מפריע לי ...

maof

New member
בבקשה..".מילה אחת"

תיתמודדי מול זה... נראה כמה גבוה תגיעי מהמקום שאת נמצאת בו. מעוף

ושים לב היא כמעט ולא נכנסת לכאן...

רק לעיתים מאוד קרובות לפעמים בניק הנ"ל ולפעמים בניקים בדויים והאמת להגיד לך היא מאוד טובה בלנבורררררררררררררר

ד"ר ../images/Emo184.gif

אני מבין שגם אתה, כמו אשלי, חושב שמודעות עצמית זה דבר מעיק ומיותר. נו, שוין, שיהיה ככה.

האמת שגם לי מפריע, בייחוד שלי זה

קורה המון. למה ? אין לי מושג ! אחרי שאני קורא אני ישר רואה את זה אבל תוך כדי הקלדה חושב יותר על מה רוצה לומר . אם תפסתי לפני "שלח" סבבה ואם לא אז אמור לעצמי גררררר קטנטן וממשיך. חוץ מזה מפריע לי שעוד לא גמרתי את הקפה והסוסים בקיבוץ ידאגו למה הבנות ואני עדיין לא הגענו. חוץ מזה ? החיים יפים

קצין

ואולי ואולי עלינו ללמוד לקבל גם את השונה מאיתנו את החלש יותר את זה שלמד פחות ויודע פחות את זה שטועה בכתיבתו ולהיות בקורתיים פחות סתם תהיות של בקר יום שבת

miryams

New member
ממש לע בסדר שחותווים בשגיעוט

נו באמת,אנחנו בני אדם,אז מה קרה???

t o t a l

New member
בחילה

את באמת חושבת שכל מי שטועה בכתיבתו?, כל מי שטועה בבחירת האותיות שמרכיבות את המילה, כל אחד כזה, חלש ממך? יודע פחות ממך? משכיל פחות ממך? אולי את יפה אבל ממש ממש לא אלופה.

כנראה לא בדיוק הבנת את כוונתי

ואם יש לך בחילה יש לי בבית פרמין וחושבת שכדאי לחכות עם תגובות קיצוניות כשלך עד שתהיה בטוח בכוונת הכותב כוונתי היתה דווקא לעידוד סובלנות.... אבל לא חשוב על זה נאמר חמור קופץ בראש....

ודבר נוסף טוטאל

בדוק עם עצמך ואולי אתה כבר יודע למה התגובות על נושא זה כל כך מקפיצות אותך..... ואולי כדאי לפעמים קצת לספור עד 10 ולמתן את התגובות

ב ו ע ו ת

New member
שטויות

אני מכירה כל כך הרבה אנשים 'טיליגנטים, משכילים, ידענים וגדולים בתורה שמתבלבלים בין "אם" ל"עם". פעמים רבות זו שגיאת הקלדה שלא מעידה על התכנים ואוצר וידיעות. אבל חשוב מכך - הנוקדנות הזו, שעיקרה עיסוק בטפל, מפריעה להתייחס לעיקר. בוקר טוב ישרעל. נעמה

Rinattt

New member
איזו טעות...

הגזמת קצת עם התיאורים שלך אלופה... השוגים טועים בד"כ באותיות מסויימות כמו ח' ע' אין ממש שגיאות כתיב, לפעמים שגיאות ניסוח של המילה < כמוני לדוגמא: להתבטאות = להתבטא, תודה זואי
> אז אני חלשה ממך?

למעלה