חיבים לעשות אותו באזור המרכז! לא מחויב במרכבות לטרון אני גם יכול לחפש חוות אחרות אבל זה חשוב באזור המרכז אנחנו לא יכולים לסוע לצפון ולא לדרום זה יהיה קשה להגיע גם למרכז אבל להתארגן בקבוצות לקחת ביחד מונית אני יודע מה....... אבל מי יוכל להגיע לצפון מילא לאזור תל אביב
מפגש ראשון אפשר להיפגש איפשהו סתם למפגש רגיל. בלי סוסים ובלי בטיח, לארגן רכיבה לכל כך הרבה אנשים זה עניין לוגיסטי מסובך. אז אני מציע שניפגש בבית של מישהו באיזה יום בבוקר או בצהריים נעשה על האש פלוס קצת חסה לצמחונים וככה כולם יוכלו להיפגש. אני אישית מציע את הבית שלי, אבל זה באמת תלוי בכם. עם מישהו מציע רעיון יותר טוב אז סבבה. טאז, השד והעצות
הכי טוב בלי רכיבה להמרות שזה לא מבצע לוגיסטי מסובך לפני חודש היתה לנו קבוצה של 35 רוכבים אבל סבבה על האש רכילויות וכאלה וטאז לא מומלץ בבית שלך הבנות עוד יקחו אותך לחדר ואז מי יודע מה יקרה
סתאם אני מציע גם את שלי טאז איפה אתה גר ולגבי חיפה אין שם רוב הרוב זה באזור השרון ותל אביב אבל עדיף לא לקחת רוב אלה את האמצע
שלא יהיה רכיבה במפגש הראשון.... לדעתי על האש וחסה (אני יכולה להביא חסה...!) זה מצויין.. ובבית של טאז זה סבבה.. אני לא יודעת אם אני יוכל להגיע... אני לא יכוולה להציע את הבית שלי כי הוא ממש ממש ממש קטן.. סורי.. וזה גם לא קרוב לאף אחד..
למה כול הזמן מופיע לי השם הזה??? "רוני לא חשובה" מי זאת ולמה היא משתמשת במחשב הזה לפני??? מה עשיתי??? שמגיע לי להחליף כול פעם שם משתמש??? ~ סוקלת את רוני הזאת!!!~ למה היא משתמשת במחשב הזה???