מפרקית 458

מצב
הנושא נעול.
ומה אם אני אגיד לך שעיר

חחחח... למה לא SG? כי הן כולן
יתפוצצו ב-15 דקות הראשונות. המנוע שלהן לא מסוגל לשאת נסיעה של 10 דקות באיילון, ואתה רוצה לשלוח אותן לירושלים?! חוץ מזה אני בספק שהמבנים העתיקים במרכז עיר הקודש ישארו שלמים אחרי שמפרקית SG תעבור לידם... הרעש שלהן מרעיד את אבות אבותיינו הקבורים מזה אלפי שנים באדמה!
ומה אם אני אגיד לך שעיר
הקודש כבר ראתה SGים בקווים 400/402? אולי עשת תחנות מוכן לתת את הפרטים

אכן, 435 כבר ראתה את עיר הקודש...

ומה אם אני אגיד לך שעיר
הקודש כבר ראתה SGים בקווים 400/402? אולי עשת תחנות מוכן לתת את הפרטים
בהלווית הרב שך הועלו מפרקיות לירושלים ובהן גם 435. הבעיה איתן נעוצה בתיבת ההילוכים בת ה-3 הילוכים בלבד, שאינה מאפשרת נסיעה במהירויות גבוהות בסיבובי מנוע נמוכים. כיום המפרקיות עולות לטורים מאוד גבוהים במהירויות שמעל 65 קמ"ש, מה שגורם למנועים העייפים שלהן לשבוק חיים.

../images/Emo45.gif, תודה אנדי

בהלווית הרב שך הועלו מפרקיות לירושלים ובהן גם 435. הבעיה איתן נעוצה בתיבת ההילוכים בת ה-3 הילוכים בלבד, שאינה מאפשרת נסיעה במהירויות גבוהות בסיבובי מנוע נמוכים. כיום המפרקיות עולות לטורים מאוד גבוהים במהירויות שמעל 65 קמ"ש, מה שגורם למנועים העייפים שלהן לשבוק חיים.
, תודה אנדי

צחקן

New member
מעניי חברתה (הצעירה ממנה בעשור)

ב"ה תעשה/עושה את זה. אנדי, אתה לא עולה לי-ם עם 458/9? האם שתיהן ב400/402 או לא?..

458 אמורה לעלות ל-402

ב"ה תעשה/עושה את זה. אנדי, אתה לא עולה לי-ם עם 458/9? האם שתיהן ב400/402 או לא?..
458 אמורה לעלות ל-402
מה לעשות שהיא במוסך כרגע.... המפרקיות החדשות מצויידות בתיבת הילוכים שונה (ומשופרת) בעלות 5 הילוכים אם איני טועה: חצי הילוך כוח לתחילת הנסיעה והילוך רביעי למהירויות גבוהות, לכן בדן מרשים לעצמם להעלות את המפרקיות החדשות על כביש מהיר.

צחקן

New member
נו ו? מה איתה?

458 אמורה לעלות ל-402
מה לעשות שהיא במוסך כרגע.... המפרקיות החדשות מצויידות בתיבת הילוכים שונה (ומשופרת) בעלות 5 הילוכים אם איני טועה: חצי הילוך כוח לתחילת הנסיעה והילוך רביעי למהירויות גבוהות, לכן בדן מרשים לעצמם להעלות את המפרקיות החדשות על כביש מהיר.
נו ו? מה איתה?
ב"ה אז היא היום לא ב 402? ומחר? מחרתיים?\ומה סיבת השהות במוסך? .

צחקן

New member
בדן הכל יכול להיות...

458 אמורה לעלות ל-402
בדן הכל יכול להיות...
ב"ה כמו שהעלו SG י-ם ככה יעלו את 458 במצב מקרטע היישר מהג'קים.... סתם.

טוארג

New member
מה אתה מחרטט שטויות...

בדן הכל יכול להיות...
ב"ה כמו שהעלו SG י-ם ככה יעלו את 458 במצב מקרטע היישר מהג'קים.... סתם.
מה אתה מחרטט שטויות...
458 היא אחלה מכונה והיא תעלה לירושלים בלי בעיות, וה-SG כבר זקנים ככה שאין מה לצפות מהם ליותר מדי. מסבירים לך שכשהם היו יותר חדשים ובמצב טוב יותר, הם עלו לירושלים. אז אולי חדל קשקשת כבר?

צחקן

New member
טוב, טוב בסדר...

מה אתה מחרטט שטויות...
458 היא אחלה מכונה והיא תעלה לירושלים בלי בעיות, וה-SG כבר זקנים ככה שאין מה לצפות מהם ליותר מדי. מסבירים לך שכשהם היו יותר חדשים ובמצב טוב יותר, הם עלו לירושלים. אז אולי חדל קשקשת כבר?
טוב, טוב בסדר...

המפרקית הכי נורמלית שנסעתי

מה אתה מחרטט שטויות...
המפרקית הכי נורמלית שנסעתי
איתה בזמן האחרון ונוסעת לירושלים בלי בעיה היא ה410

mister K

New member
יש קו 18א של אגד בצפון!

אפשר להאריך את קו 18
לכרמיאל במילא הנוסעים לא ישימו לב הקו ארוך לאללה.
יש קו 18א של אגד בצפון!
נסיעה אחת בבוקר מהכפר עאבלין לנצרת. זהו קו עתיק שלא רשום באף תחנה. ונראה לי שגם המספר המוזר שלו לא שונה שנים.

נשמע מוזר מזכיר לי את 352

יש קו 18א של אגד בצפון!
נסיעה אחת בבוקר מהכפר עאבלין לנצרת. זהו קו עתיק שלא רשום באף תחנה. ונראה לי שגם המספר המוזר שלו לא שונה שנים.
נשמע מוזר מזכיר לי את 352
חולון רמת גן

מצב
הנושא נעול.
למעלה