מצאתי התמחות

פרח 2 2

New member
מצאתי התמחות

טובה מאוד, (ל-2 מקומות הייתי צריכה לבחור) ( בעבר התקבלתי לעוד 2 אך הם היו נזיקין + בלתי נסבל) וקיבלתי הרבה פידבקים על ההישגים שלי, אבל משום מה לא שמחה, לא מתרגשת, כלום. יש לי עוד כמה חודשים לנוח, להמשיך לעבוד במשרה דיי חלקית, להתחיל ולסיים את הסמינריונית, לצאת לנופש (מדובר בהתמחות לפבואר 2011) לא עשיתי לעצמי הנחות, לא בחרתי בשופט ולא בעצמאי שעובד פחת שעות כי חשבתי על העתיד, ועכשיו לא יודעת איך להסביר, לא שמחה. חוויתם את זה? פעם כל מה שרציתי היה להתמחות אצל שופט ועכשיו לא הלכתי לראיונות בכלל אצל 3 שופטים שביהמ"ש 15 דק נסיעה מהבית שלי. דברים השתנו אצלי.

פרח 2 2

New member
מדובר במשרד נחשב

יש בו 7 עורכי דין ו-3 מתמחים שכולם מתחילים בפבואר/מרץ. משרד שמתמחה במקרקעין בעיקר וגם ליטיגציה. לא בחרתי בשופט, למרות שזה 15 דק מהבית שלי, ועובדים עד 4, כי באמת חשבתי על העתיד, ולא מתים על מתמחים שהתמחו אצל שופטים מבחינת הניסיון. התקשרו אלי 3 שופטי שלום+ רשמת+סגן נשיא ולא הלכתי לאף אחד מהם לראיון. אחותי גם עבדה במשרד עו"ד נחשב מאוד ופשוט אמרה לי שלא כדאי להתמחות אצל שופטים.

פרח 2 2

New member
אהה אתייחס לשאלה

כן, אני חושבת שנחמדים שם, מאוד מקצועיים, שמעתי שלומדים שם המון וגם לא מרוויחים מינימום. למרות שכשהתקבלתי, אחרי חיפושים רבים ללא ממש שמחתי, עכשיו אני מתחילה קצת לעכל את זה שאפשר לנוח מהחיפושים אחר התמחות טובה, כי באמת שלחתי הרבה קו"ח, גם רציתי להתחיל בספטמבר, למרות שאת הסמינריונית בקושי התחלתי, אבל בהחלט יש יתרונות לפבואר אוכל לנוח קצת, לסיים את הסמינריון בלי לחץ, יש לי את כל החיים לעסוק במקצוע (אם אחליט שארצה להמשיך בו).

למעלה