מפקד נוכחות

s k y b l u e

New member
דווקא כן קראת לחיסול ישראל

למשל כאן: אני תומך בחיסול הציונות.ו שגב פוצי ו 16:15 | 16/03/07 נכון שאתה קורא לזה 'חיסול הציונות', אבל בשביל כל אחד שעיניו בראשו משמעות הקריאה שלך היא חיסול מדינת ישראל. זה כמו שמישהו קורא ל'פיתרון סופי של הבעייה היהודית' וכ"א מבין מה זה גם אם הוא מתכחש לעצמו 7 פעמים. בשרשור המצוטט התבטאת ברוח זו בשורות וביניהם בכל מיני צורות. אני מודה שכשאני שומע מישהו מדבר על 'חיסול הציונות' - אתה או חאלד משעל או היטלרינג'אד - אני רואה לנגד עיני את טרבלינקה. הפתגם הערבי אומר: מי שהוכש ע"י נחש נזהר גם ממקל.

אם היית משכיל לקרוא ולו משפט אחד

אחרי הכותרת, אולי היית קורא "ולא בהחלפתה". נראה שלא רק שאינך מסוגל לקרוא מעבר למילים כמו שצריך, אלא שגם את המילים הכתובות אתה מסלף ומעוות. היסטוריוגראפיה, המומחיות של הימין. עצם הקריאה שלא להחליף את הציונות נוגדת בבירור את טרבלינקה. העובדה שאתה לא מבין את זה היא בעיה שלך ושלך בלבד. אני אתן לך דוגמא לעניין. כשאדם מדבר על פתרון לבעיה היהודית, הוא לאו דווקא מדבר על משרפות. הרצל, לדוגמא, השקיע את רוב חייו הבוגרים במציאת פתרון לבעיה זו.

s k y b l u e

New member
ל'חיסול הציונות' יש רק קונוטציה אחת

חיסול מדינת ישראל וגירוש, אם לא טבח תושביה היהודיים. אופס, אתה התכוונת ל'פירוק הקאונטרי קלאב', הלא כן?
או אולי ל'ביטול פארק היורה'?

אתה חסר תקנה.

אין לך שום טיעון חוץ מהרגשות הלאומיים שלך. אתה לא מסוגל להיות עקבי בדבריך או להמשיך בדיון מבלי לגלוש לרגשותיך או לדיון לגופו של אדם. אתה פאתטי ואני לא מתכוון להמשיך לנהל איתך דיונים, אין בכך דבר פרט לבזבוז זמן, מאחר ואינך יצור רציונאלי.

s k y b l u e

New member
מי שמגיב ברגשנות זה אתה

אני רק מזכיר לך עובדות, כמו התיאור החינני שנתת ל'השמדת המדינה הציונית' בעיני רוחך: "תאי גאזים משמידים בני אדם ובעלי חיים, לא מדינות. מדינות הן מערכות חברתיות, פיקציות פוליטיות עם רקע שטלתני. אותן אפשר להרוס בלי לפגוע בשערת ראשו של איש. דמיין לעצמך פירוק של קאנטרי- קלאב במימדים עצומים, לא שואה." האם 'חיסול הציונות' שבו אתה תומך לא יפגע "בשערת ראשו של איש" וכולו פירוק של דיסני לנד מאבני לגו לחלקיו?

Vertigo7

New member
שגב

עד שהוא נותן לך טיעון טוב אתה מתנשא עליו? קורא לו "יצור" לא רציונאלי? אתה צבוע, אתה מצפה שאנשים יאכלו את הדעות שלך אבל כשהם מחזירים דעות משלהם עולה לך השתן למוח ואתה בורח. קל לך לדבר על עולם וורוד כל זמן שאתה בצד של המנצחים. תזכור את זה.

סלח לי

אבל אתה קורא הרבה יותר מדי אחורה בארכיון. בכל מקרה, אני אגיב. הוא לא נתן שום טיעון טוב. כל מה שהוא עשה היה להתפלש בפרנויות שלו. למען השם, קרא את ההודעה שלו! הכותרת והשורה הראשונה הוקדשו לטיעון מעורפל ואמוציונלי לגבי שואה כביכול ביהודים. כמובן שאפילו הוא רואה בטיעון שלו קונוטציה בלבד (כרי עניין רגשי ולא רציונאלי). שתי השורות הבאות הוקדשו ללעג כלפי. סלח לי, אבל אני לא מזהה את הטיעון המוצלח כ"כ שגורם לך להתרעם על התגובה שלי. יצור, בניגוד למה שדור הנינט בישראל חושב, אינה מילה גסה. יצור היא מילה שבאה לתאר פחות או יותר כל דבר חי. חלק מהדברים החיים פועלים בצורה רציונאלית וחלק לא, כל שעשיתי הוא לשייך (ובצדק) את סקייבלו לצד הלא- רציונאלי. ולגבי החלק השני של ההודעה שלך... אני לא מצפה שאיש "יבלע" את הדעות שלי, אני בסה"כ מצפה מאנשים שלא יפגעו זה בזה. וכמו שאמרתי, הוא לא החזיר דעות משלו, הוא התלהם פחדים משלו. השתן עלה לי למוח?! אני הייתי זה שניהל את הדיון ברוגע ומתוך חישוב, היו אלה סקייבלו וחבריו שסירבו להכנס לכל מסגרת של דיון הגיוני. בסופו של דבר נמאס לי לנסות להחזיר אותו לדיון מארץ הפחדים שלו וויתרתי על הדיון. כנראה שלא שמת לב לתחילת הדיון, אבל אני ממש לא מדבר על עולם ורוד, וה"עולם הורוד" שאני כן רואה הוא חסר מנצחים ומפסידים. רק אדם שחושב במונחים של כוחניות ואלימות יכול לעוות את האידאולוגיה עד כדי כך שבעולם מושלם יש מנצחים ומפסידים. תזכור את זה.

