ענבר ופרדס-חנה טעויות מלמעלה
מ מלפפון ים New member 16/12/05 #25 אה, אני מרגבים.../images/Emo12.gif ואני לא מכירה אף אחת בשם פז. סורי. כן, ברור, אני בת 12.XD
א אולי אני מאושרת New member 16/12/05 #17 אם יש מישהי מחדרה, או שרק נוסעת מהתחנה בחדרה, מוזמנת ליצור קשר, ואולי להצטרף אליי ואל חברה שלי אם היא מעוניינת.
אם יש מישהי מחדרה, או שרק נוסעת מהתחנה בחדרה, מוזמנת ליצור קשר, ואולי להצטרף אליי ואל חברה שלי אם היא מעוניינת.
מ מאי כאן ממולך New member 16/12/05 #20 האמתי אני בחדרה שכונת בית-אליעזר כמו שכתבתי לענברר צריי איתי קשר בבקשה שלחי לי בפרטיי אבל אולי את מבית-אליעזר ולומדת בצליל<-ביה"ס צליל? צרי איתי קשר בבקשה בפרטי ממולץ!!!!
האמתי אני בחדרה שכונת בית-אליעזר כמו שכתבתי לענברר צריי איתי קשר בבקשה שלחי לי בפרטיי אבל אולי את מבית-אליעזר ולומדת בצליל<-ביה"ס צליל? צרי איתי קשר בבקשה בפרטי ממולץ!!!!
מ מאי כאן ממולך New member 16/12/05 #22 עזביי ת'קטע של ביה"ס טעיתי.. את לא מי שחשבתי שאת ראיתי תמונות בעולם שלך חח....
מ מאי כאן ממולך New member 16/12/05 #24 כנ"ל בהודעה הקודמת שלי שלחי לי םרטים פלאפון ואיפה ניפגש ובאיזה שכונה את אגב.???את מחדרה בכלל?,או קרובה לחדרה?,שלחי לי בפרטים וגם שלחי לי את הרכבת שנצא בהה
כנ"ל בהודעה הקודמת שלי שלחי לי םרטים פלאפון ואיפה ניפגש ובאיזה שכונה את אגב.???את מחדרה בכלל?,או קרובה לחדרה?,שלחי לי בפרטים וגם שלחי לי את הרכבת שנצא בהה
מ מאי כאן ממולך New member 16/12/05 #28 ממולץ מסנג'ר מסרים ופלאפון אמ כנסי כאילו נדבר במסרים באותו יום נדבר בפלאפון ומסנג'ר בימים האחרים שאת לא ראית ששלחתי לך מספר
ממולץ מסנג'ר מסרים ופלאפון אמ כנסי כאילו נדבר במסרים באותו יום נדבר בפלאפון ומסנג'ר בימים האחרים שאת לא ראית ששלחתי לך מספר
א אולי אני מאושרת New member 16/12/05 #29 אוקיי, מאי ומלפפון (מצטערת><) מאי, אני לא מתכוונת לתת לא את הפלאפון שלי, מצטערת. את רוצה, תצרי קשר במסרים. בכלל לא בטוח שאני אבוא למפגש, את יכולה לנשום כן, אני גרה בחדרה. מלפפון (תגידי לי איך קוראים לך ), אני שולחת לך עכשיו מסר
אוקיי, מאי ומלפפון (מצטערת><) מאי, אני לא מתכוונת לתת לא את הפלאפון שלי, מצטערת. את רוצה, תצרי קשר במסרים. בכלל לא בטוח שאני אבוא למפגש, את יכולה לנשום כן, אני גרה בחדרה. מלפפון (תגידי לי איך קוראים לך ), אני שולחת לך עכשיו מסר
T The phantom of opera New member 16/12/05 #35 ../images/Emo183.gifכנראה לא באה בסוף../images/Emo10.gif סדנאות ציור>>