מפגש פיראטי

DxJx GADRIEL

New member
מפגש פיראטי

ממש מזיז לי מתי כל אחד יכול כי יש לו זיון ביום X ומציצה ביום Y אני מכריז על מפגש ביום המסיבה ה26.7 מי שרוצה שיבוא, מי שלא שלא יתאמץ להגיב כי זה מעניין לי חלקים שהוא לא רוצה להכיר

סמיילי6

New member
מסכים עם גל..:)../images/Emo23.gif

יש אנשים פה שבאים מרחוק ואם כבר באים לת"א אז נישאר באותו יום עד הסוף למסיבה גמני בעד ה 26.7

eliormagick

New member
אל תהיו קרציות

הרוב החליט ש 23 נוח... אפשר לעשות עוד מפגשים בלי קשר אבל המפגש של הפורום הוחלט על ה 23... מי שהולך למסיבה יכול להיפגש לפני זה בעזריאלי זה כבר בעיה של מי שהולך.

mexican idol

New member
אליאור חמוד../images/Emo34.gif

אף אחד לא ביטל את ה23, פשוט קבעו מפגש נוסף - לכל המעוניין. וחוצמזה לא יזיק לך להגיע למסיבה... פוץ!

אליאור? מסיבה? טממ.. שניה הוא מחכה לאוטובוס.

יש מצב שכן אגיע.. נראה כבר

mexican idol

New member
רעיון מעולה!../images/Emo34.gif

ככה גם כל החדשים שרוצים להגיע למסיבה ולא בטוחים, יוכלו לבוא יחד עם האנשים שיבואו למפגש. ומי שלא יודע איפה הסילבר מצא פתרון, יחד עם הביישנים. גל - יוזמה מבורכת ;] כפרה עלייך

גופפי

New member
../images/Emo6.gif אני לא בא יש לי זיון ביום Y ומציצה ביום X

אלוהים, כרגע עשית לי פלאש-בק לבגרות הנוראית שהייתה לי היום אני אוסר לרשום X,Y!! אז ערס מבקעיים מה המצב איתך? באסה באסה אני כנראה יהיה שם.

מסכים לחלוטין.

זה נורא מעצבן שנקבע מפגש 3 ימים לפני מסיבה. יש אנשים מהדרום או צפון שקשה להם להגיע כל יומיים למרכז. אני דורש התחשבות!! אה, צוף, תה יודע כמה שאני אוהב אותך נכון? ותה יודע שהולכת להיות מסיבה פצצה נכון? מי שלא בא מרובעעעעעעע!

mexican idol

New member
חיכיתי יותר מידי זמן איתי ../images/Emo34.gif

להבעת חיבה ואהבה הזו, זה לא לעניין. פיצוי. מהרררררררר *שורטת*

למעלה