תמיד בדרכים
New member
נכון, טעות שלי.
נכון, טעות שלי.אוטובוסים ביו"ש היו, אבל של ממלכת
ירדן!!!! היתבלבלת ,המפה מ 1959 !!!
נכון, טעות שלי.אוטובוסים ביו"ש היו, אבל של ממלכת
ירדן!!!! היתבלבלת ,המפה מ 1959 !!!
מפת קווי דן 1959 חלק ב.מפת קווי דן 1959 חלק א.
יופי של פריטמפת קווי דן 1959 חלק א.
אני נפעם!מפת קווי דן 1959 חלק א.
ברשותיאני נפעם!
עם כל ההערכה לפריטים שהוצגו עד עתה, זה הפריט הכי יפה ומעניין שהוצג. אני מקווה שיש לך (או לחברים אחרים) עם עוד מפות "עתיקות" כאלה, כי הן משקפות את ההיסטוריה של התפתחות פריסת השירות, מה שקשה להבין מסיפורים ותמונות. זה דבר שצריך להדפיס ולשמור לעד!
אין לי מיליםמפת קווי דן 1959 חלק א.
מפה מגניבה ! יש גם של "אגד" ? אביתראין לי מילים
בתור מישהו שאחד מתחביביו הוא מפות, ואחד אחר הוא אוטובוסים וקוי אוטובוסים, ומפות של דן במיוחד, אני ממש מתרגש מהמפה הזו. תודה רבה על אוצר נפלא זה!
מפות ב"אגד"מפה מגניבה ! יש גם של "אגד" ? אביתר
חבל ! אך יש לי ספרי לוחות זמניםמפות ב"אגד"
לצערנו ב"אגד" אין מסורת של פירסום מפות. היתה תקופה קצרה בתחילת שנות התשעים שהם הוציאו מפות ערים אבל ככל הידוע לי לא הציעו אותן למכירה. חלקן עוד תלויות בחדרי נהגים וחדרי מודיעין. מלבד זאת יצאה מפה משותפת של "דן ו"אגד" בשנת 1999 , והיא הציגה את הקווים העירוניים של "אגד" בערים בהן יש גם קווי "דן". המהדורה הבאה שיצאה כללה שוב רק את קווי "דן" , כלומר שיתוף הפעולה הופסק.
בוקר טוב אביתר.אכלת הרבה גפילטעפיש?חבל ! אך יש לי ספרי לוחות זמנים
עבי כרס משנות ה- 50 של "אגד" והם מרשימים ומושקעים ! וכמובן צבעוניים בחלקם.
תודה עצומה על המחמאותבוקר טוב אביתר.אכלת הרבה גפילטעפיש?
אני לא יכול לזוז עדין ובעוד שעה אני נוסע ליער חולדה לפיקניק משפחתי. ולענין. יש לי מפות של אגד .הן לקוחות ממדריך וילנאי מ1945.אני מניח שראית את המדריך הזה. אין לי אותו, ואני גם לא מצליח להשיג אותו. וילנאי ערך מפות של כל קווי אגד אבל בסכמת מלבנים.ולא רק של אגד,אלה של כל חברות התחבורה היהודיות שהיו בשנה זו. אגד, דרום יהודה, המקשר,וכל החברות הצפוניות. יש לי צילום של כל המפות. אני אסרוק אותם בקרוב. מעניין שאין לי אף מפת תחבורה של אגד. ואולי באמת לא היו????? צריך לפנות אל רבנו ומורנו הדגול דני. אגב מענין. פירסמתי את מפת "המעביר"מ 1944 ובה הבסיס לכל קווי דן.והחברה מתיחסים רק למפה של דן מ 1959. אני מניח שבשביל רוב החברה כאן בפורום אין הבדל גדול בין 1944, לבין 1959. בשילי ההבדל אדיר מפני ש ב 1959 כבר הייתי ילד בן 9 וזה כבר לא היסטוריה בעיני. אני הרי היסטוריון. אביתר תמשיך לצלם תמונות נהדרות.כל תמונה שאתה מצלם יכולה להיות רקע לשולחן העבודה של כל חובב תחבורה ציבורית. במחשב שלי כרגע הרקע הוא התמונה שלך, של האוטובוס האמריקאי מ 1934 . אשמח באם תסרוק לפעמים איזה כרטיס נדיר,מסמך ישן,או תמונה שאפילו דני לא ראה אותה. אז חג שמח.ושלא תעסיק את המצלמה שלך בארועים לא משמחים.
מפות אגדמפות ב"אגד"
לצערנו ב"אגד" אין מסורת של פירסום מפות. היתה תקופה קצרה בתחילת שנות התשעים שהם הוציאו מפות ערים אבל ככל הידוע לי לא הציעו אותן למכירה. חלקן עוד תלויות בחדרי נהגים וחדרי מודיעין. מלבד זאת יצאה מפה משותפת של "דן ו"אגד" בשנת 1999 , והיא הציגה את הקווים העירוניים של "אגד" בערים בהן יש גם קווי "דן". המהדורה הבאה שיצאה כללה שוב רק את קווי "דן" , כלומר שיתוף הפעולה הופסק.
וגם של ירושלים בדצמבר 1987מפות אגד
אגד הוציאו מפה של חיפה והקריות ב-84 ומפות של חדרה/נתניה, הרצליה/רעננה/כ"ס, ורחובות/נס ציונה/ראשל"צ באמצע שנות ה-90.
וגם מפת ירושלים מ-1995וגם של ירושלים בדצמבר 1987
האם מישהו יכול...וגם מפת ירושלים מ-1995
עם שיתוף העירייה.
הסורק שלי לא מתפקד... ברגע שאוכל,האם מישהו יכול...
לשים כאן את המפות או להפנות אותנו למקום שאפשר למצוא אותן?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.