מפקד נוכחות

the mnm factor

New member
מפקד נוכחות

אני אשמח לדעת מי מסתכל בפורום- כי נראה שמספר האנשים שנמצאים כאן מצטמצם כל הזמן... זה די מעציב אותי. אז נעשה מפקד קטן: שם: גיל: האם היית אי פעם חבר\ה בנוער מרצ- אם כן כמה זמן: למי היית מצביע אם הבחירות היו היום:

the mnm factor

New member
אני אתחיל

שם: עידו גיל: 18 האם היית אי פעם חבר\ה בנוער מרצ- אם כן כמה זמן: הייתי שנה וחצי. למי היית מצביע אם הבחירות היו היום: מרצ- אלא אם כן אופיר פינס יתמודד בראש העבודה ויהווה איום על ביבי.

that girl

New member
אני עדיין חיה.

מותר להוסיף עוד ערך?
שם: לי גיל: עוד שבוע 18 (ולא מדברים על זה) האם היית אי פעם חבר\ה בנוער מרצ- אם כן כמה זמן: מאז גיל 14 ויש הטוענים שגם היום. למי היית מצביע אם הבחירות היו היום: כנראה שמרצ. משהו משמח שיש לך למסור לנו: שהעולם לא באמת נורא ויש לי קעקוע חדש
לי

that girl

New member
אני מקועקעת פעמיים,

ונראה לי שאני אשאיר את הגב החשוף שלי מוגן מטרולים שיחפשו מסרים אנטי ציוניים בדיו שיש לי בעור. לי
משוקצת וכופרת במסורת המקדשת את הארץ הטהורה שלנו.

that girl

New member
נדוש, אבל מה אכפת לך שזה נדוש?

השאלה היא האם הטקסט באמת חשוב לך. לי יש קעקוע של טקסט בלטינית, והוא הדבר הכי נפלא בעולם. פלוס, אם אתה הולך למקעקע טוב הוא יכול לעשות לך את הקאנג'י (הכתב הסיני והיפני) בעיצוב מעניין. לי

the mnm factor

New member
לא ממש איכפת לי...

ואני בהחלט מסכים- קעקוע צריך לעשות רק אם הוא בעל משמעות בשבילך... אף פעם לא הבנתי אנשים שעושים קעקוע אך ורק כי זה יפה.

הינני כאן.

שם: שגב גיל: כאילו לבן? לא תודה, אני טבעוני. האם היית אי פעם חבר\ה בנוער מרצ- אם כן כמה זמן: הייתי במשך השנתיים האחרונות, ועודני (בערך) חניך בנוער. למי היית מצביע אם הבחירות היו היום: שתי אפשרויות; או ש(בקלישאתיות יתרה) לא אצביע, או איזשהי בדיחה כמו להצביע לבל"ד או למפלגה לזכויות הגבר. בכל מקרה, אני לא רואה טעם בהצבעה, וזה ודאי לא מה שהופך מדינה לדמוקראטית. (מקבל בשמחה את הרעיון של לי) משהו משמח שיש לך למסור לנו: אני עובר דירה ועובר לאופניים. (ומוסיף) אם הייתי יכול לבחור כל זמן ומקום להיות בו בהיסטוריה של העולם, לאן הייתי בוחר להיוולד? לאוקראינה בתקופת המאכנובשצ'ינה או לסיאטל 1999.

s k y b l u e

New member
אתה מזכיר לי את האימרה...

שמי שלא קומוניסט בגיל 15 אין לא לב. ...וההמשך הוא כידוע: מי שעדיין קומוניסט בגיל 30 אין לו שכל. (יש כמה וריאציות).

שטויות במיץ.

קלישאה נבובה וחסרת תוכן. א. המשפט הנכון הוא שאם אתה קומוניסט אין לך שכל ב. האמירה הזאת קושרת בין השמאל לרגשיות ולדמגוגיה, בעוד שברור שמי שמשתמש ברגשות לאומיים חסרי תוכן, דיסאינפורמאציה חוזרת ונשנית ושכתוב מאסיבי של ההיסטוריה הוא דווקא הצד הימני של המפה הפוליטית. אגב, האדם שאמר את האמירה העלובה הזאת השתמש בעצמו בלא מעט "לב" כדי לצדק את חלקו ברצח 390,000 יפנים במלחמת העולם השניה.

ואני הדמגוג?

תעשה לי טובה, ותחשוב פעמיים לפני שאתה מייחס לי ולא לעצמך את ענייני ה"לב". וכן, אני עצוב לי על כל גרמני חף מפשע ששילם בחייו בגלל מדיניות מטורפת של המדינה ששלטה עליו. האם היותו גרמני מוזילה את ערך חייו? אבל יותר מכך, האם כל תושבי הירושימה ונגסאקי אשמים בהתנהגות הקיסר המטורף שלהם? כל הטיעון שלך הוא לא יותר מתירוץ דמגוגי וחסר הגיון לרצח המוני. ואתה עוד מעז להאשים אותי בדמיון לנאצים.

s k y b l u e

New member
נחמד שאתה מתאבל על הגרמנים בדרזדן

בברלין, בהמבורג ובשטוטגארט - קורבנות 'הרצח ההמוני' של הכוחות האנטי-נאציים - ועל היפנים בהירושימה ונגסקי. תמהני אם נשארו לך דמעות בשביל יהודי דרזדן או הסינים בנאנקינג.

בהחלט. די והותר.

אתה חסר כל יכולת לנהל דיון עקבי מבחינה לוגית. הנושא פה הוא לא רחמי על קורבנות מלחמה, אלא המשפט שאיתו פתחת בדיון הזה. במהלך הסטיה העקבית שלך מהנושא בעקבות רגשות השנאה העזים שלך, הוכחת בדיוק את מה שאני טוען מתחילת הדיון. אתה הוא הדמגוג. אתה הוא זה שאם ישאר עם אותם דיעות בגיל שלושים יחשב לחסר שכל. אגב, לימנים אין איזושהי מדיניות נגד ציטוט אנשים שעמדו מנגד כשיכלו להציל יהודים מהמשרפות?

תודה, דוקטור.

ואני מזהה אצלך שנאה עזה לכל מה שאיננו יהודי או לא מזכיר לך את עצמך. וחוסר יכולת מוחלט לדבוק בדיון לגופו של עניין, אתה תמיד תסטה לדיון לגופו של אדם. אני לא קראתי לחיסול ישראל, אני חזיתי שזה מה שיקרה. אני לא מעוניין (כמו שהזכרתי בערך שלושים פעם באותו דיון) בהחלפת ישראל, אלא בחיסול כל המדינות. אני לא שונא בורגנות, אני שונא דכאנות. ארה"ב, ציונות, לאומנות, אוטוריטאריזם, סקסיזם, ספשיסיזם וכו'. אין לי שום בעיה עם היהדות. זו דת נפלאה ואני גם לא שונא את מאמיניה. אני שונא חלקים ביהדות שהם דכאניים (סקסיזם, ספשיסיזם), פירושים ליהדות שהם דכאניים (ציונות, משיחיות), ואני שונא פונדמנטאליסטים (נוער הגבעות, רוב חצרות החסידים). זו הפעם השלישית לפחות שאתה מוכיח בדבריך את טיעוני. אתה לא מסוגל לדבוק בדיון עקבי בשאלת הרגש בפוליטיקה (אולי מפני שאתה מבין שטעית), ותחת זאת אתה מנסה להסיט את הדיון אל הרגשות הפוליטיים שלך (ההודעה האחרונה שלך לא קשורה בי, היא קשורה רק במה שאתה רוצה לראות בי).

למעלה