מה נראה לך שאני עושה? מקדיש לך שיר? יוג'ורלי
כ כiכב ijפל New member 18/7/07 #39 ../images/Emo41.gif נמ נמ נמ כנראה באה ב26 זה תלוי במבחן שיש לי באותו יום באוניברסיטה ובטיסה שיש לי למחרת XD ;] עוד שבועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע :X
../images/Emo41.gif נמ נמ נמ כנראה באה ב26 זה תלוי במבחן שיש לי באותו יום באוניברסיטה ובטיסה שיש לי למחרת XD ;] עוד שבועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע :X
M mexican idol New member 20/7/07 #47 טוב יקירי, היום הגדול מתקרב../images/Emo34.gif אז עכשיו שרשרו - מי מגיע למפגש ולמסיבה בסילבר אחריו??? אני והוועד מצפים בקוצר רוח! ;]
טוב יקירי, היום הגדול מתקרב../images/Emo34.gif אז עכשיו שרשרו - מי מגיע למפגש ולמסיבה בסילבר אחריו??? אני והוועד מצפים בקוצר רוח! ;]
ט טולי מסטולי המקורי New member 20/7/07 #51 אוקיי..../images/Emo23.gif מגיע למפגש ב 26... ולמסיבה אחריו... בטוחחח!!!!!!!!!! וככל הנראה גם עומר יבוא איתי!
אוקיי..../images/Emo23.gif מגיע למפגש ב 26... ולמסיבה אחריו... בטוחחח!!!!!!!!!! וככל הנראה גם עומר יבוא איתי!
ט טIcטי New member 20/7/07 #49 זה בהחלט הכי מסתדר לי. גם מבחינה כספית וגם מבחינת הצבא. תומך ברעיון במאת האחוזים ;]]
M mexican idol New member 20/7/07 #50 תומך זה טובP: ../images/Emo34.gif מת כבר לראות אותך... 3>3>3> מגעגע
0 0Phobia New member 20/7/07 #52 הממ, יכול להיות שאני אבוא. אם רק יהיה לי את מי לגרור. רק, איפה בדיוק זה יהיה?