מפריע לי ...

נימוס אלמנטרי

בכל רחבי הרשת,נהוג לא לתקן שגיאות כתיב. הרי אי אפשר לדעת מי מולך: עולה חדש,דיסלקטי וכו'... לפעמים זה פוגע ברגשות. דרך אגב,אני גם נגד לתקן את הטועים בלשון,זכר,נקבה וכיו"ב. בשביל מה?להוכיח שאני טובה ממישהו אחר?מה זה ייתן לי?האם בפעם הבאה הוא לא יטעה?

ערסlight

New member
מתקנת טעויות באמצע נגינה...

שפה היא תקשורת. אם המסר לא משתבש, לכאורה הכל בסדר. אבל מה, לתחביר יש כללים [חוקים]. ברגע שהכלל מפסיק להיות אמצעי והופך למטרה בפני עצמה, זה מעיד בעיקר על המתקן. לאלה שיש להם נטיה להליכה בתלם, כל דבר במגירה שלו, אלה שהכי נח להם עם המוכר, המוסכם והידוע. חריגה מהתלם מפריעה. אם מוסיפים לזה קצת כפיתיות, ובדרך גם אפשר להתנשא קצת... [אני יודע משהו שאתה לא יודע], מה רע?

ב ו ע ו ת

New member
שלש נקודות...

כשאתה מצביע על מישהו אלף ידיים מצביעות עליך. לי מפריע השימוש המופרז שלך בשלש נקודות. לעיתים אתה מגדיל (או מקטין, תלוי מאיפה מסתכלים) לעשות ומשתמש רק בשתיים. הידעת? בשפה העברית אין סימן פיסוק כזה. זו שגיאה (ולא שגיעה, כפי שכתבת אתה)! חוץ מזה מרקיז, הכל בסדר. נעמה

ערסlight

New member
3 נקודות...

כל אחד והשטויות שלו. אז ככה... אני אוהב להסתכל על השפה כפלסטלינה. יש הרבה פוטנציאל בשגיעות [נחזור לזה] ועוד לא דיברנו על הסלנג שעושה כיווצי רקטום לכל אחת עם חזה בלקון ופריזורה [קן לציפור] של אורה נמיר [שהיא בד"כ גם מורה ואם בישראל]. אם אני זוכר טוב אז שגיעות וגם שגיאות זה נכון בעברית [אבל אולי אני סנילי... לא ממש משנה] ושלוש נקודות יותר טוב משתיים [כמו ש-18 ס"מ יותר טוב מ-12] אם רוצים זה גם יכול להיות סימן היכר. [מרלון ברנדו עשה קריירה מצלקת בשפה ב"חשמלית ושמה תשוקה", במחשבה שניה... גם ביבי]. למשל, כשאני אומר שקוראים לי שמעון- דגש בעין... כולם מבינים. [זה לא בחוקים?] ככה אני... אוהב להשתגהה...

ב ו ע ו ת

New member
לי שמעון עם דגש בע' מזכיר לי מרק

זכותי. תגיד לי לא? אם אני לא מורה ולא אם בישראל יש לי פטור מהתסרוקת?!

../images/Emo67.gifקצין אתה לא ג'נטלמן...

אני מאלה שיש לי שגיאות כתיב ולא לא רק עקב הקלדה ואם מפריע לך הדבר תיצור לעצמך קבוצת חברים מושלמים וידענים אני לא חושבת שאדם שיש לו שגיאות כתיב או שאינו יודע דבר מה צריך להתבייש או אמור להחשב כטיפש או כל תיאור שעומד בקצה לשונך גם אנשים בעלי השכלה, עם תארים ועמדות כותבים עם שגיאות כתיב אני אישית לא נפגעת שמתקנים אותי ולא בטוח שהתיקון יעבוד בכתיבה הבאה שלי אני מאוד מכבדת חברים שכותבים את התיקון ולא מוסיפים הערות ומנפנפים בתיקונם אנשים כמוך שמפריע להם וחשוב להם להתנשא בידענות, או בכישורים, או במעשים שעושים כדי לפחית, לעמת, או לערער את בטחונם של חברים כאן בהערתך חסרת הרגישות, מקוממת אותי ואם כל הנסיון היפה שלך להביע את חוסר רצונך לפגוע במישהו כאן, לידיעתך כבר פגעת ובגדול אני לא דוגמא רק חבל לי על אלה שביטחונם נמוך ועכשיו הורדת להם יותר אתה חכמולוג אך לא חכם מספיק

maof

New member
אין לי כוח לקרוא את כל החארטה....

הפוסל במומו פוסל שגיעות
שגיאות
מעוף

טישמא...עים עני לא יודאת לקטוב

וממש כשה לי בלי תאויוט...זה אומר שטישתנה דאתך עליי????

Rinattt

New member
אליי לא עליי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהבים אותך לירזי... ותשכחי מחתונה, דיסלקציה לא מגרה אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם כפרות לאב יו ורי ורי קיס אפטר טוש

נישבאת לכ שעני לו יודאת מא כרה

לי....זי ביתח יאבור תיחף.... חחחחחחחחח חולה עלייך

Rinattt

New member
גמני כולה אלייח

כיים בן כיים מרכוב הכוכיט כמישים וכמש כייפה
ויאללה טסתי לחדר כושר...

אוסי40

New member
../images/Emo24.gifאין עלייך../images/Emo6.gif

אחותי את גדולה מהחיים שיהיה לך אחלה שבוע אוהבת אותך אפילו מרחוק

d a n i e l s 5

New member
בעברית צחה אני אומרת

(ואני אשתדל לשם שינוי לכתוב ללא שגיעות) ש....... יצא לך פארש

jane34

New member
לו אוונטי מע רתסית לעגיד?

עם אתה רותסה שענחנו נילמד לי סתם כי בא לי לעצבן חתוב נחון הז למה עטה לו מלמד עוטנו?

maof

New member
קודם כל תרגעי ../images/Emo13.gif

את מוכנה לכתוב במרוקאית בכדי נצליח לקרוא? מעוף

jane34

New member
מעוף-הנה תרגום ממרוקאית לסוהילית

לו אוונטי מע רתסית לעגיד?-לא הבנתי מה רצית להגיד...... עם אתה רותסה שענחנו נילמד לי- חתוב נחון הז למה עטה לו מלמד עוטנו? אם אתה רוצה שאנחנו נלמד לכתוב נכון אז למה אתה לא מלמד אותנו? סתם כי בא לי לעצבן- נשאר נאמן למקור.....

למעלה