מפרקית 458

מצב
הנושא נעול.

צחקן

New member
אני בא! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif

נו טוב...
אז תיקח מפרקית 458, 7:45 מהמסוף 848, 11:00 מבני ברק 980 וחסר לך שאין כרטיסים!
אני בא!

יש לי ב-458 מודול, לא צריך כרטיסים!

נו טוב...
אז תיקח מפרקית 458, 7:45 מהמסוף 848, 11:00 מבני ברק 980 וחסר לך שאין כרטיסים!
יש לי ב-458 מודול, לא צריך כרטיסים!
ואתה - קח 386 משורה 2 6:32 מהטרמינל 42, 7:40 שוב מהטרמינל 42. סע באיילון, אל תעבור ת'65, אני בודק ת'טכוגרף!!!!!!!!

846

Active member
כתבתי בעבר שנהג דן סיפר לי שלפני

אכן, 435 כבר ראתה את עיר הקודש...
בהלווית הרב שך הועלו מפרקיות לירושלים ובהן גם 435. הבעיה איתן נעוצה בתיבת ההילוכים בת ה-3 הילוכים בלבד, שאינה מאפשרת נסיעה במהירויות גבוהות בסיבובי מנוע נמוכים. כיום המפרקיות עולות לטורים מאוד גבוהים במהירויות שמעל 65 קמ"ש, מה שגורם למנועים העייפים שלהן לשבוק חיים.
העליה לי"ם עם המיפרקית מקו 25 "פתחו" לו את המנוע במוסך ע"מ שיוכל לסוע ב 100 קמ"ש.

חחחח, 100 קמ"ש?, בחיים לא!

העליה לי"ם עם המיפרקית מקו 25 "פתחו" לו את המנוע במוסך ע"מ שיוכל לסוע ב 100 קמ"ש.
אני לא חושב שהמפרקיות האלה יכולות להגיע למהירות כזו עם גיר 3 הילוכים ועל אחת כמה וכמה בעליות לירושלים על נוסעים, אבל מה שאתה מספר נשמה הגיוני לגמרי. אני מעריך ש"יפתחו" גם את המפרקיות החדשות ל 100 קמ"ש.

נשמה=נשמע../images/Emo3.gif../images/Emo132.gif

אני לא חושב שהמפרקיות האלה יכולות להגיע למהירות כזו עם גיר 3 הילוכים ועל אחת כמה וכמה בעליות לירושלים על נוסעים, אבל מה שאתה מספר נשמה הגיוני לגמרי. אני מעריך ש"יפתחו" גם את המפרקיות החדשות ל 100 קמ"ש.
נשמה=נשמע

mister K

New member
458 ו-459 כבר פתוחות!

458 ו-459 כבר פתוחות!

JayZed

New member
אענה לך, שזה היה נס שלא היה כמותו

ומה אם אני אגיד לך שעיר
הקודש כבר ראתה SGים בקווים 400/402? אולי עשת תחנות מוכן לתת את הפרטים
אענה לך, שזה היה נס שלא היה כמותו
בכל ימי עם ישראל!
שלא תתבלבל: אני לא שונא SG כמו ערן... אני דווקא חושב שיחסית ל"אבא" שלהן, ה-SL, הן מכונות לא רעות בכלל - יש להן תאוצה טובה יותר מה-SL הלא מפרקי... אבל בחייך. אסרו עלייהן לנסוע באיילון בגלל שהמנוע שלהן נוטה להתפוצץ במהירות שיוט... ואנחנו מדברים על נסיעה לירושלים...

צחקן

New member
יעקב, אני חכה למסר תשובה!.

חחחח... למה לא SG? כי הן כולן
יתפוצצו ב-15 דקות הראשונות. המנוע שלהן לא מסוגל לשאת נסיעה של 10 דקות באיילון, ואתה רוצה לשלוח אותן לירושלים?! חוץ מזה אני בספק שהמבנים העתיקים במרכז עיר הקודש ישארו שלמים אחרי שמפרקית SG תעבור לידם... הרעש שלהן מרעיד את אבות אבותיינו הקבורים מזה אלפי שנים באדמה!
יעקב, אני חכה למסר תשובה!.

