מפגש פורום.....

ההצעה שלי

לדעתי כדאי לחכות עם המפגש עד פסח , למרות שזה בעוד חודשיים , לדעתי עד אז יווספו לכאן אנשים חדשים וגם האנשים הקימים יוכלו ליצור קשרים אחד עם השני ולהכיר יותר טוב (וגם זה יהיה חג), לדעתי בזמן לימודים עדיף להשאיר את עצמינו במתח עד החופשים, בכדי שזה לא יפריע ללימודים - לי יש מגנים ובגרויות ויהיה לי מאוד קשה להגיע . אגב לא משנה לי איפה זה יהיה -עדיף במרכז כי כולם יכולים לנסות להגיע לכאן בלי להתסבך בין צפון לדרום (פעם נסעת לחיפה דרך רחובות לדוגמא) אבל לא בעזריאלי כי מנסיון לקח לי שנה למצוא את שושי ודרור -התחלתי לשאול אישה אישה אם היא שושי, תודה לאל שלא הביאו לי איזה זפתא לתחת כי לדעתי חשבו שאני משוגעת ... לדעתי עדיף שזה יהיה באיזה מקום פתוח כמו פארק הירקון -פסח הוא באביב אז יהיה גם מזג האוויר נחמד ולא יהיו יותר מידי אנשים ואם נעשה את זה בשעות הבוקר המאוחרות אפילו נוכל להשתזף קצת -כן אני חושבת רק על להשתזף כי זה החלום שלי בשיעורים ... שמש , שמש וים ..... לדעתי מוקדם מידי להפגש... אבל ... כמובן ... זו רק דעתי !!!!!

As היחידה

New member
אז הבנתי שלא עושים בנתניה.. =\../images/Emo41.gif

טוב תהנו.. לצערי אני לא יכולה לבוא מצטערת... אז איפה אתם עושים?

נינושש

New member
אני מסכימה איתך...

אין מצב שאני יגיע אם זה יהיה בזמן הקרוב.... בפסח נראה לי מצויין וחוץ מזה ככה נוכל להכיר טוב יותר את כולם.. ועדיף שזה יהיה בחופש!!!!! עזריאלי נשמע מצויין...... :)))))))

gloom

New member
אז אם את לא רוצה עכשיו../images/Emo66.gif

אז מה אכפת לך אם האחרים מסדרים בינהם- מי שיכול בין החגיםפ אז שיפגש ושישמח

sh53

New member
היא הביעה את דעתה בפורום

מותר להביע דיעות שונות בפורום, לא לכעוס אחד על השני.

gloom

New member
למה לכעוס../images/Emo35.gif אני לא עצבני../images/Emo66.gif

אני לא אומר את זה בטונים של כעס, הדבר היחידי שאני כועס עליו זה שאיילת שני לא מחזירה לי אימיילים, אז מה עם היא כותבת ברייטינג, אז מה אבל לפחות תחזירי ימייל טוב אני יוותר לה בגלל שאני אוהב אותה

loving angel

New member
אוף אני לא אוכל להגיע שוב../images/Emo10.gif

באותו יום יש לי מפגש בקשר לגיוס שלי :(

טוב...

בגלל שיש הרבה שרוצים והרבה שלא... מי שרוצה משרשר בכותרת את הסימן
ומי שלא רוצה משרשר בכותרת את הסימן
רק כדי שנידע כמה אנשים רוצים בכלל לבוא

spirit noa

New member
../images/Emo45.gif רק עזריאלי!

כי זה הכי קל להגיע לשם.. להרבה מהפורום זה יותר נוח. אה וכניראה שאני דווקא כן יבוא.. ( יואב מה אתה אומר על זה?, כוח שיכנוע מקום ראשון אצצלי חחח) כי הצלחתי לשכנע תהורים שלי אבל זה לא בטוח..:) מממממממ יש עכשיו האדומות!!!!! זזתי לראות ..! אוף מחר מבחן בפיסיקה.. בעעעע...... !!!!!! אנרגיית גובה את מי זה מעניין ? חח

למעלה