מפחד לזוז ולברר

היי

אני כל כך מבינה לליבך אני גם הייתי במצב הזה בדיוק בצבא נמשכתי פעם ראשונה בחיי לאישה ולא ידעתי איך להתמודד עם זה אפשר להגיד שאפילו דיי התאהבתי/ נדלקתי אחר כך זה עבר ואז שוב חזר בגיל 20 ושוב... ראיתי בכמה פעמים בתקופות שאני נמשכת לנשים ונדלקתי/ התאהבתי בשלוש כאלה.. נכון להיום ובשנים האחרונות אני בעניין גברים בלבד אבל זה ברור לי שזה משהו שהוא רדום אצלי ושיש לי צד כזה ואולי באיזשהו מקום ההשלכות הפחידו אותי מידי ופחדתי והעדפתי לבחור ולכוון את עצמי לחזק את הכיוון של הגברים עד שאני הרבה פעמים שוכחת שכחתי שנמשכתי בכלל לנשים.. מאוד מזהה עם הבחור שאמר שזה מתעורר לו בתקופות ושזה היפוכים..תקופת גברים תקופת נשים חחח אני חושבת שכבני אדם מורכבים יש בנו מכלול של רגשות ותכונות גבריות ונשיות וזה בעיקר איך שאנחנו מכוונים את עצמינו ובחירה שלנו לאיזה כיוון לפנות.. אני חושבת שבתקופות שהייתי יותר חלשה ופחות יציבה נפשית או שחיפשתי יותר הבנה ורגישות וחום נשי / אימהי לא יודעת לדעתי זה כל כך מורכב וכל כך עמוק ותחייה את זה תלך לפי צו ליבךך זה לא כזה משנה ההגדרות תנסה לבחור לעצמך את הכייוון ואת הדרך שהכי ניראים לך אני כיום נכון להיום בחרתי בכיוון של גברים אבל אולי יום אחד באמת אני אבין שאני לסבית יותר לסבית ושזה בסדר לי, מי אמר שצריך כל החיים להיות משהו אחד. כן אנחנו דו וזה הופך אותנו לאנשים יותר מיוחדים, או שבגלל שאנחנו מורכבים ומיוחדים אנחנו כאלה..יש בנו ניגודיות.. בסופו של דבר חום הבנה כמיהה משתנים, אנחנו משתנים לדעתי כשאני יותר כמהה לתכונות גבריות או לחוזק גברי מתוך חולשה נשית ואני רואה אישה כזאת שהיא אסרטיבית וגברית קצת זה עושה לי את זה לא יודעת בדיוק למה אולי כי בלא מודע שלי אני רוצה להיות כמוהה אולי לא יודעת מה בכלל אישה עם תוכונת גבריות קצת שעדיין היא נשית אני יודעת שזה הרבה פעמים מאוד מושך אותי וזה מה שמשך אותי בנשים האלה כל הנשים שנמשכתי אליהן היו מיוחדות.. כאילו מבחינת אהבה לא מבחינה מינית רק. תגלה את עצמך , תיראה את היופי שבזה, יש תאוריה כזאת שאומרת בכלל שלכולם יש משיכה לשני הצדדים פשוט צד אחד מודחק..מה שמשנה בסופו של דבר זה הנשמה של הבן אדם, ועם מי טוב לך ומי עושה אותך מאושר! אני חושבת שזאת חוויה נפלאה להימשך לשני המינים וצריך להנות מיזה ולראות את הקסם בזה ובסופו של דברים לעשות מאזניים כאלה של כמו שאני עשיתי ולבחור בכיוון שאתה רוצה זה ממש כמו עם לימודים ו או עם כל דבר אחר שיהיה לך בהצלחה

זהו ש..

יש מישהי שמאוד מאוד מוצאת חן בעיני אבל אני כל כך פוחד שהעניין המיני יתעורר כשצריך אותו. היא ממש בחורה מדהימה אבל אני ממש פוחד שהקטע המיני לא יגיע בנקודת הצורך.

למעלה