מפרקית 458

מצב
הנושא נעול.
ערן עכשיו שה 255 חזרה

אני לא משוחד בכלל
עדיין אין לי מניות בוולבו וגם לא במ.א.ן. הוולבו שהיה באגד הגיע עם גרסאת מנוע חלשה ועם תיבה של ZF וזו הסיבה שבמטרודן החליטו להעיף אותו אחרי חודשיים, מדובר במכונה חלשה משמעותית מגרסאת ה275 כ"ס. כנראה שה30 כ"ס הנוספים באמת משמעותיים.
ערן עכשיו שה 255 חזרה
למרכז לפי מה שכתב עשר טחנות לא מזמן מה מטרודן עושים עם המקום הפנוי הזה?קונים מפרקיות חדשות או עוד מכונות מדן(נראה אותם לוקחים את ה241 חחחחחחח)?

fireman

New member
לא יודע......

ערן עכשיו שה 255 חזרה
למרכז לפי מה שכתב עשר טחנות לא מזמן מה מטרודן עושים עם המקום הפנוי הזה?קונים מפרקיות חדשות או עוד מכונות מדן(נראה אותם לוקחים את ה241 חחחחחחח)?
לא יודע......
בינתיים רוב המכונות עומדות בחניון בגלל השביתה, עם מפרקיות ובלי מפרקיות...... אם קונים חדשות, מהעדכון האחרון שיש לי טרם החליטו אם לרכוש מפרקיות חדשות.

צחקן

New member
תעדכן אותנו, אישאש.

לא יודע......
בינתיים רוב המכונות עומדות בחניון בגלל השביתה, עם מפרקיות ובלי מפרקיות...... אם קונים חדשות, מהעדכון האחרון שיש לי טרם החליטו אם לרכוש מפרקיות חדשות.
תעדכן אותנו, אישאש.
ב"ה אנחנו מאוד מסוקרנים!! רוצים לדעת!! כי אם רוכשים מפרקית, אז נראה איזה דגם : וולו, סקאניה, מרצדס או מאן.... . מעניין מאוד איך נראה B7LA עם מרכב מרקורי ישראלי!. או לחילופי ןסקניה מפרקי, או מרצדס. זה יהיה מסקרן מאוד.

fireman

New member
זה בטח יהיה מאן אם וכאשר

תעדכן אותנו, אישאש.
ב"ה אנחנו מאוד מסוקרנים!! רוצים לדעת!! כי אם רוכשים מפרקית, אז נראה איזה דגם : וולו, סקאניה, מרצדס או מאן.... . מעניין מאוד איך נראה B7LA עם מרכב מרקורי ישראלי!. או לחילופי ןסקניה מפרקי, או מרצדס. זה יהיה מסקרן מאוד.
זה בטח יהיה מאן אם וכאשר
לפי איך שזה נראה למטרודן אין כסף לדלק שלא לדבר על מפרקיות

../images/Emo6.gif מה זה BLA בלָעעעה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

גם BLA (הכינוי לB7L) אתה לא תראה
המנוע שלו יתפוצץ אחרי העליה מאחד המחלפים לכביש מס' 1
אוטובוס כזה מעפן כבר מזמן לא ראינו בארץ. מאז ימי ה...... לא! אף פעם לא היה בארץ כזה אוטובוס מעפן!!! רחמים על תושבי בקעת אונו, שאר הנאלצים להשתמש בקווים, ובעיקר רחמי על תושבי באר שבע שנאלצו לאכול בננות שבדיות כמו קופים.
מה זה BLA בלָעעעה

846

Active member
אתה מגיע להר-חוצבים לפעמים?

ואני אארוב להן במסוף הר-חוצבים
או "עתירות-מדע" ליד הבית שלי, עם מצלמה כמובן. הבעיה היא שקשה מאוד להסתובב שם עם אוטובוס דו-מפרקי. בכל מקרה, אני מתכוון לארוב ל-458 ול-459 ולתפוס אותן עם נוף ירושלמי !
אתה מגיע להר-חוצבים לפעמים?

JayZed

New member
חחחח... למה לא SG? כי הן כולן

למה אי אפשר לקחת מפרקיות SG לירושלים? למה 458 ו-459 לא יכולות לשרת על הקוים התלאביבים? רק הגיעו, עוד לא ראיתי אותן בכלל!
חחחח... למה לא SG? כי הן כולן
יתפוצצו ב-15 דקות הראשונות. המנוע שלהן לא מסוגל לשאת נסיעה של 10 דקות באיילון, ואתה רוצה לשלוח אותן לירושלים?! חוץ מזה אני בספק שהמבנים העתיקים במרכז עיר הקודש ישארו שלמים אחרי שמפרקית SG תעבור לידם... הרעש שלהן מרעיד את אבות אבותיינו הקבורים מזה אלפי שנים באדמה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה