מפגש ראשלציות, הצעה:

yonitbrk

New member
ורד, אני גמישה

אין לי שום בעיה עם זה. מה שתחליטו. בכל מקרה שריינתי לי באותו הרגע את שני בערב. והאמת מחכה בקוצר רוח.

vered73

New member
בבקשה, כל מי שמגיעה לרשום ../images/Emo45.gif מתחת

כדי שנדע בכמה (א)נשים מדובר. תודה.

rutimay

New member
אני אני אני

רגע, מה החלטנו בסוף? איפה, כמה למה? ורד, יש מצב לפתות אותך באוירה ביתית וסשימי?

yonitbrk

New member
מצטרפת

רק שאני לא חסידה של מאכלי ים, כך שאם אפשר יהיה לדרוש שינוי בתפריט ,אשמח. אצלנו אומרים שלא מביאים סנדויץ למסעדה, אבל אם לא תהיה ברירה אביא איתי. רק תגידו מה. ורותי , אפשר ,אם כבר מדברים על יין, ערב גבינות ויין, מה דעתך? יש לי מתכון ללביבות גבינה מהממות, ותתפלאו אבל לא משמינות, כך שורד תוכל לאכול גם. (אפויות ...). פשטידת פסטה מעולה, גם עם גבינות, ולא משמינה, אם אוכלים לידה סלט טוב, עם רוטב יוגורט מעולה, שאני מכינה. מה אתן אומרות? או שבסוף נפגשים בחוץ?

vered73

New member
קודם כל עושים רשימה. אחר כך רואים

לפי הנוכחים מה שמתאים (לפחות ארבעתנו + דניאלה ואתי מכירות אז ניתן לזה עד יום ראשון בבוקר, ונחליט)

vered73

New member
נ.ב. סושי זה לא מאכלי ים אלא אם כן

יש בהם דגים. וגם אז זה כשר ולא 'פירות ים'. שנדמה לי שזו היתה כוונתך. אני מוכנה ללמד אותך אם את רוצה.

yonitbrk

New member
עד כמה שידוע לי

סושי זה דג נע, שממלאים אותו במה שרוצים, מגלגלים יפה ואוכלים. לא משנה, תכינו לעצמכן. זאת תהיה הזדמנות מצויינת בשבילי לשמור קצת על הפה, במיוחד בשעות הערב. אעודד אתכן מאחור.

אשמח להגיע

אישית מעדיפה את ההצעה של רותי בפעם הקודמת יצא לי לשוחח רק עם חצי שולחן כי לא היה אפשרי לשוחח עם אלו שישבו רחוק יותר בבית נראה לי יותר קל לזוז ממקום למקום ואז באמת אפשר לדבר ולהכיר

../images/Emo45.gif בשמחה

וגם אני מעדיפה להתנחל בבית של רותי, בדיוק מאותה סיבה שקטרין ציינה. ולכל מי ששומרת על הפיגורה...לסלט היווני שלי יש מוניטין מעולה.

rutimay

New member
אז סגרנו. הבית שלי, יום שני.

נוכל לצפות ביאיר לפיד ביחד...
סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם כל מי שסגורה על זה שתגיע, מוזמנת ליצור איתי קשר במסר ואעביר לה הנחיות הגעה. לגבי התפריט - הכל הולך.

vered73

New member
סימה?!??! איזו הפתעה! אם תמיד תהיה

הענות ליוזמות שלי כך, בלי נדר אני מארגנת ספא כמו שמלי ארגנה בשנה שעברה עוד ברבעון הנוכחי. איזה יופי שאת שוקלת לבוא!!!! |אייקון של עושה לי טוב על הלב|

למעלה