צחקן

New member
מעניין מה ילך ראשון:

מפרקית 458
היום בבוקר התקבצנו 5 נהגים בחניון אזור לעשות הדרכה על מפרקית 458 אצל אלי מנור על מנת שנוכל לעבוד עליה בקו 402 ירושליים בניברק בחג החנוכה נכנסנו לכיתת הלימוד ושם אלי העביר לנו שיעור עיוני במשך שעה וחצי על המפרקית בשעה 9 יצאנו מחניון אזור בנהיגה מעשית על המפרקית לכוון ירושליים דרך כביש 1 אני נהגתי על המפרקית משער הגיא עד הכניסה לגינות סחרוב יש לציין שהמפרקית שקטה מאד מי שיושב מאחור אינו שומע את רעש המנוע המפרקית מאוזנת הקרון האחורי ישר כל הזמן בניגוד לפושר שרוקד מאחור עליות עולה ללא קושי אוכלת את העליות נעולה על 83 קילומטר לשעה המינוס היחידי שלה שאין לה רטרדר יד אלא רגל בלבד שיהיה לכם ערב טוב ולהתראות מחר אחר הצהריים בכביש 1
מעניין מה ילך ראשון:
ב"ה המנוע או המרכב? מצד שני, הגרמניות של אגד עברו את זה לא רע... .

צחקן

New member
הנה הדגם

מפרקית 458
היום בבוקר התקבצנו 5 נהגים בחניון אזור לעשות הדרכה על מפרקית 458 אצל אלי מנור על מנת שנוכל לעבוד עליה בקו 402 ירושליים בניברק בחג החנוכה נכנסנו לכיתת הלימוד ושם אלי העביר לנו שיעור עיוני במשך שעה וחצי על המפרקית בשעה 9 יצאנו מחניון אזור בנהיגה מעשית על המפרקית לכוון ירושליים דרך כביש 1 אני נהגתי על המפרקית משער הגיא עד הכניסה לגינות סחרוב יש לציין שהמפרקית שקטה מאד מי שיושב מאחור אינו שומע את רעש המנוע המפרקית מאוזנת הקרון האחורי ישר כל הזמן בניגוד לפושר שרוקד מאחור עליות עולה ללא קושי אוכלת את העליות נעולה על 83 קילומטר לשעה המינוס היחידי שלה שאין לה רטרדר יד אלא רגל בלבד שיהיה לכם ערב טוב ולהתראות מחר אחר הצהריים בכביש 1
הנה הדגם
ב"ה ממולץ בקר (חורף...) . מי שירצה את זה באיכות יותר טובה יפנה אלי. הנה החלק הראשון, לאחר שיפור אשמח מאוד מאוד עם מישהוא ידפיס ויצלם. מוקדש לאנדי רודלסקו, שצילאת התמונות של הדגם והעלה לפורום, ושהמתמונות האלו לקחתי השראה איך להכין חלונות וכו'. תודה רבה אנדי! וכמעט ששחכתי: תודה לאיל ריכניץ שנתן לי את הסמל של דן באיכות טובה. הדגם הואמשופר, לאחר הפיכת הסמלים לישרים. חג שמח לכולם!

תודה רבה, נראית טוב!

הנה הדגם
ב"ה ממולץ בקר (חורף...) . מי שירצה את זה באיכות יותר טובה יפנה אלי. הנה החלק הראשון, לאחר שיפור אשמח מאוד מאוד עם מישהוא ידפיס ויצלם. מוקדש לאנדי רודלסקו, שצילאת התמונות של הדגם והעלה לפורום, ושהמתמונות האלו לקחתי השראה איך להכין חלונות וכו'. תודה רבה אנדי! וכמעט ששחכתי: תודה לאיל ריכניץ שנתן לי את הסמל של דן באיכות טובה. הדגם הואמשופר, לאחר הפיכת הסמלים לישרים. חג שמח לכולם!
תודה רבה, נראית טוב!

מצב
הנושא נעול.
למעלה