והנה החלק השני :הנה הדגם
ב"ה ממולץ בקר (חורף...) . מי שירצה את זה באיכות יותר טובה יפנה אלי. הנה החלק הראשון, לאחר שיפור אשמח מאוד מאוד עם מישהוא ידפיס ויצלם. מוקדש לאנדי רודלסקו, שצילאת התמונות של הדגם והעלה לפורום, ושהמתמונות האלו לקחתי השראה איך להכין חלונות וכו'. תודה רבה אנדי! וכמעט ששחכתי: תודה לאיל ריכניץ שנתן לי את הסמל של דן באיכות טובה. הדגם הואמשופר, לאחר הפיכת הסמלים לישרים. חג שמח לכולם!
והמקבילה מ"אגד"הנה הדגם
ב"ה ממולץ בקר (חורף...) . מי שירצה את זה באיכות יותר טובה יפנה אלי. הנה החלק הראשון, לאחר שיפור אשמח מאוד מאוד עם מישהוא ידפיס ויצלם. מוקדש לאנדי רודלסקו, שצילאת התמונות של הדגם והעלה לפורום, ושהמתמונות האלו לקחתי השראה איך להכין חלונות וכו'. תודה רבה אנדי! וכמעט ששחכתי: תודה לאיל ריכניץ שנתן לי את הסמל של דן באיכות טובה. הדגם הואמשופר, לאחר הפיכת הסמלים לישרים. חג שמח לכולם!
החלק השני של המקבילהוהמקבילה מ"אגד"
ב"ה תודות לאנדי על התמונות עפ"י הכנתי את המיפרקית.
ועכשיו 461 ו 460 יחדיו!החלק השני של המקבילה
ב"ה תודות לאנדי רודלסקו על התמונות.
להכין עוד? זה יפה?.ועכשיו 461 ו 460 יחדיו!
ב"ה הדמיית מחשב שלי כמובן.התמונה המקורית צולמה ע"י אנדי רודלסקו.
מה זה ריטרדר רגל?מפרקית 458
היום בבוקר התקבצנו 5 נהגים בחניון אזור לעשות הדרכה על מפרקית 458 אצל אלי מנור על מנת שנוכל לעבוד עליה בקו 402 ירושליים בניברק בחג החנוכה נכנסנו לכיתת הלימוד ושם אלי העביר לנו שיעור עיוני במשך שעה וחצי על המפרקית בשעה 9 יצאנו מחניון אזור בנהיגה מעשית על המפרקית לכוון ירושליים דרך כביש 1 אני נהגתי על המפרקית משער הגיא עד הכניסה לגינות סחרוב יש לציין שהמפרקית שקטה מאד מי שיושב מאחור אינו שומע את רעש המנוע המפרקית מאוזנת הקרון האחורי ישר כל הזמן בניגוד לפושר שרוקד מאחור עליות עולה ללא קושי אוכלת את העליות נעולה על 83 קילומטר לשעה המינוס היחידי שלה שאין לה רטרדר יד אלא רגל בלבד שיהיה לכם ערב טוב ולהתראות מחר אחר הצהריים בכביש 1
ריטרדר רגלמה זה ריטרדר רגל?
על ריטרדר יד יש הסבר במאמרי הפורום. מה זה ריטרדר רגל?
מוטי, תודה.ריטרדר רגל
זה כמו ריטרדר יד רק שמפעילים אותו ברגל. מה שקורה זה שכשהנהג לוחץ על דוושת הבלם אז המגע הראשון מפעיל את הריטרדר ורק לאחר מכן בהמשך הלחיצה הבלימה עוברת לבלמים עצמם. אני אישית מעדיף את צורת הבלימה הזאת אבל זה תלוי אצל כל נהג ונהג. בריטרדר יד למשל אם שכחת להחזיר אותו והמשכת לנסוע אז ברגע שאתה לוחץ על דוושת הגז הכל בסדר, אבל ברגע שתרפה מהגז האוטו יעבור למצב של בלימה לא מתוכננת והיו עם זה בעיות. אבל כאמור כל נהג איך שהתרגל. דרך אגב אני שעבדתי על טייגרים אהבתי את האגזוז ברקס שהיינו מפעילים עם ידית קטנה שהיתה ליד תיבת ההילוכים (הרי הטייגרים היו עם הילוכים מה שנקרא גיר וילסון).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.