היי
גם אני הייתי ב"בעיה" הזאת. זה קרה בסביבות גיל 13, התחלתי לשים לב(בפתאומיות) שאני נמשך לגברים זה היה הלם מוחלט מבחינתי. אחרי הכל... ידעתי שאני נמשך לנשים, אבל פתאום אני נמשך לגברים, מסתכל על גברים ואפילו מקבל זקפה מגברים, מה שמוכיח באופן מוחלט שאני באמת נמשך לבנים. ופחדתי, בדיוק כמוך, לאבד את אותה המשיכה לנשים, ולהפוך להומו. והפחד הזה נשאר בי עד שגיליתי שיש מושג שנקרא "ביסקסואליות" ואז הכל התחבר לי בראש. אה, ולגבי כל העניין הזה, שאמרת שאין לך כרגע "ניצוץ מיני לאישה" יש סבירות מאוד גבוהה שאתה נמצא בתקופת גברים. לנו, הביסקסואלים קורה לפעמים שאנחנו הולכים ונמשכים יותר לאחד המינים ואפילו נמשכים רק אליו, עד שזה מפסיק, זה יכול להיות יום- יומים, וזה גם יכול להיות חודש. אז אני מאמין שאתה נמצא עכשיו בתקופת גברים. דבר שיכול לבלבל הרבה אנשים שלא בטוחים לגמרי במיניות שלהם. לי זה קורה הרבה, ואני בטוח שזה קרה כבר כמעט לכל אחד אחר כאן. המלצה שלי, כדאי לך להפסיק לנסות להגדיר את המיניות שלך, ופשוט תזרום עם מה שבא לך. (אם אתה רוצה קישורים לשיחות קודמות על ה"תקופות", אז רק תגיד) שיהיה לך סופשבוע מקסים^^ איתי