מפגש פורום

Gilliana

New member
התכוונתי לטיילת אבל...

... אם מישהו רוצה לשלב את זה עם שחיה, גם יכול להיות נחמד

1Shir

New member
לא, זה נראה לי מוגזם...

בואו ניפגש בבית קפה כמו אנשים נורמלים... (דגש על כמו) ולגבי טיילת בת"א אני ממליצה על יטבתה המסעדה האהובה עלי (סליחה ארומה
) ובהרצליה יש ברחבה של ארנה כל מיני (זה במרינה בחוץ, לא בתוך הקניון)

orityemini

New member
נשבע סבבה....

אם זה יהיה בתל אביב ובית קפה כשר, אז מירב הסיכויים שאוכל להגיע

adiville

New member
הצעה

עוד שבוע בדיוק אני מסיימת את המבחנים וכרגע אני לא עובדת אז בכיף אקח עליי את משימת בדיקת מיקום המפגש הפוטנציאלי, אם זה מקובל על כולם ? אצטרך לדעת כמה אנשים אנחנו (פחות או יותר) ואז אבדוק כמה מקומות מעניינים באזור המרכז ונגיע להחלטה ביחד. סבבה ?

1Shir

New member
סבבה לגמרי

א. איזה כיף לך שעוד שבוע בדיוק את מסיימת את המבחנים! ב. לא נראה לי שזה משנה כמה אנשים אנחנו.... כמה זה כבר יכול להיות?! וטוב שלא היגבתי 10000 פעם בשרשור מפגש הזה.. סתם אני פורקת כאן עצבים שהצטברו לי היום.. :)

אז ככה

בגדול, אני כרגע פנויה תמיד אלא אם במקרה תגמר המלחמה ויחזירו לי את המבחנים. בכל אופן תקבעו תאריך, אם אני לא אבלה באיזה בית חולים מחופשת לליצן ואשעשע ילדים במלחמה אני בהחלט מבטיחה לבוא...

BAZOKA JOE

New member
סליחה שלקח לי הרבה זמן להגיב

אני לא ממש בטוח שאני אוכל להגיע להרצליה אבל רעיון יטבתה נשמע נחמד מאוד.

adiville

New member
כמו שאמרתי...

אני אבדוק כל מיני אופציות בכמה מקומות כדי שתהיה לנו אפשרות להחליט

adiville

New member
שאלה, לפני שאני בודקת מקומות...

אם ההעדפה היא פחות או יותר אזור ת"א, איך נשמע לכם רמת החייל ? יצא לי להיות שם כמה פעמים בזמן האחרון ופתחו שם הרבה מקומות נחמדים (לאו דווקא יקרים כי יש גם בתי קפה רגילים ורשתות כמו ארומה, ארקפה, קופי בין....). יש מצב ?

the scout

New member
הערה קטנה לסדר

אם אפשר שיהיה מקום כשר? לא משמ חשוב רמת הכשרות אבל לפחות שתהיה תעודה. יש כמה אנשים בפורום הזה, כולל אנוכי, שדי מקפידים :)

1Shir

New member
תגובה משולשת

נראה לי שרמת החייל זה איזור שיהיה קשה להגיע אליו למי שאין רכב.. ויטבתה לדעתי זה כשר..

בקשר לרמת החייל

אם אני לא טועה ה"זאפה" נמצאים שם אז עדיף שלא כי אם תיהיה באותו יום הופעה של משינה סביר להניח שאני אעלם לכיוון יובל...

adiville

New member
../images/Emo6.gif

לקחתי לתשומת ליבי. נוודא שיובל לא יהיה ברדיוס הקרוב למקום המפגש הפוטנציאלי
ובהחלט נקפיד שתהיה מידה של כשרות לכל מי שחשוב לו

Gilliana

New member
יכול להיות בהחלט בסדר

למרות שזה יותר אזור היי-טק מאשר איזור בילוי, אבל כמו שאמרתי - לי הכל מתאים.

BAZOKA JOE

New member
אני לא חושב שאני אוכל להגיע לשם

אני חושב שרעיון ת"א זה הכי טוב כי זה הכי קל לבוא,יש גם רכבות ואוטובוסים....

1Shir

New member
נראה לי שסגרנו על תל אביב...

אני בעד יטבתה בטיילת - גם ליד הים, גם כשר, גם יש להם קינוחים שלא מהעולם הזה.. אבל כל מקום (כשר) בתל אביב יתקבל... מישהו מכיר איזה בית קפה טוב כשר אחר באיזור נגיש? (אבל לא באיזור הסינמטק כי שם כבר מיצינו!!) עדי סליחה אם אני משתלטת לך על תפקיד הארגון....

אני גם בעד יטבתה בטיילת

אבל מצד שני מה אני מבינה.... דרך אגב.. מתי מתחילים לדבר על תאריכים. כי אני כנראה אהיה בירושלים בסביבות 10-12 לאוגוסט ככה שעדיף לי ב 10 כדי שאני לא אצטרך לנסוע פעמיים מהצפון למרכז.

למעלה