מפריע לי ...

t o t a l

New member
גם למורות שלי זה היה מפריע

היו ממלאות לי את המבחנים בטוש אדום עבה ודורסני. היו בזות. היו מורידות ציונים ביד גסה. הכי היו מצחיקות המורות שטענו שזה בגלל שאני לא קורא מספיק. אפילו אמא שלי [מורה מדופלמת בפני עצמה], הייתה מגחחת למשמע הטענה האבסורדית. בלי סוף הייתי קורא גם אז. במובן מסויים אפשר אפילו לומר שהטוש האדום והעבה והדורסני והמעליב הזה באמת שינה את חיי. בחרתי בכיוונים ריאלים. כיוון של מספרים. כיוון של מודלים מסובכים ואלגוריטמים נהירים. והיום כולם על הזין שלי. מי שיש לו בעיות שלא יקרא. זה מי שאני וזה מה שיש לי להציע. לא טוב, לא צריך. רק המזכירה שלי מתעקשת בסתר לקרא את יצירותי הפלצניות ולתקן פדיחה כזאת או אחרת. מצטרף לדברי השושן....בדוק עם עצמך למה זה מפריע לך.

ב ו ע ו ת

New member
טוש אדום דורסני

וואלה. אין שום דרך לתאר את דרך התיקון הזו. אני הייתי מתקנת בעפרון, מעל המילה שנכתבה באופן שגוי הייתי כותבת את המילה בצורה נכונה, בעפרון. אני קצת מתגעגעת אל כל זה עכשיו - למחברות, ללוח, לקירות המקושטים, לתלמידים שלי שבאמת רצו ללמוד. מה עובר עליי? נעמה

miryams

New member
היום הגישה בחינוך-לא לתקן שגיאות

במידה והילד שגה בכתיבה,לא מוחקים ולא מסמנים בטוש,פשוט מעל המילה שכתב כותבים את המילה בצורה הנכונה,ומניסיון,זה עוזר לילדים.

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif אולי בגלל זה טוב שיש ח' גרונית

הבנות שלי הגדולות טועות חוץ מאותיות ט' ו-ת' < טוב הן כיתות א' ו-ב' > גם בח' ו-כ' וגם בע' ו-א' וזה כי להן אין מבטא, השתדלתי כ"כ לשנות את שלי כמה שאפשר שלהן לא יהיה, כי זכור לי הצחוקים על צורת הדיבור שלי בתיכון\צבא, ולפעמים זה כבר הציק לי... והבנות שלי לומדות בקיבוץ אז בכלל אין להן מבטא ואין ח' ו-ע' ובאותיות האלו ישנן הרבה טעויות וגם כאן, בכללי אין כמעט מישהו\י כאן ששוגה הרבה מעבר לאותיות האלו, לא מתקנת אף אחד, אם אותי מתקנים אז לי אין בעיה עם זה, להיפך, ככה אני משתפרת

RED ROZ

New member
קצין,,,,, חבל שאתה לא....

מקשיב לעצמך : "וחוץ מזה למה אני לא ישן בשעה כזו".. "וחוץ מזה , מי שם אותי לשר הלשון של הפורום ??" כנראה שידעת שתשרבב שטויות ......... אגב, באם תשלח מסר לאותו אדם שכתב שגוי, אז???? יתאדו הטעויות??? לא ידוע לך מהו דיסלקט????? זה מה שמפריע לך בחיים? שגיאות כתיב של אנשים? מצבך נהדר, אולי תשמש כמורה מתקן?????????? "ג'נטלמן"??? מאוד לא מתאים לכתובים שלך . הנה לך עוד משהו ל"התמודדות", חוץ מ"שגיאות כתיב".

היתנשאות מעל אחרים כאילו דא...

לפחות אם היה להם "קבלות" על הכתובים יש להם הרגשה שאם יעבירו ביקורת הם יראו חכמים יותר אינטליגנטים

ב ה י ר

New member
אתה יודע...

יש אנשים שכמה שתתקן אותם לא יעזור כמוני למשל..שצריכה לחשוב כמה פעמים איך כותבים עם "ק" או "כ" "ט" או "ת" וזה לא משנה כמה ספרים אני קוראת או כמה פעמים אני כותבת את אותה מילה ספציפית... גם ימין ושמאל לא בא לי בטיבעיות צריכה לחשוב כמה פעמים אם זה ימין או שמאל...ותאר לך שילוב כזה עם בן זוג עיוור צבעים? צועק לי במקלחת:"קחי את המגבת השמאלית" ואני צועקת חזרה :"ורודה או כחולה".....מרגיש כמו שיח חרשים...

