מפגש!

YaEloNeT

New member
מפגש! ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

יום שני הקרוב. [ה-17 לאפריל נו.] שעה 12, מול הקולנוע, כרגיל. את\ה בא\ה? אם לא, אל תטרח\י לשרשר את עצמך. זה נורא מדכא לראות המוני אייקונים אדומים ><; לאלה שבאים: #מה תלבש\י? #איך נדע שזה את\ה ולא חיזר שלבש את הבגדים שלך? #משפט אופיני שבטוח תאמר\י מתישהו: #איך תזהה\י את שאר חברי הפורום? #מה לעזאזל תאכל\י שם?

YaEloNeT

New member
ו..אני. ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

#מה תלבש\י? ג'ינס מטונף, טופ שחור עם איזשהו קשקוש, ואם ייתחשק לי אז גם מחושי צומי סגולים. הו, וגם אולסטאר חורף -ריר- #איך נדע שזה את\ה ולא חיזר שלבש את הבגדים שלך? מתי בפעם האחרונה ראיתם חייזר מנסה לעשות מעשים מגונים בשיער של שאיה? #משפט אופיני שבטוח תאמר\י מתישהו: סגדו לאיגור!!!!!!!!!!11 #איך תזהה\י את שאר חברי הפורום? אחוש הרמיוני, ואפנים את השרשור. #מה לעזאזל תאכל\י שם? אייס קפה. יש לי טראומה בלתי נשכחת מהקרטון שנקרא פיצה כשרה, או מהאבן שמתיימרת להיות לחמניה כשרה עם המבורגר.

ToryMaster

New member
הו וול

אני עוד לא בטוחה אם אבוא או לא, אז אני מרשה לעצמי לענות. הסיכויים נוטים לטובת זה שלא אגיע, אגב, פשוט כי לא אוכל. #מה תלבש\י? כרגע אני מאמינה שחצאית מיני ואיזו גופיה. לא סגורהע ל זה, האמת. צריך לחשוב. #איך נדע שזה את\ה ולא חיזר שלבש את הבגדים שלך? הו, אתם צתדעו. אף חייזר לא יכול להתנהג כמוני. #משפט אופיני שבטוח תאמר\י מתישהו: "היי, את זו שאני תמיד משרשרת אותה" או משהו. #איך תזהה\י את שאר חברי הפורום? הם יהיו עם שתי הבנות האהובות עלי מכל. #מה לעזאזל תאכל\י שם? אני אמצא משהו לא כשר, אל תדאגו.

וול...

יש סיכוי שאני אבוא אבל תלוי במידת העייפות שלי ואם אני אתפוס את הרכבת המתאימה. #מה תלבש\י? אני לא יודעת. סביר להניח שג'ינס, חולצה קצרה ומעליה סריג. סביר להניח שיהיה לי תיק גדול מאוד איתי (חזרה מסופ"ש שמתארך) #איך נדע שזה את\ה ולא חיזר שלבש את הבגדים שלך? אני כמעט בטוחה שאיזה חיזר (או כל יצור אחר) ירצה להתחפש אלי |שחורדינית| #משפט אופיני שבטוח תאמר\י מתישהו: חבר פורום: איזה ________(הכניסו שם עצם) אדיר אני: אחשלא דיר אחשלא דיר! (במקור- אח של אדיר- סיפור ארוך אני אסביר למעוניין) #איך תזהה\י את שאר חברי הפורום? אין לי מושג. סביר להניח שאני אבוא לאיפה שאנחנו אמורים להיפגש, אראה מלא קבוצות, ואעבור אחת אחת (לבדוק שאני משאירה רושם מוזר על כל קבוצה) לבדוק אם זה אתם. #מה לעזאזל תאכל\י שם? משהו צימחוני (אם אני אוכל בכלל)

יאפ!

בבצפר (הדבילי) שלי החליטו שהכיתה שלי תעשה סיורים לילדים מכיתות ג' של העמק . נושא הסיור הוא (איך לא) נעמי שמר. באחד מהסיורים הילדים יושבים בסבבה לפני התחנה שלי. אחד מהילדים שואל אותי: "את מנגנת בכינור נכון?" אני: "כן, איך אתה יודע?" הילד: "אני הייתי שם, אני אח של אדיר" אני:" שיואו! איזה חמוד!(תביני, את אדיר אני לא ממש מחבבת, אבל אח שלו בונבון) ואז התחלתי לקרוא לו "אחשל אדיר". זהו! את יכולה לראות תמונות של הטיול באתר של הנוע"ל

z u z i

New member
אוקיי ו..

אפשר את הכתובת של האתר? והאח החמוד של אדיר זה אופק, כן?

../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

#מה תלבש\י? המ >> מה שאני אוציא מהארון? #איך נדע שזה את\ה ולא חיזר שלבש את הבגדים שלך? יש לי תיק שייני של ג'נספורט #משפט אופיני שבטוח תאמר\י מתישהו: "לעזאזל, תעזבו לי את הציצי"? #איך תזהה\י את שאר חברי הפורום? אני אראה אתכם, זה מספיק. #מה לעזאזל תאכל\י שם? פיצה ^^ כנראה.

לה לה לה

#מה תלבש\י? אין לי מושג. אני מקווה שכובע *אהמ אהמ*. ובטח אני יבוא אם אולסטאר שחורות. #איך נדע שזה את\ה ולא חיזר שלבש את הבגדים שלך? הבעיה האמיתית היא איך תדעו שזה אני ולא בן אדם שלובש את הבגדים שלי..
#משפט אופיני שבטוח תאמר\י מתישהו: אין לי כח לחשוב על משהו טוב..
בטח משהו שקשור להחזרת בעלות על כובע מסויים עם מחושים. #איך תזהה\י את שאר חברי הפורום? לפי המדבקות.
סתם נו אני מכיר אותכם #מה לעזאזל תאכל\י שם? הייתי כותב פיצה אבל אני בטח אמצא משהו יותר טעים וכשר לפסח

YaEloNeT

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

צבא מחורבן

../images/Emo45.gif

#מה תלבש\י? אממ..חולצה של להקה כלשהי וג'ינס >< #איך נדע שזה את\ה ולא חיזר שלבש את הבגדים שלך? אממ...לוידעת #משפט אופיני שבטוח תאמר\י מתישהו: אני צריכה נעליים!!! #איך תזהה\י את שאר חברי הפורום? אתם תגידו לי #מה לעזאזל תאכל\י שם? גלידההה

../images/Emo45.gif

אלבש מדים
אממ, מאחר ובאמת יהיו הרבה אנשי מדים.. וול, לי יש כומתה ירוקה ככה שזה מצמצם אפשרויות, ואני אבוא עם תיק גם תכלת שיש עליו סמל של חיל האויר. משפט אופייני? הוא לא מת.
נמנמנמ אני אזהה לפי המפגש של החופש הגדול
אוכל? אין ל ימושג, לפי המצברוח. יש מצב גם שבכלל לא

אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

איך ידעתי שתבואי, מאיי לאב
אני לא קטין.

למעלה