מפגש ראשלציות, הצעה:

rutimay

New member
נשמע סבבה, אבל...

יש לי שכנים, ולא נראה לי שהם יאהבו את הרעיון של חבורת וויבערס מזמרות בקולי קולות בערב של יום חול..... חוצמזה, זה יגרום לילדים שלי להתקרצץ בלי סוף, ואנחנו ממש לא רוצות שזה יקרה...

vered73

New member
מתנדבת להביא לחם מעשה ידי לתפארת

סתם, סתם ביטוי שעלה לי בראש. לחם תבלינים אחד הטובים שאוהבים אצלי בחבר'ה . אולי תכיני רשימה ונסגור הכל ביום שני על הבוקר? שהפורום ימשיך לצעוד עם הדברים הרגילים...

yonitbrk

New member
תכיני, תכיני

מתלבש מצויין עם לביבות הגבינה שלי, ורוטב היוגורט החלומי (בתקווה שאתן אוהבות שום...ראו הוזהרתן...).

אורזיגל

New member
../images/Emo10.gifבאמצע השבוע לא מתאים מאחר

ואני קמה כל יום ב-5. אם אחד המפגשים יהיה ביום ה', אשתדל מאוד.

vered73

New member
בנות ובנים יקרים

נא להעביר אלי במסר החלטה סופית מי מגיע ומי לא. אם זה ענין של מה להביא, מי שלא יודע לבשל ניתן לו להביא דברים אחרים (אולי נעניש אותו בנקיון?! סתתתם) אנחנו מעוניינות להכין רשימה מסודרת. מי שיהיה נחמד יוזמן לפגישה הבאה בספא מקומי! (מה אני לא עושה בשביל להוציא אתכם מהבית, מה...)

rutimay

New member
רוצה להוסיף!!!

ממסרים שקיבלתי התקבל הרושם שהמפגש מיועד לבנות השפלה/ ראשל"צ בלבד, ולא כך הוא!!! המפגש מיועד לכל הורה שמשתתף בפורום, מכל קצות הארץ, חדשים וותיקים, קבועים ואקראיים, ללא הבדל דת, גזע, מין ורמת תפקוד. נכון שזה מסורבל להגיע לרחובות ממקומות מרוחקים יחסית, כמו השרון, אבל תחשבו על זה שמדובר במפגש שמתארגן פעם ב... (האחרון היה לפני כשנה), ותרומתו ליצירת מרקם חברתי בפורום רבה. אז שווה להתאמץ באופן חד-פעמי ולהגיע. לצערי, חלק גדול מהחברים הנפלאים שיצא לי להכיר כאן נמצאים בצפון ולא יוצא לנו להיפגש הרבה, אבל תמיד אשמח להכיר חברים חדשים ולחזק חברויות שכבר נוצרו. יש גם משהו בישירות ובבלתי-אמצעיות של המפגש שמביא לפתיחות ולשבירת מחיצות בין אנשים, שלא ניתן לתרגם לכתיבה בפורום, ולא, ממש לא חייבים לדבר על האוטיזם! מומלץ אפילו שלא...

vered73

New member
גם אני רוצה להוסיף משהו

בענין המרחק. כל נסיון שלי ושל יונית להרים מפגש תמיד נפל בגלל הנסיון להזיז אותו. אי אפשר לבוא לקראת כולם. קבלו את זה כמו שזה: מתארגן מפגש. או שיכולים להגיע או שלא. גם אנחנו מוותרים על מפגשים לפעמים ברעננה כמו שהיה בפארק כי זה לא התאים לנו להגרר עם כל המשפחה שעה לפחות בלי הפקקים בתוך רעננה עצמה ומציאת חניה, כי פשוט לא התאים. מי שרוצה מוזמן תמיד ליצור מפגשים נוספים. וזה אגב גם מבורך.

rutimay

New member
בננות, להתפקד!!!

עד עכשיו עוד לא סגרתי רשימה סופית של מי מגיעה. (הבנים בכלל ירדו למחתרת, וחבל. כמה פעמים עוד ייצא לכם להגשים כזאת פנטזיה - עשרות נשים בחדר אחד?
מה גם שבעלי כבר הודיע לי שהוא הולך לשחק כדורגל באותו ערב. הוא רק שאל, ליתר בטחון, אם כדורגל זה חמישה שחקנים בקבוצה או יותר....
) אוקצור, כדי לא להעיק יותר על הפורום ולגזור מקום בדף, אני מבקשת מכל אחת שמגיעה בודאות לכתוב לי מסר קצר. תודה!

yonitbrk

New member
רותי, הרגת אותי../images/Emo6.gif

אכן שאלה טובה. ואני בדיוק חשבתי לעצמי, מה הוא יעשה באותו יום. דרך אגב, אני עדיין מחכה למפגש בחוף פלמחים. עוד מעט קיץ.

yonitbrk

New member
ואין צורך שאתפקד שוב, נכון?

עם רוטב יוגורט מעולה, ולביבות גבינה, או בטטה, נראה כבר מה יתחשק לי באותו היום. שני הסוגים טעימים להפליא, ולא משמינים .

rutimay

New member
המפגש מחר

עדיין נותרו מקומות ספורים בסלון שלי. כל הקודם זוכה.

למעלה