מפגש פורום.....

אמממ

אני לא חושבת שאני אבוא כי יש בצפר והכל סווו תהנו לכם...

חמודים שלי..התגעגעת אליכם!

שמעתי נכון? מפגש פורום?? אני רוצה לבוא אבל אמא בטוח שלא תרשה...אולי אני אשכנע אותה שאני אבוא עם חברה...אוייייייייי...אני רוצה לבוא...אין לי מזל בטח אמא לא תסכים ושוב יהיה לי כאב ראש...חחחח...אני אחשוב על זה גם כי כמו שאמרה כאן מישהי..אני גם מתפדחת..חחחחח...אבל אם במקרה אני אגיע..תזהו אותי...אני 1.70...חחחח...אניווי חמודים אני רוצה פרטים איפה זה יהיה,כדי שאני אוכל להגיע אולי...ביי.

זה לא קשור לאאוטינג..בכלל לא...

אני כותבת הדר או הדרוש כל הזמן וזה לא מפריע.....תמיד בסו ההודעה שלי רשום הדרוש ושושי אף פעם לא העירה לי על זה....זה לא קשור לאאוטינג..את מתבלבלת עם משהו אחר בטח.... מותר לך לרשום ת'שם שלך..תבטחי בי.

sh53

New member
אאוטינג - למסור פרטים על אחרים

אם את רוצה למסור פרטים על עצמך, זה בסדר. למסור פרטים על אחרים בלי רשותם - זה אאוטינג. השבוע מישהו רשם את שמך בפורום, בכרטיס שלך לא רשום את השם אלא כוכביות, ולכן אמרתי שזה אאוטינג, כי עד עכשיו לא כתבת את שמך בפורום.

sh53

New member
../images/Emo41.gifהודעה נמחקה מפה לבקשת הגולשים../images/Emo41.gif

ashkeloni

New member
ואני מעדיף בדרום

אבל כולם חייבים להסכים איתי שעזריאלי המקום הכי טוב לירושלים זה סתם מסובך להגיע...

spirit noa

New member
אני חושבת ש....

יותר טוב עזריאלי , לא? זה לדעתי הכי נוח.. וגם לא נראה לי שאני יבוא.. נו אתם יודעים ההורים שלי ....!!!, או שאני איכשהו ינסה לשכנע אותם :-דבר שלא נראה לי שילך......... אבל תהנו לכם :)

HaMsTeR

New member
יכול להיות שאני אבוא../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif

ימים רביעי וחמישי טובים בשבילי. לי הכי נוח יהיה להפגש בקניון הגדול ברחובות, אבל אם המפגש יהיה בעזריאלי, יכול להיות שאני גם אוכל לבוא.

למעלה