מפקד נוכחות

doofe

New member
אל תהיה עצוב. ../images/Emo24.gif

אז אני דפנה, בת 18 אוטוטו,חברה בנוער מרצ מתחילת י' כלומר שנתיים וחצי פלוס, ופעם אפילו הייתי פעילה למדי (והעניין אף הולך להיות מצויין היטב בספר מחזור
). אם הבחירות היום סביר להניח שהייתי מצביעה למרצ, אבל לא בלי להתלבט קודם, כי לא נראה שהמפלגה עשתה יותר מדי מאז הבחירות האחרונות (יותר מזה, חוקים יפים מאוד בנושאי זב"ח הגיעו דווקא מהצד הימני של המפה) ואני אשמח לתת את הקול שלי למפלגה שתזיז עניינים ולא רק תדבר יפה ותהייה נקיית כפיים.

גם אני נוכחת

שם:אורון גיל:16 האם היית אי פעם חבר\ה בנוער מרצ- אם כן כמה זמן: אני עדיין חלק מהנוער למי היית מצביע אם הבחירות היו היום:מרצ!ללא ספק

CRUV KAVUSH

New member
אני קוראת פה לפעמים אז..

שם: נופר גיל: 17 הייתי חברה בנוער מרצ חצי שנה ולפעמים מתקשרים אליי שאני אעור אז אני מתנדבת פעם ב.. הייתי מצביעה למרצ

סתם מור

New member
אני אני אני

שם: מור גיל: 17 הייתי חברה בנוער מרצ: כן, אני חברה בשנה וחצי האחרונות. למי הייתי מצביעה: אין תגובה

doresh shalom

New member
אני ../images/Emo41.gif

שם: תומר גיל: 17 עוד חודש האם היית אי פעם חבר\ה בנוער מרצ- אם כן כמה זמן: הייתי ועודני
, בסביבות ה-4.5 שנים. למי היית מצביע אם הבחירות היו היום: מרצ

angelwarth

New member
אממ

19. כן. 2-3. אין אופציות אטרקטיביות. בעיקרון מרצ, אבל מרצ עושה כל כך מעט יחסית שזה הקטנה שברעות..

../images/Emo203.gif

שירה עוד מעט 16 (אבל לא מדברים על זה) עוד מעט שנתיים (על זה דווקא מותר לדבר) כנראה שלמרצ.

dandobin

New member
למי שעדין זוכר איך אני נראה

זה אני דן. הייתי אי שם מתי שהוא בכמה דברים של הנוער.. נעלמתי לכמה זמן הייתי בחו"ל ואני טס שוב בקרוב.. אני בן 17 מירושלים ואם וכאשר אצביע 99% שזה יהיה למרצ אלא אם כן דברים ממש יפים יקרו למפלגת העבודה. ככל הנראה ההתלבטות שלי תהיה תמיד בין מפלגות השמאל הציוני. ורק הציוני.

גם אני רוצה ../images/Emo13.gif

מאיה, 14, חברה בנוער שנה. הייתי מצביעה למרצ, סביר להניח.

masha1992

New member
../images/Emo152.gif

מרים או מאשה, קבוצצית מסניף ירושלים, בת 15 [עוד כמה ימים נו] לא יודעת.

Islington

New member
מתפקד

שם: שי גיל:18 האם היית אי פעם חבר\ה בנוער מרצ- אם כן כמה זמן: הייתי 4 שנים. למי היית מצביע אם הבחירות היו היום: דעמ.

למעלה