מפגש!

הלוואי. |מזילריר| ../images/Emo163.gif

זה שםםםםם כזההה יפהההההה
אבל... אני אשתוק.

הא../images/Emo70.gif

מה הבעיה בשם שירן? נכון, יש אותו לכל כך הרבה המון אנשים <מה שמזכיר לי שביום חמישי הכרתי בן שקוראים לו שירן - WTF?!?> אבל הוא סבבי לגמרי
למרות שצוף יותר יפה.
<ובתשובה לשאלה של ההוא עם השם הארוך - לא, לא קוראים לי צוף
>

אדם חדש

New member
תשובות

#מה תלבש\י? בגדים #איך נדע שזה את\ה ולא חיזר שלבש את הבגדים שלך? אין לדעת. איך אני אדע שאלה באמת אתם ולא פורום "חייזירם שמתלבשים כמו אנשים ומדברים על הארי פוטר"? #משפט אופיני שבטוח תאמר\י מתישהו: "זוכרים השאלה "משפט אופיני שבטוח תאמר\י מתישהו"? מה כתבתם שם?" #איך תזהה\י את שאר חברי הפורום? אני אשל " סליחהאת/ה מפורום הארי פוטר? סליחה על ההפרעה. מה?? לא! לא ברחתי ממוסד לחולי נפש! תתקשר למשטרה מה אכפת לי!" #מה לעזאזל תאכל\י שם: אוכל. כנראה כזה

אדם חדש

New member
אוי שיט אין חמץ!

אני אוכל משהו שלא קשור לגועל נפש של פסח או משהו...

Shaby Sababy

New member
../images/Emo10.gif

התכוונתי לבוא עם מישהו שאני מכיר מהפורום. לא ראיתי אותה מלאאא זמן ואני לא יכול לדבר איתה

דנקי

New member
שנייה.. אני רוצה להבין משהו... ../images/Emo140.gif

אני בטוח לא אבוא.. אבל נגיד שהייתי יכולה והייתי רוצה.. הייתם מסכימים? כאילו, מה יש לכם לעשות איתי, ומה יש לי לעשות איתכם?!?!?!?! *תזכורת: אני בת 11 ו-4 חודשים!!! אז.. לא יודעת.. תסבירו לי איך זה הולך, כי נראה לי שבטוח שאם אני אגיע אז כזה כולם יגידו: "מה את באה לפה?!?! את לא רואה שכולם בני 16 ומעלה?!? מה יש לך לעשות איתנו?!?!?" וכאלה דברים.. אמ איי רייט?? (האם אני צודקת??) בקיצור: תסבירו..

דנקי

New member
אה!! ועוד משהו!! ../images/Emo140.gif

גם כולכם מכירים אחד את השני אז עוד יותר.. בקיצור: הסבר, נמק, פרט והדגם...

אממ, ../images/Emo140.gif../images/Emo104.gif

איך נראלך שכולנו הכרנו?!
את מגיעה, מכירה כינויים, ומתחילה לצחוק עם אנשים.
אח"כ כשתחזרי הביתה - את תראי את הכינוי בפורום ואת תראי איך את מזהה מיד את האדם.
אם אין לך בעיה שאת יותר קטנה מאיתנו - את מוזמנת בחפץ-לב, כי לנו באמת שלא אכפת
אנחנו אוהבים את כולם...
מה אנחנו עושים שם?! לרוב צוחקים
והרבה
לוקחים אוכל [חלקינו... =\ עכשיו פסח.
], עולים על הגג, מדברים, צוחקים. וזהו. לא עושים סרט אחרי המפגש. =\ =\ =\ לא, קייט.
אין פה מה להתכווח.
אגב, אני מביא עוד שני חברים ככה שלא יהיה להם נוח לבוא אלייך הביתה - אז...
יש לי תירוץ להבריז מהצילום של הסרט.
למרות שאני רוצה.
[
]

דנקי

New member
אהה.. טוב.. וואלה... ../images/Emo140.gif

תודה על ההסבר חח.. אני לא יכולה לבוא למפגש הקרוב... *עצובה* אבל נראה לי שכשאוכל לבוא אז אני בהחלט אבוא לבקר ולהכיר!! חחחח.. וואלה שיכנעת אותי!! תנקס...

יאפ, זה אני. אבי. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

#מה תלבש\י? ג'ינס עם חולצה שחורה כנראה. #איך נדע שזה את\ה ולא חיזר שלבש את הבגדים שלך? לכו תדעו.
#משפט אופיני שבטוח תאמר\י מתישהו: איפה ויקי? #איך תזהה\י את שאר חברי הפורום? משני המפגשים האחרונים.
#מה לעזאזל תאכל\י שם? אין לי מושג, אבל מה שבטוח - אני לא אוכל שם חמץ. =\ וגם לא אשאר לראות את חלקכם אוכלים שם חמץ. =\

nateli92

New member
אנוכי

#מה תלבש\י? ג'ינס מטונף, טופ שחור עם איזשהו קשקוש, ואם ייתחשק לי אז גם מחושי צומי סגולים. הו, וגם אולסטאר חורף -ריר- אני ממש מקווה שאני אבוא... אני אשתדל ורוב הסיכויים שכן.. פשוט יש לי משהו לפני זה.. טוב- #איך נדע שזה את\ה ולא חיזר שלבש את הבגדים שלך?אתם לא
#משפט אופיני שבטוח תאמר\י מתישהו: אין לי כח. #איך תזהה\י את שאר חברי הפורום? מהמפגש הקודם
#מה לעזאזל תאכל\י שם? אמ.. לא יודעת... משהו אכיל... כשר או לא כשר- זו השאלה.

nateli92

New member
אופס.. אני ממש סתומה

או.קיי בטעות לא עניתי על מה תילבש/י ונשאר מה שיעל כתבה... אז הנה- #מה תלבש\י? ג'ינס עם חולצה כלשהי... נראה לי ששחורה כזאת אבל לא יודעת תלוי במזג-אוויר.. אני ממש מעופפת היום..

למעלה