מפגש פורום

מפגש פורום

שוחחתי עם SABERTOOTH וצצה המחשבה על מפגש פורום. חשבנו לערוך אותו בסוכות, אבל כמובן שלא היינו מבצעים זאת בלי לשאול לדעתכם
אז השאלות הן: 1)האם תבואו למפגש פורום בסוכות? 2)אם כן, באיזה יום אתם מעדיפים? 3)חשבנו לעשותו בתל-אביב, אבל אם רובכם המכריע מעדיף מקום אחר, יהי כן. אז היכן נוח לכם לבצעו(עיר גדולה)?

SaberTooth

New member
בעיקרון, אני אגיע....

בעיקרון, אני אגיע למפגש,. אבל ההורים רוצים לסוע לאנשהו בסוכות, אז נראה.

SaberTooth

New member
מה שעושים בכל מפגש פורום....

נכיר אחד את השני, נדבר קצת, אולי נשחק איזה משחק, נגיד יפה "שלום" ונלך הביתה, לא

EverMan

New member
שמאלני !

סתם :) אולי באיזה כנס או משהו ? זה לא יהיה יותר טוב ?

La Gamba

New member
שמע, אתה לא יכול להגיד

"בואו נפגש!" בלי להכין תוכנית, שמישהו לפחות יכין תוכנית (ומקום) למשך כמה זמן, משהו שיעסיק אותנו בזמן שבעצם נעשה את מה שאמרת למעלה. בו נגיד את זה ככה, יותר נוח לדבר (וזה יותר זורם) בשיעור, מאשר סתם בחוץ כשנפגשים בהפסקה. צריך משהו שיעסיק אותנו בזמן שאנחנו מדברים.

Landei

New member
יהייה הכי טוב אם תארגנו משחקי

תפקידים עם דמויות או מבוכים מתוך הרומח. לא משהו ארוך... רק ל4 שעות...

Magma99

New member
מפגש פורום נשמע אחלה!

ומ"ת עם דמויות הרומח נשמע אפילו יותר טוב.

ולאנשים שלא יודעים מה זה מ"ת?

מה יעשו חובבי רומח הדרקון שלא משחקים במשחקי תפקידים?

M a D C o W

New member
אני בטוח אבוא.

ומי שלא משחק משחקי תפקידים (כמוני) לא יכול ללמוד? זה כל כך מסובך?

EverMan

New member
אבל יותר קשה להגיע אליה

אני גם ככה בשביל להגיע לת"א צריך אוטובוס לעכו ורכבת לת"א ...

אישית מפורום על בנות ועל בנים

שנשרתי מימנו לפני מעל חצי שנה היו מפגשים הראשון שאני זוכר היה סוף החופש של שנה שעברה ומאותו יום הייתי בעוד 4 פגישות פורום בתל אביב קניון עזריאלי זה הכי נוח הם אמרו וככה זה לרוב היה (חוץ מבאר שבע פגישה אחת ואחת בראשון לציון) כי היו מהקריות ומחיפה ומי שמבאר שבע והסביבה (אני ומוריה סבתם במקרה..) אז תל אביב זה הכי נוח מבאר שבע רכבת ישירה או הכי הרבה אוטובוס לתל אביב מה שלא יהיה זה נוח מאוד תל אביב אבל בעיה אם לבוא? אני לא יודע הספיקו לי פגישות פורום ואחרי על בנות ועל בנים אני יבוא אני בטח לא יתאכזב כמעט בכלל אפשר להגיד אבל לראות עוד מפלצות ? בחיים שלי זה הספיק כבר! ולא אין לכם מה להפגע בכלל! זה כינוי חיבה כזה! מוזרים ליתר דיוק וגם הם יכולים להיות יפים מאוד! מוזרים ומפלצות יכולות להיות יפות מאוד! (לצערי לא חסרים כאלו בכלל בפורום הישן שלי) אבל לא נראה לי שאני יגיע גם ככה אני שומר מהפורום הישן יותר מידי קשרים אם כמה ואני נוסע אליהם אישית וזה מספיק נסיעות תאמינו או לא בכל מקרה אתם לא רוצים לראות אותי! אתם לא רוצים להקיא ולברוח אז אני לא יבוא בשבילכם בלבד! תל אביב זה הכי נוח אבל אם זה יהיה בבאר שבע רק אז אולי אני ישקול לבוא (מה שלא יקרה כי נראה לי שיש יותר מידי מהצפון צפון בשבילי) בכל מקרה תהנו כמה שתוכלו היום למשל יש בעזריאלי פגישה של פורום בתפוז "על בנות ועל בנים" התקשרו אלי לא מעט נערות כדי להביא אותי אבל בלי כסף אי אפשר לבוא ובלי רצון הן רוצות לשייך אותי לפורום שפרשתי מימנו ממזמן כבר :( בכל מקרה מה שהיה היה אבל זה מצליח להם מאוד כשברוב הפגישות (לפחות אלה שאני הייתי ) היו בסביבות 40 חבר´ה שבאו אז זה יותר מידי נכון אבל כיף למרות שתמיד התאכזבתי חוץ מהאחרונה

alond

New member
כיוון שזה בסוכות אז אולי אפשר לעשות

באייקון או משהו כזה?

בתוך כנס אחר?

אני לא חושב. תהיה צפיפות נוראה, ואי אפשר יהיה להתעלם מנושא המ"ת כיוון שכולם סביב יעסקו בו. רומח הדרקון לא יהיה המוקד- לדעתי על המפגש להתקיים במקום פתוח, בטבע.

למעלה