מפגש פורום

BAZOKA JOE

New member
מפגש פורום

עלה לי רעיון כרגע,אולי נתחיל לדחוף את רעיון מפגש הפורום החופש ובאמת נצליח לארגן משהוא? אנחנו פשוט חייבים!רובנו כבר מכירים הרבה זמן והגיע הזמן!! אני חושב שאם ישנם אנשים עם עבודות בשעות היום אולי אפשר להיפגש בשעות אחה"צ. אפשר להתארגן בבית קפה,נהיה בטח 10 עד 15 איש שזה לא נורא לבית קפה בגודל בינוני ואני חושב שיכול להיות ממש כיף. אפשר לספור בדיוק מי בא ולהזמין מקומות. מה אתם חושבים??

Gilliana

New member
בהחלט! ../images/Emo45.gif

כבר דיברנו בינינו לבין עצמנו שננסה לארגן משהו אחרי ה-5 באוגוסט, לאחר תקופת המבחנים של הסטודנטים שבינינו וכמובן - רצוי מאד לנצל את החופש הגדול. אז קדימה - מה דעתכם על משהו לקראת אמצע אוגוסט? תתחילו להציע תאריכים ונרים את הפרוייקט. כל הכבוד ליוזמה שי!

1Shir

New member
אני חושבת

שזה רעיון חיובי. יאללה מי שמעוניין תזרקו תאריכים... אחה"צ בבית קפה באיזור ת"א זה אידיאלי..

the scout

New member
לי נוח כל יום בשעות אחהצ

ועדיף באיזור המרכז . עזריאלי נשמע טוב.

Gilliana

New member
עזריאלי רעיון גרוע

א. אין שם חניה נורמלית למי מאיתנו שמגיע ברכב (הון תועפות תשלום) ב. ויותר חשוב - בימים אלו להסתובב באיזור עזריאלי, לא בריא. יש התראות ממוקדות ששיש כוונה לפגוע בטילים באיזור עזריאלי-הקריה כך שאני מציעה להתרחק מהאיזור הזה כמה שיותר. לא חסרים מקומים נחמדים ונוחים בהרבה - אני לא מצליחה להבין למה עזריאלי הפך להיות מקום מועדף למפגשי פורומים שונים, שלא לדבר על כך שאין שם בכלל מקומות סימפטיים לשבת. אני בעד חוף הים.

BAZOKA JOE

New member
לא יודע עוד לגבי תאריכים

אבל גם אני חושב שאולי נתרחק מת"אאולי רשל"צ? זה די קרוב לת"א.אם זה גם לא נוח אז אולי איזה מישהוא מת"א יכול להמליץ על בית קפה במקום יחסית שקט...אני יודע שאם נלך על כיוון רחובות אני מכיר כמה מקומות...

Gilliana

New member
מבחינתי כל מקום שתקבעו יהיה בסדר

אין לי בעיה עם ת"א, אין לי בעיה עם ראשון ואין לי בעיה עם רחובות.

adiville

New member
יאללה בכיף ../images/Emo45.gif

יש גם הרבה מקומות סבבה בהרצליה וזה ליד הים, יחסית שקט (יותר מת"א זה בטוח...) אז יכול להיות נחמד. אני בעד כל דבר שיתקיים אחרי ה-3 באוגוסט (דפש מוד דפש מוד דפש מוד !!! עוד מישהו בא להופעה ??) יש לי רכב אז אפשר לבנות עליי לטרמפ

Gilliana

New member
הרצליה מעולה! ../images/Emo45.gif

עם עדיפות לאיזור כיכר דה-שליט למי שמכיר... (שיר, את בטוח מכירה וגם עדי אני מאמינה).

aerynsun

New member
מפגש?

עדיין לא קראתי את כל השרשור אבל הרצליה אני בטוח לא אוכל להגיע.

1Shir

New member
הרצליה לא וראשון כן?!../images/Emo46.gif.....

אולי הכי הוגן שזה יהיה בת"א, נראה לי שזה פחות או יותר באמצע של כולם.... (למה אני מרגישה שהולכים לקטול אותי?...)

Gilliana

New member
למה? מה הבעיה עם הרצליה?

בדיוק 10 דקות נסיעה מת"א והרבה יותר נחמדה - זה בטוח!

1Shir

New member
כן גילי? זה אומר שאת עוברת להרצליה?

תבואי, נפתח לנו משרד אקס פיילס קטן... את תהיי החוקרת ואני אהיה המזכירה.

Gilliana

New member
מתאים לי! ../images/Emo45.gif

אבל... אנחנו צריכות גם איזה גבר שווה...

1Shir

New member
אם אני אי פעם אמצא גבר שווה..

אני אעדיף לשמור אותו לעצמי

Gilliana

New member
ודרך אגב שיר, הנה תמונה של...

... נשים שמחכות לגבר המושלם.

aerynsun

New member
כי יש לי טוסטוס 50 סמ"ק

אז גם לראשון לא אוכל להגיע. אולי עם טרמפ ? נראה קודם מתי זה ואז נראה.

למעלה