Vertigo7

New member
.

"רק אדם שחושב במונחים של כוחניות ואלימות יכול לעוות את האידאולוגיה עד כדי כך שבעולם מושלם יש מנצחים ומפסידים" זה לא עולם מושלם.

לא אמרתי שזה עולם מושלם.

אמרתי שבעולם מושלם אין מנצחים ומפסידים. ושוב, אני חושב שהעולם שלנו רחוק ממושלם. אבל מאחר ולא ממש הגבת להודעה שלי, וכנראה שחוץ מלנסות להכפיש אותי בפני עצמך אין לך ממש מה להגיד, אני מניח שאם אין לך עוד פניני חכמה לשתף אותי בהן, הדיון הסתיים.

ל שכזו

New member
אני כאן, אני חושבת ../images/Emo12.gif

לירון, 16 (עוד פחות מחודש^^), חברה בנוערמרצ שנה וקצת. הייתי מצביעה למרצ, כמובן.

tali_le

New member
לפעמים פה

בעיקר בשביל השעשוע האינטלקטואלי שכבר אין שם: טלי לרנר הייתי בנוער מרצ: כן, די הרבה זמן (נראה לי שארבע שנים ושנת שירות) ודי מזמן למי הייתי מצביעה: לאף אחד. אני אנרכיסטית וה- 18/3 שאז נגמרה ההתפקדות למפלגה ללא החברות שלי בתוכה הייתה אחד הימים הנחמדים שעברו עליי טלי

the mnm factor

New member
וואו 6 אנשים על היום הראשון?

אני בחיים לא חשבתי שיהיו 6 אנשים כאילו... בכלל. זה נפלא! תביאו לכאן עוד! ותצחקו על הטרול למטה- מצידי אפילו סתם תעשו אייקון של |עומדת ומצביעה עלייך וצוחקת|

למלמלמ

דור, בן 19. הייתי בנוער מרצ און אנד אוף לאיזושהי תקופה, באתי מדי פעם לפעילויות והפגנות, אני אפילו לא בטוח שהייתי חלק מהנוער רשמית. הייתי מצביע למרצ היום, אני מניח, אבל זה גם תלוי באיך מפלגת העבודה תיראה (כן, נו, ציוני. קורה). למ.

ערב רב

New member
המממממממ

שם: ערב (שם המשפחה: רב) גיל: ? אני בלי גיל האם היית אי פעם חבר\ה בנוער מרצ- אם כן כמה זמן: גם לשאלה זו לא אוכל להשיב למי היית מצביע אם הבחירות היו היום: ובכן, בבחירות האחרונות כידוע הצבעתי למרזל, אבל אני מודה שיש לי נטייה חזקה להפסיק את השתתפותי בבחירות בשל בעיית הנוסע החופשי, קרי, אין כל השפעה להצבעה של האדם הבודד.

omer142

New member
כן המפקד!../images/Emo195.gif

שם: עומר גיל: 15 האם היית אי פעם חבר\ה בנוער מרצ- אם כן כמה זמן: חבר בסניף תל אביב למי היית מצביע אם הבחירות היו היום: אמ....ש"ס..... סתאם... מרצ, כאילו דה!

נוכחת!

שם: גל גיל: 16 ו-11 חודשים. חודש הבא אני בת 17 !!! האם היית אי פעם חבר\ה בנוער מרצ- אם כן כמה זמן: התפקדתי לא מזמן, ואני בקרוב אתחיל לבוא לסניף חיפה. למי היית מצביע אם הבחירות היו היום: מרצ ברור. חבל ששלום עכשיו היא לא מפלגה, אחרת היתי מצביעה לה.

Fleddermaus

New member
גם אני פה:

שם: עמרי גיל: 17 (נו, עוד חודש וחצי, אז נעגל) אני חבר בנוער מרצ מאז אוקטובר 2004, ועדיין חבר, אני מניח... למי הייתי מצביע? כנראה שמרצ.

yoory

New member
גם אני גם אני!

שם:יערה (יש הגורסים שכיבשי, אבל הם גורסים אז לא מקשיבים להם) גיל:15 האם היית אי פעם חבר\ה בנוער מרצ- אם כן כמה זמן: מגיל 13 וחצי בערך למי היית מצביע אם הבחירות היו היום: עלה ירוק

למעלה