מפגש פורום

Gilliana

New member
נווו, בטוח יהיה לך טרמפ...

... אם מישהו מאיתנו - או איתי, או עם עדי - יהיה בסדר.

1Shir

New member
רגע

אני אולי מתבלבלת עם כיכר טירן, כיכר דה-שליט זה ליד החוף של הקשתות וגלידת אריה? ויש שם פיצה דומינו? האמת שאני לא זוכרת שיש שם איזה בית קפה נורמלי... אבל זה שאני לא זוכרת זה לא אומר שאין. ועדי תגידי איפה את גרה????

Gilliana

New member
דומינו פיצה אם אני לא טועה...

... זה בכיכר טירן. בכיכר דה-שליט יש את הגלריות ושתיים שלוש מסעדות חביבות.

1Shir

New member
אז כיכר דה-שליט

זה לא ממש ליד הים, נכון? וואי, פעם אחרונה שכף רגלי דרכה שם היתה לפני שנים! בזמנו היה שם סופרמרקט וחנות קטנה כזאת לצעצועים/מכשירי כתיבה ושם באמת נראה לי שיש איזה בית קפה.. אבל זה מקום קצת נטוש, לא? בעצם מאיפה לי לדעת, לא מסתובבת שם.. אבל לא טוב משהו יותר מדי יוקרתי.. וכיכר טירן זה ממש על הטיילת ליד מלון השרון ,ליד גלידת אריה , איפה שהיה פעם בורגראנץ'?

adiville

New member
להפך

כיכר דה שליט זאת הכיכר שגובלת בחוף השרון ואיפה שגלידה אריה

1Shir

New member
אוף זה מה שאמרתי בהתחלה, אבל גילי

אמרה שפיצה דומינו זה בכיכר טירן... גילי מה את מטעה אותי?
ואני עוד הרצליינית, פדיחות.. אבל הבושה היותר גדולה היא איזה מקום נרחב אני נותנת לדיון הזה על הכיכרות
בכל אופן תודה עדי!

Gilliana

New member
SORRY ../images/Emo9.gif

אבל מראש אמרתי "אם אני לא טועה" ואני באמת לא זוכרת שבדה-שליט יש דומינוס פיצה, אבל מצד שני - גם לא ממש שמתי לב מה יש שם חוץ מהדברים שאני כן מכירה, ודווקא יש שם מקומות מאד נחמדים!

1Shir

New member
זה בסדר

1. אני לא בטוחה שזה בכלל עוד שם למרות שנראה לי שכן 2. לא דומינוס, דומינו! להשכלתך הכללית אלה 2 רשתות פיצה שונות לגמרי, דומינו כשר ובדומינוס אוכלים פיצה עם פפרוני.. כמה הייתי מבלה במקום הזה כשהייתי ילדה.. (פינת הנוסטלגיה) בנוסף לפיצה היה ליד בורגראנץ' (נראה לי שכבר מזמן אין) ועוד חנות ענקית כזאת של מכשירי כתיבה מדבקות ומשחקים... איך אהבתי את זה!

Gilliana

New member
אהההההה

נו טוב, את זה באמת לא ידעתי! תמיד חשבתי שיש רק דומינוס עם פפרוני...
ובכלל, כל האיזור הזה של הרצליה פיתוח פשוט משגע, לא? בעיקר אני אוהבת את החוף של נוף-ים...

1Shir

New member
אז יאללה אם את כל כך אוהבת תבואי!!!

תקחי אותי לטיול בהרצליה פיתוח איפה שתרצי.....

Gilliana

New member
עשינו עסק ../images/Emo13.gif

ודרך אגב, לא סיפרת איך היה בטורקיה...

1Shir

New member
מה?! אני טסה רק בחודש הבא....

גילי את לא מרוכזת!!
ב- 17-20 באוגוסט אני לא אהיה כאן.. בהנחה שבכלל נחיה עד אז

Gilliana

New member
אויש, ואני כך הזמן חשבתי...

שזה ב-17 ליולי, אני באמת לא מרוכזת

adiville

New member
עדי גרה באור יהודה אבל...

עם רכב אפשר להגיע לכל מקום

the scout

New member
אני מקוה שאין התראות על עזריאלי

כי הבעל היקר שלי עובד בבנין הסמוך... בכל מקרה, כל איזור המרכז נוח לי וכמובן שיש לי רגשות חמים לראשון לציון כור מחצבתי:)

1Shir

New member
גילי כשאת אומרת חוף הים...

למה את מתכוונת? בשבילי חוף הים זה חול ובגד ים.. או שהתכוונת לטיילת?

למעלה