקנות ונכנסתי לקרייזי ליין, ושם היו פריטים במבצעים של 70% הנחה. ואז המחירים ממש מצויינים. קניתי ז'קט ג'ינס ב - 80 ש"ח, ז'קט שחור דק ב - 70 ש"ח ומכנסי ג'ינס עם טקסטורה של ריבועים על הבד שזה ממש לא נראה ג'ינס ב - 70 ש"ח. שתי גופיות ב - 30 ש"ח כל אחת. יש פריטים שעדין מחיריהם לא ירדו מספיק, אז החלטתי לחכות איתם. בקיצור, מתאים לי הפסידו שהם עובדים על דחיפת כמויות ללקוחות ולא לפי פריט. כך יצאתי עם שלל הרבה יותר גדול, במחירים הרבה יותר גדולים. כבר מזמן אני מדללת את קניותי במתאים לי בגלל השיטה הזו.

למעלה