מפגש פורום

פרסה

New member
מפגש פורום

חיבים לעשות אותו באזור המרכז! לא מחויב במרכבות לטרון אני גם יכול לחפש חוות אחרות אבל זה חשוב באזור המרכז אנחנו לא יכולים לסוע לצפון ולא לדרום זה יהיה קשה להגיע גם למרכז אבל להתארגן בקבוצות לקחת ביחד מונית אני יודע מה....... אבל מי יוכל להגיע לצפון מילא לאזור תל אביב

taz512

New member
עזבו רכיבה

מפגש ראשון אפשר להיפגש איפשהו סתם למפגש רגיל. בלי סוסים ובלי בטיח, לארגן רכיבה לכל כך הרבה אנשים זה עניין לוגיסטי מסובך. אז אני מציע שניפגש בבית של מישהו באיזה יום בבוקר או בצהריים נעשה על האש פלוס קצת חסה לצמחונים וככה כולם יוכלו להיפגש. אני אישית מציע את הבית שלי, אבל זה באמת תלוי בכם. עם מישהו מציע רעיון יותר טוב אז סבבה. טאז, השד והעצות

פרסה

New member
מתאים

הכי טוב בלי רכיבה להמרות שזה לא מבצע לוגיסטי מסובך לפני חודש היתה לנו קבוצה של 35 רוכבים אבל סבבה על האש רכילויות וכאלה וטאז לא מומלץ בבית שלך הבנות עוד יקחו אותך לחדר ואז מי יודע מה יקרה
סתאם אני מציע גם את שלי טאז איפה אתה גר ולגבי חיפה אין שם רוב הרוב זה באזור השרון ותל אביב אבל עדיף לא לקחת רוב אלה את האמצע

BeerBozZ

New member
גם אני בעד

שלא יהיה רכיבה במפגש הראשון.... לדעתי על האש וחסה (אני יכולה להביא חסה...!) זה מצויין.. ובבית של טאז זה סבבה.. אני לא יודעת אם אני יוכל להגיע... אני לא יכוולה להציע את הבית שלי כי הוא ממש ממש ממש קטן.. סורי.. וזה גם לא קרוב לאף אחד..

M ar y K at e

New member
לי לא עכפאת(ערפאתWTF../images/Emo35.gif)../images/Emo15.gif

כי בטח אני לא יהיה בעאסה!

M ar y K at e

New member
נ"ש ../images/Emo15.gif

שמישהוא יתן לי קישור לעמוד הפורום, כי אני לא מצליחה להיכנס עליו.

פרסה

New member
לפורום סוסים אין כזה

סכלו אותי אם אני טועה פיצי הבמה שלך

~סוקלת את אאווין! בטח שיש לנו!!!~

פשוט תלחצי למעלה על יש לך- שער תפוז> קהילות> סוסים> פורום לחצי על סוסים ותגיעי!!! ~סוקלת קשות את אאווין!~

פאק המחשב הזה!!!

למה כול הזמן מופיע לי השם הזה??? "רוני לא חשובה" מי זאת ולמה היא משתמשת במחשב הזה לפני??? מה עשיתי??? שמגיע לי להחליף כול פעם שם משתמש??? ~ סוקלת את רוני הזאת!!!~ למה היא משתמשת במחשב הזה???

M ar y K at e

New member
כשאני לוחצת על סוסימ ../images/Emo15.gif

זה נותן לי את עמוד הפורומ טאז אבו תעזרו לי

M ar y K at e

New member
אהה פיצ../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

כשאת נכנסת לאיזה פורום שבא לך יש שם [החלפת שם] תלחצי שם ותמלאי סיסמא ואת שם המשתמש וזאת את
(זה מה שאני תמיד עושה, כי גם אמא שלי בתפוז(א ל י א ל ה, נועה את מכירה אותה אולי
) אוקי דוקי
)

WTF????! ../images/Emo12.gif ../images/Emo122.gif מה אני עשיתי??

למה כולם סוקלים דווקא אוותתייי?!?!??!
טובב... חבריוס, אם תשאלו אותי, זה גם לדעתי יותר טוב לעשות במפגש הראשון רק על האש וכו.. ובבית של טאז..??? איפה טאזוס גר?

פרסה

New member
תוב תקשיבו כולם ../images/Emo124.gif

לפי דעתי עושים בלי רכיבה לא בבית של מישהוא לפי דעתי לעשות באיזה יער אוי לי טאזינקה איפה טל שצריך אותה מי צריך אותה?

פרסה

New member
פייייייייייי

עד חנוכה אלוהים גדול ורגע את מכירה את הבית של טאז? באמת כמו שאמרנו עדיף ביער

למעלה