T The phantom of opera New member 17/12/05 #48 ../images/Emo183.gifלא נראה לי שיש סיכוי../images/Emo10.gif
M Miss Naama New member 16/12/05 #37 ../images/Emo48.gif אני כרגיל../images/Emo3.gif אשב במשרד של אבא שלי ואציף את הפורום בהודעות התרגשות מפוקאצות מהשעה שבע בבוקר מתה לפגוש אתכן אז כמה באות בסוף?
../images/Emo48.gif אני כרגיל../images/Emo3.gif אשב במשרד של אבא שלי ואציף את הפורום בהודעות התרגשות מפוקאצות מהשעה שבע בבוקר מתה לפגוש אתכן אז כמה באות בסוף?
A ApharseMon New member 16/12/05 #40 ../images/Emo28.gifXDD בלעבלע, איזה באסה שאי אפשר שדח"ם,.;; אני כ"כ צריכה שדח"ם, ולחכות עד מחר בערבבבבבבבב.;; שמתי כבר דולי בשדח"ם ורק אופיר [ ] הגיבה לי כי הדולע מכוערת, והכנתי חדשה יפה יותר. ;; בלע.
../images/Emo28.gifXDD בלעבלע, איזה באסה שאי אפשר שדח"ם,.;; אני כ"כ צריכה שדח"ם, ולחכות עד מחר בערבבבבבבבב.;; שמתי כבר דולי בשדח"ם ורק אופיר [ ] הגיבה לי כי הדולע מכוערת, והכנתי חדשה יפה יותר. ;; בלע.
B behind the masc New member 16/12/05 #41 היא לא מכוערת, סתמי.../images/Emo11.gif מחר בטוח לא יהיה שדח"ם, מחר יום שבת. את יכולה לשלוח לי למסנ, אני אגיב לך^^^^
היא לא מכוערת, סתמי.../images/Emo11.gif מחר בטוח לא יהיה שדח"ם, מחר יום שבת. את יכולה לשלוח לי למסנ, אני אגיב לך^^^^
R Riot Boy New member 17/12/05 #45 לאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!! לא קומה 4-!!!!!!!!!!!!!!!!!! קומה 4- זה שלי ושל שחר!!!!!!!!! אל תקחו לנו אותה!!!!!!!!!!!!!!! חסר לכם
לאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!! לא קומה 4-!!!!!!!!!!!!!!!!!! קומה 4- זה שלי ושל שחר!!!!!!!!! אל תקחו לנו אותה!!!!!!!!!!!!!!! חסר לכם
T T h e Little Mermaid New member 17/12/05 #46 כנראה באה.../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif זוהר, נדבר. אני עוד לא יודעת איך אני באה.
T the queen zohar New member 18/12/05 #70 את באה ברכבת../images/Emo11.gif../images/Emo168.gif אני לא ממש שואלת אם תבואי איתי תראי ראשונה את הבגדים שתפרתי
את באה ברכבת../images/Emo11.gif../images/Emo168.gif אני לא ממש שואלת אם תבואי איתי תראי ראשונה את הבגדים שתפרתי
S shmeksit New member 17/12/05 #49 אני רוב הסיכויים באה! אממ זה מעניין מישהו? אני אפגוש את כל הכוסיות של הפורום!
W Welcome To My Life1 New member 17/12/05 #50 ../images/Emo163.gif../images/Emo7.gif את באה ../images/Emo46.gif
S shmeksit New member 17/12/05 #51 גם את! :] ואחותך! נו בבקשה תבואו! אם תבואו אני אחבק אתכן חיבוק דוב! אז תבואו!
B broken winges New member 17/12/05 #52 הסיכויים שאני מגיעה מתוך מאה הם 2 וחצי (((((((((((((((((((((((((((((((((( אוף אוף אוף. אני כל כך רוצה לבוא ולראות את כולן. המפגשים האלו ממש ממש חשובים לי.. אתן חלק ענקי מהחיים שלי ואני רוצה לנצל כל הזדמנות שיש לי לראות אתכן . מרד. סקרה בלו.
הסיכויים שאני מגיעה מתוך מאה הם 2 וחצי (((((((((((((((((((((((((((((((((( אוף אוף אוף. אני כל כך רוצה לבוא ולראות את כולן. המפגשים האלו ממש ממש חשובים לי.. אתן חלק ענקי מהחיים שלי ואני רוצה לנצל כל הזדמנות שיש לי לראות אתכן . מרד. סקרה בלו.
S shmeksit New member 18/12/05 #69 למההה??.? תבואיי!!! עד שאני באה! נו בבקשה תעשי מאמצים ותבואי!?!? טוב?!!?! אני אקפוץ אלייך! גם אם תבואי וגם אם לא.. נו תבואייי :[ :]
למההה??.? תבואיי!!! עד שאני באה! נו בבקשה תעשי מאמצים ותבואי!?!? טוב?!!?! אני אקפוץ אלייך! גם אם תבואי וגם אם לא.. נו תבואייי :[ :]
T the queen zohar New member 18/12/05 #73 תגידי לאחותה../images/Emo168.gif זו הבעיה התמידית. אחותה ואמא שלה...
F funky girl2 New member 17/12/05 #54 סתם שתדעו המפגש של ישראבלוג זה באותו יום. מה שאומר המוני פריקים מתלהבים וחסריי חיים... בכל אופן אני אגיע.. =] לראות את כל מי שעוד זוכרת אותי
סתם שתדעו המפגש של ישראבלוג זה באותו יום. מה שאומר המוני פריקים מתלהבים וחסריי חיים... בכל אופן אני אגיע.. =] לראות את כל מי שעוד זוכרת אותי