מפגש!

ניאמ. תורי.

#מה תלבש\י? חצאית סקוטית כלשהי, איזשהם חותלות (הוורודת בכביסה...
|פאקצה|) וחולצה. לא יודעת איזו.
#איך נדע שזה את\ה ולא חיזר שלבש את הבגדים שלך? כי אני כל הזמן אקפוץ ולא אתן מנוחה לאיש. אונס לאבי!!!11
מועהעהעהע~! #משפט אופיני שבטוח תאמר\י מתישהו: הו יש כמה: "תצלם אותי!" "אני רעבה!" "___(הכניסו מילה רנדומלית) זה דבר סגידתי/סגידעעע!" "בע"ע!!!" (להזכירכם: בואו עלי עביתה!) #איך תזהה\י את שאר חברי הפורום? אני מכירה את הרוב, מי שלא-תאמינו לי, עד סוף המפגש תכירו אותי עד שיתחשק לכם להקיא.
#מה לעזאזל תאכל\י שם? הכל. והכל זה הכל, אני מזהירה מראש.

*ש-ו-ב* אונס על אבי? ../images/Emo123.gif oO

חחח, שאיה! חסר לך עכשיו בקטע של הציצי שלי!
הופה, הופה, הופה... oO אתם לא שומרים כשרות בפסח - הופ! הנה סיבה אמיתית לכך שאני לא אצלם איתכם סרט.
[
] מצטער, אני לא אוכל לבוא אלייך.
אני ממש פאנטי בעניין של פסח, כיפור ואלה...
בעז"ה מפגש הבא...

זו לא סיבה אמיתית. זה תירוץ.

עליו תשלם ביוקר. אל תדאג, חכה חכה מה נעשה לך במפגש, אני ורקפת. חכה חכה. |תינוק|

הממ

אם איזשהוא חיזר יחליט שהוא רוצה בכל זאת לבוא למפגש הזה, אני חושבת שהוא יציץ טרם פעולתו בשרשור הזה, כדי לוודא איזה משפט הוא אמור להגיד בתור איזושהי נערה. כך...שהמשפט האופייני לא הכי בטיחותי.

לכל הפרימיטיבים... =\ *אהמקייטאהמ*

לא קוראים לי ג'ק פוטר יותר... =\ אני לוקינג פור קול ניים! נטשתי את הכינוי של ג'ק פוטר מזמן!
זה היה הכינוי הראשון שלי בתפוז פה. =\ ועכשיו אני לוקינג... תפנימי, קייט, תפנימי. =\ [נו, זה ברור. אני אגיע לשם ומיד כולם יקפצו עליי: "הנה ג'ק פוטר.
"
]

סליחה?! מתי פעם אחרונה קראתי לך

ג'ק פוטר?!! וחוץ מזה, לי מותר. אני מיוחדת. אני שונה. אני המצאתי את רעיון האונס לאבי. אז... שעעעעש!

Fairywitch

New member
אני בת"א מחר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אמנם יש לי תכניות- אבל אולי אוכל לקפוץ לבקר. איזה קולנוע? איפה בדיוק? עד מתי תהיו שם? אני אלבש ג'ינס שחור- וחולצה צבעונית כלשהי שתתאים למזג האוויר, שלכו תדעו מה הוא יהיה מחר...
בכל אופן- לא יהיו שם הרבה בנות בגובה 1.84 מ', אז אם אהיה שם לא תפספסו אותי

יאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוי איזה מפגש סגידה, את תיהי!!
<כן אני נלהבת משהו>

Fairywitch

New member
לא להתלהב- אני לא לבד ויש לנו תכנית

למשך יום, אבל אנסה לגנוב 15-20 דקות לכיוון עזריאלי... בעקרון אהיה בהמשך היום בהפנינג שיש בנמל ת"א

למעלה