אוקיי - לו"ז סופי, או כמעט סופי ../images/Emo8.gif
מפגש פורום יפן #2 (או #3, אם כוללים את המפגש ביויוגי פארק) מיקום : הסטודיו של גיא (HarugaOka koubou - שם זמני) פרישמן 35 - בחצר (הכניסה עצמה נמצאת בין 35 לבין 33א), תל אביב עלות : למי שלא מביא אוכל/שתייה - 20 ש"ח, תודה. - הגעה ב-9:30-10:00 - נישנושים וסבב היכרות - 11:00 הרצאה על תרבות יפן [רעיון: מקורות והשפעה של סין (כתב) וקוריאה (שפה)] - 45 דקות ע"יGB 11:45 קיוטו - קסם הסתיו - מצגת תמונות של העיר קיוטו וסביבותיה בעונת הסתיו, בליווי הסברים על דימויי הסתיו של יפן (כמו: momiji, kiku ו-nanakusa) - אני (45 דקות) 12:30 -- הפסקה -- - 13:00 הרצאה והדגמות על מהג'ונג / שוגי / גו - ע"י Jping (כ-45 דקות) - 13:45 קליגרפיה וחלוקת קליגרפיות לכל דיצריך (b) - אני (45 דקות) 14:30 -- הפסקה -- - 15:00 לימוד קאנג'י וראדיקלים [אם אפשר, מתוך נסיון שנרכש על שיטות, ספרים ומקורות אינטרנט (a)] - כ-45 דקות ע"יFurrball - 16:00 סרט תיעודי על יפן - (לי יש סרט על הסמוראים) או סרט קולנוע יפני תקופתי: "אחרי הגשם", או סרט קולנוע יפני עכשווי: "מכתב מן ההרים" (הצעות אחרות תתקבלנה בשמחה) - 18:00 התפזרות (אלא אם ירצו לראות עוד סרט
) (a - רצוי שסיכום ההרצאות, כולל הרשימות והמקורות - יועלו כמאמרים בפורום, להנאת הכלל, ובמיוחד לאלה שייעדרו מן המפגש או לבעלי זיכרון חלש...) (b - אם מישהו/מישהי רוצה עבודה על נייר מסויים - רצוי לתאם מראש את הכיתוב ולהביא את הנייר הפרטי למפגש)