בסך הכל התוודה כאן

ונכון זה מפריע להרבה אנשים, אותם אלה שלא כותבים בשגיאות כתיב. אבל מפה ולשלוח מסרים לאנשים עם שגיאות כתיב, הדרך ארוכה. מודה, שגם לי קשה עם זה, קשה לקרוא הודעות עמוסות לעייפה בשגיאות כתיב, במיוחד במדיום שכזה, מדיום של כתיבה. אמנם לפעמים מדובר בבעיה של דיסלקציה, אבל לא תמיד זה המקרה. אמנם לפעמים מדובר במהירות הקלדה, אבל לא תמיד זה המקרה. אבל נכון הוא שיש אנשים שחורה להם שגיאות כתיב, מה לעשות?! אך כל דבר יש לקחת בפרופורציה, כשאדם כותב כאן על מצוקה אישית, אין המקום להעיר לו על שגיאות כתיב ומן הראוי להתייחס לתוכן, שהוא במקרה הזה העיקר.

וואו.... לאן לקחתם את זה...

מודעות, מתנשא, לא מקבל את האחר, שטויות, שופט....וואו. אין הנחתום מעיד על עיסתו, ובכל זאת... חברה, זה לא אני !!! מי שמכיר אותי יודע...
מצטער אם מישהו נפגע או נעלב מדברי ....

Rinattt

New member
המממ.. אומר לך מה...

כשאתה פותח הודעה, אומר דעתך, זכור שלא כולם באותה הדיעה... יש כאלו שיתעצבנו ויאמרו לך זאת בנימוס, יש כאלו שיתעצבנו ויאמרו לך זאת בעקיצות, הוכחות והעלבות, יש כאלו גם שיסכימו איתך... מה קורה עם העולם שלנו? שלא כל האצבעות שוות... לכל אדם יש דיעה בכל נושא, לא כולם מסכימים על אותו הדבר, אם כולם היו חושבים אותו הדבר קצין? איזה יופי... אין גירושים אין מלחמות אין סיכסוכים אין תככים ומזימות כולם מסכימים עם כולם, כולם אוהבים את כולם, ממש הרמוניה... אבל זה לא כך, ולכן כשאתה פותח שירשור קח בחשבון שלא כל אחד\ת יאהב את התוכן, יסכים עימו ואם לא אז יתנסח בצורה יפה ויאמר דעותיו בנועם, וקח בחשבון שיש כאלו העלולים להיפגע מהודעתך ודיעותייך... יודע אומרים "השתיקה יפה לחכמים"
< ואני דברנית משהו משהו חחח >

maof

New member
רינת TTT ../images/Emo39.gif

כולנו "חוטאים" כולנו טועים, אני בזמן כתיבה "מהבטן" קורא את עצמי לאחר השלח... צוחק ואפילו לא מנסה לתקן. רק לפני שאני מעביר ביקורת על האחר/ים עושה "בדק בית" לעצמי. מעוף

Rinattt

New member
כמוך כמוני מעוף... ../images/Emo20.gif

כולנו שוגים אם בטעויות כתיב אם בכלל בחיים... טעות טועים טעינו טעו טעויות
צודק, בדק בית... ולכן כתבתי "שתיקה יפה לחכמים" לפני שאומרים דבר מה יש לקחת בחשבון שזה לא ימצא חן בעיני כל הכלל... לפני שמעבירים ביקורת לאו דווקא רק בדק בית אם כי חשוב להסביר היטב למה התכוון המשורר, ואם חלילה אדם כלשהו עלול להיפגע מכך...

maof

New member
טוףףףףףףף בגלל שאין לי מה להגיב../images/Emo13.gif

אני לא אגיב לך... חחחחחחח
מראה....מראה....שעל הקיר
מעוף

destiny36

New member
ססססססססססס חצופה זאת המראה

שאלתי אותה לפני שעה שתעוררתי "נו מה את אומרת אחותי?" אמרה לי "נו באמת קודם תרימי את הפוני מהמשקפיים אחרי זה תשאלי כמו שצריך"

למעלה