עוד שבוע בדיוק אני מסיימת את המבחנים וכרגע אני לא עובדת אז בכיף אקח עליי את משימת בדיקת מיקום המפגש הפוטנציאלי, אם זה מקובל על כולם ? אצטרך לדעת כמה אנשים אנחנו (פחות או יותר) ואז אבדוק כמה מקומות מעניינים באזור המרכז ונגיע להחלטה ביחד. סבבה ?
א. איזה כיף לך שעוד שבוע בדיוק את מסיימת את המבחנים! ב. לא נראה לי שזה משנה כמה אנשים אנחנו.... כמה זה כבר יכול להיות?! וטוב שלא היגבתי 10000 פעם בשרשור מפגש הזה.. סתם אני פורקת כאן עצבים שהצטברו לי היום..
בגדול, אני כרגע פנויה תמיד אלא אם במקרה תגמר המלחמה ויחזירו לי את המבחנים. בכל אופן תקבעו תאריך, אם אני לא אבלה באיזה בית חולים מחופשת לליצן ואשעשע ילדים במלחמה אני בהחלט מבטיחה לבוא...
אם ההעדפה היא פחות או יותר אזור ת"א, איך נשמע לכם רמת החייל ? יצא לי להיות שם כמה פעמים בזמן האחרון ופתחו שם הרבה מקומות נחמדים (לאו דווקא יקרים כי יש גם בתי קפה רגילים ורשתות כמו ארומה, ארקפה, קופי בין....). יש מצב ?
אני בעד יטבתה בטיילת - גם ליד הים, גם כשר, גם יש להם קינוחים שלא מהעולם הזה.. אבל כל מקום (כשר) בתל אביב יתקבל... מישהו מכיר איזה בית קפה טוב כשר אחר באיזור נגיש? (אבל לא באיזור הסינמטק כי שם כבר מיצינו!!) עדי סליחה אם אני משתלטת לך על תפקיד הארגון....
אבל מצד שני מה אני מבינה.... דרך אגב.. מתי מתחילים לדבר על תאריכים. כי אני כנראה אהיה בירושלים בסביבות 10-12 לאוגוסט ככה שעדיף לי ב 10 כדי שאני לא אצטרך לנסוע פעמיים מהצפון למרכז.