מפגש פורום

yael filan

New member
אבל אבל אבל!

ואי אפשר לפני חנוכה, כי כמו שאמרתי, אני אהיה בארה"ב

M ar y K at e

New member
יעלית ../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

כמה זמן תיהי בארה"ב
וממתי למתי

יער זה גם טוב?יער זה גם טוב!../images/Emo24.gif

למה צריך אותי?
אני חושבת שיער זה ממש סבאבי... ליד החווה שלי יש יער קטן.. אבל ממש קטן... זו מעין חורשה פיצפונת..אבל אנשים מכחישים...לכן המקום נקרא "היער הקטן"
אולי אבל מישהו יש יער קצת יותר גדול?? כלומר.. זה יער ממש חמוד וקטן.. אבל הוא לא כל כך מסוגר..והוא קטן מדי!! הוא פיצפון! אפשר לראות את הצד השני שלו אם עומדים במקביל.. אבל לפחות זה מקום מאוד בטוח וחמוד! וזה קרוב מאאווד לחווה שלי אם למישהו פתאום יתחשק לראות סוסים...

פרסה

New member
יערות באזור שלנו

פי יש יותר מידי השקדיות כרמי יוסף יער נחשון החרובים היער מאחרוי הימ"ם היער לפני הימ"ם (קטן) יער בן-נון (קטן) יער משמר אילון ואני לא אמשיך כל היערות ליד החווה אני ממליץ על האזור הזה הוא הכי מרכזי בארץ וזה לא משנה איפה הרוב אם הולכים לפי רוב זה באזור השרון

ח....

יער, יער ,קטן ,גדול.... אולי ניפגש במערה?!
לא סתם... סבבה.... תבחרו את היער הכי גדול, הכי צפוף בעצים, ושכמובן אפשר יהיה לטפס על העצים שם (אחרת בשביל מה הם שם???!!!
) טוף.... אז בנתיים מה סוכם?? המפגש יהיה בחנוכה,באזור השרון,ביער, ולא יהיו בו סוסים. מה עוד??? אה... טוף... שני דברים- צריך לקבוע מי אחראי לדאוג לארגון של הכל(שאליו נפנה וכו´) לי אישית אין ום בעיה לקחת את זה על עצמי כי אני כמעט כל יום בפורום ובאיסיקיו וגם ככה אין לי משהו אחר לעשות.. ושתיים צריך לראות מי בא ומי לא ולמה... אז מי שבטוח בא שיסמן
מי שבטוח לא בא שיסמן
ומי שעדיין לא יודע אןם הוא יבוא או לא יסמן
טוף? סבבה- תוסיפו תגובות עם הסימנים ומי שלא או מטלבט שיאמר למה ואז נבדוק אם אפשר לסדר משהו... מקווה שכולם יגיעו!!
(אופס כנראה שלקחתי על עצמי את הארגון בלי להתייעץ... אם למישהו יש בעיה שיגיד- אני יפרוש אם זה מפריע למישהו!)

taz512

New member
תפסיקו לסבך את העניינים.

קובעים תאריך, מתישהו אחרי סוכות. קובעים מיקום, שוב פעם אני מציע את הבית שלי כי יש לי חצר ופרגולה ככה שאפשר לשבת בסבבה. (אני גר בתל מונד שזה ליד נתניה.) עם נעשה את זה אצלי אני הקנה אוכל ואת כל השטויות ומי שיבוא יחזיר לי כסף על האוכל. הכי פשוט והכי קל, לא צריך להסתבך יותר מידי, ועם מישהו לא יוכל להגיע זה לא נורא, לא כולם חיביים להיות במפגש. לא יהיו במפגש הזה יהיו במפגש הבא. עד כשי כך פשוט. טאז, השד והפשטות

BeerBozZ

New member
../images/Emo98.gifלי

זה לא כל כך משנה.. למרות שבית של מישהו זה נראה לי יותר הגיוני...

BeerBozZ

New member
../images/Emo98.gifלי

זה לא כל כך משנה.. למרות שבית של מישהו זה נראה לי יותר הגיוני...

BeerBozZ

New member
למה????../images/Emo122.gif

למה תמיד זה מכפיל לי את ההודעות????

BeerBozZ

New member
למה????../images/Emo122.gif

למה תמיד זה מכפיל לי את ההודעות????

BeerBozZ

New member
טאאזזזזז!!!!

תעשה משהו!!!!!!! אני חבולה..
.. זהו.. אני אימצתי אותו סופי... (אלא אם למישהו יש בעיה עם זה....)

taz512

New member
מה את רוצה שאני העשה?

פשוט על תלחצי פעמיים על שלח. תלחצי פעם אחת ופשוט תחכי בסבלנות. ומתי התכוונת להודיע לי שאני שלך? אני אוהב שמודיעים לי כאלה דברים. טאז, השד המטורף

גם אני בעד יער.....

הכי קל למצוא את המקום(אם כתובות מסתבכים). יותר כיף כי זה בשטח וכ´ו... נו מה יש נגד יער??? אל תגידו לי שאתם מאלה ש"אוי הלך פה ג´וק אני לא דורכת פה!".... נו באמת...יער הכי טוף!....אלא אם כן יש הצעות נוספות חוץ מהבית של טאז.... ועוד משהו- מישהו מכיר חוות ווסטרן באזור רמת השרון??? כי אני יסע לשם בחגים ואני לא יכולה להיות יותר משבוע בלי סוסים...

BeerBozZ

New member
../images/Emo122.gifיעשה...

אתה לא הבנת את העניין עד הסוףף. .אני אמרתי שאני מאמצת את .... חבול... האייקון... אבל.. אם אתה רוצה שאני יאמץ אותך זה בסדר מצידי... וחוץ מזה... אני בכלל... לא לוחצת פעמיים....

BeerBozZ

New member
אם... אני רוצה לתקן פה משהו..

דברי הוצאו מהקשרם.. דבר ראשון.. חבולי... האייקון קיבל שם במז טוב.. קוראים לו טאז... דבר שני.. זה לא שאני לא רוצה לאמץ.. את טאזי... להפך... ובגלל זה... אני מציעה כאן ועכשיו לאמץ אותו... ועוד משהו.. בקשר למפגש.. אני לא מבינה מה לא טוב בבית של טאזי (לא חבול... טאז האמיתי..) לפמגש???? (אלא אם המקום האחר יהיה יותר קרוב אלי..) נראה לי שזה ביית מצויין עם מקום והכל... למה לא???? אני לא מבינה מה טוב ביער... וגם.. איפה תמצאו יער??

למעלה