מפגש ראשלציות, הצעה:

vered73

New member
מפגש ראשלציות, הצעה:

אמהות תושבות העיר וקירבתה מזמינה אתכם למפגשון נחמד ביום ב' בערב (יונית, זה בדיוק בין שני הערבים שאינך יכולה אז אין תרוץ להבריז!) מציעה את תחנה מספר 1 בחוף הים של ראשלצ יש שם אפשרות גם לשתות משהו קר/חם, וגם לאכול מנה גדולה של טוסטים סלטים וכו' במחירים עממיים (לפחות בפעם האחרונה שאכלתי שם) יהיה כיף כתמיד, תהיה הכרות של הדמויות מאחורי הכינויים (למי שעדיין לא הצליח לפגוש אותנו liveׂ) יהיה טעים ויהיה קצת קר (כנראה, אבל זה לא יעמוד בדרכנו) הישיבה על כסאות פלסטיק של חוף הים, לא מסעדה התקציב מתאים לכולם יונית - אני אישית אוספת אותך אז אין תרוצים (מקסימום לא יבואו נעשה כושר עד בת-ים) מי שרוצה יכול לשרשר כאן, ויכול ליצור איתי קשר במסר ואחזור אליו בטלפון. מציעה את השעה20:30 או 21:00 מחכה לכן ורד

זה פתוח לרוח? וגם אנחנו מוזמנות?../images/Emo13.gif

חוף הים בחורף? זה לא קור אימים? אהה-
המקום סגור ומחומם קצת מבפנים? או שהרוחות החמימות של נשות הפורום עושות הכל לבד
על איזה תאריך מדובר? טוב אז אני שמחה על היוזמה וזה דווקא יום שני יכולה לרוב- אבל קצת יותר מאוחר אולי
אז יופי שחזרת אלינו ושמחה על ההזמנה. תודה
ולהתראות

vered73

New member
29 בחודש. יונית אומרת שיש שם

שקשוקה נהדרת. את תמיד יכולה להצטרף מאוחר יותר. בפעם הקודמת ישבנו בערך שעתיים. אגב, פשוט בראשלצ והסביבה אנחנו מכירות טוב בחלקנו, וקצת ברובנו. אז כבר יש גרעין שמתגבש מאחורי הפורום. שווה לבוא ולהציץ

rutimay

New member
../images/Emo113.gifתלמה צודקת../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif

נראה לי שיהיה קר מדיי לישיבה ממושכת בחוץ. מה גם שעלול לרדת גשם. אני מוכנה לנדב את הבית שלי כפי שתכננו בקיץ ולא יצא לפועל בגלל המלחמה. רחובות זה עוד 20 דקות נסיעה מראשון וכך גם האשדודיות יוכלו לבוא (כן, כן, את!) ובנות מודיעין/ שהם וכל השאר. אולי אפילו תצא משלחת מקדימה... לא שהבית שלי כזה גדול, אבל יהיה סבבה. אני דואגת לאלכוהול, כולנו מתארגנות על אוכל. מה דעתכן?

vered73

New member
רותי מותק אני מראשון לא מאשדוד.

לא יכולה לכתוב מי כן מאשדוד אבל הן ישבו בקצה של השולחן קרוב לחלונות. אני לא יכולה לשתות אלכוהול בחודשים הקרובים (ביקרתי במיון לפני חודש וחצי בגלל בעיה רפואית קשה ואמרו לי לא לשתות
) אבל אני כן טובה בלהכין סושי !!!!!!!!!!!!!

מאשרת הגעה +אתי לאן שתבחרו

רק שאם יש צורך בבישול, התקילו אותי מראש, גם אני מבשלת לא רע. דניאלה

לדעתי רחובות זו אפשרות טובה יותר

כן, אני יודעת שהראשלציות רוצות ליד הבית (גם אני אך זה כנראה לא יקרה..
) אך זה יהיה יותר קרוב לדרומיות וקל גם עבור אלה שנמצאים בסביבה שם וגולשים אצלנו בשו שו.. ונראה לי יותר נעים בבית, כשנשמור את גלי הים המקציפים ברוח לימי אוגוסט המהבילים.. ולנו למודיעיניות זה רחוק באותה המידה- רק נוסעים מצומת נחשון במקום על כביש גהה.. אלכוהול? הייתי שמחה, אך אם אני נוהגת, אז אין מצב..

yonitbrk

New member
אז ככה

לגבי המקום, התבלבלתי עם ה- PALAYA - מציל 2 או 3, עדיין מחירים סבירים ביותר. שקשוקה מהממת (תמסרו לגאמי). לימונענע נהדרת. וכן - תלמה, לרוב, המקום מחומם . בחורף המקום מקורה וסגור, בקיץ הרומנטיקה בעיצומה, כורסאות עור, סביב שולחנות קטנים ,עליהם נרות ואוירה, שרק הים יכול לייצר. מאשרת הגעה, גם בחורף.

spacejam

New member
אני אשמח להגיע ואם מישהו צריך טרמפ

מתל-אביב - -בשמחה. אני בטח לא אגיע לפני 21:00 ואם זה בבית - אביא קינוח , אם בחוץ - אביא סוודר.

yonitbrk

New member
אז אולי שווא שאקדים ואתארגן על

על השקשוקה, יכולה להביא איתי, אבל הכי טעים ישר מהמחבת. מביאה את המצרכים איתי, מה דעתך? רק תזמינו עם חריף או בלי...

vered73

New member
אני מעדיפה בחוץ.

הכי טוב לי לא להתאמץ מבשלים, מנקים, עושים קצת הליכה (!!!!! לתשומת ליבך !!!!!) ונושמים אויר טוב לריאות.

rutimay

New member
מה שתחליטו.

ההזמנה שלי בעינה עומדת. יש לי בערך 20 מקומות ישיבה (לא כולל הכסאות מהחצר), וממש אין לי בעיה לנקות. וגם אם תחליטו בסוף על לצאת - סבבה. העיקר לשבור את הנאחס שירד על הפורום בתקופה האחרונה.

vered73

New member
לכן הצעתי מפגש נפת השפלה, אין לי

כוח לכל ההתפלספויות וה'צדיקים' למיניהם. רוצה להיות בין חברים מוכרים ולהנות מחברתם, ולא לשמוע על תאוריות בגידול אוטיזם (ועוד יותר מדוע אני לא אב טיפוס מנצח) אני מציעה מפגש מקומי. לא המוני. בכיף. איפה שאת נמצאת שם גם אנחנו.

למעלה