מפגש פורום

strahd

New member
אוקיי...אז איפה נעשה את הכנס?

אם זו בעיר אחרת, אצל מי נעשה את זה? בבית של מישהו או סתם ברחוב?

זהו שלא! כנראה

אפשר לעשות את הכנס אצלי בבית יש מקום למעל 13 איש בחדר (יש מספיק מקום ואם לא (מה שלא יקרה) תמיד אפשר למצוא בקיבוץ מקום גדול יותר תאמינו לי) ככה שזה יוצא רע מאוד כי זה צפון הנגב שזה דרום הארץ ככה שזה לא מומלץ אבל זה רעיון שיאחד אנשים ממש כאילו לרוב עושים פגישות בקניון ואז תמיד יש את האלו שגם רוצים לקנות משהו באותה הזדמנות או לחפש משהו......וכו..... וזה הורס ואין האחידות ואין כלום

La Gamba

New member
למען האמת, אני מכיר מישהו

שהיה בפורום הזה ועזב. אבל הוא גר בתל אביב....

Time & Death

New member
מפגשים בקניון הם לא בהכרח הרס...

אחד המפגשים היותר כייפים של פורום ה"פ היה בקניון. היה כיף למדיי (חוץ מהעובדה שהיו פקקים איומים ובגלל זה אני וחברה שלי איחרנו באיזו חצי שעה, אבל זה לא אומר שלא היה כיף!) ותאמין לי, אף אחד לא בא לשם כדיי לקנות ומשהו, מה גם שקניונים הם יותר נגישים לרב האנשים... וגם אני גרה בחור בדרום.. עדיין, עדיף לי ת"א..

שלוש דברים!

אחד אני לא יודע מזה חור בדרום! כל הדרום זה חור אחד גדול!!!! דבר שני ממי שהיה בפורום ה"פ (הארי פוטר לא?) בן דודה שלי אמר שהיה נחמד אבל די גרוע ואני מדבר על "על בנות ועל בנים" הפגישות היו אם הרבה נערים (העיפו אותם פעמיים ממקדונאלד) אבל מעט נשארו לדבר יחד כל הזמן תמיד ירדו והלכו וחזרו אנשים ואני מדבר גם עלי אני לא ישאר כל הפגישה במקום אחד כי זה משעמם

מ.ש.ט

New member
שלושה!!!!!!!!!!

בפגישה של פה"פ לא היה כזה גרוע!!!! אני הייתי שם ונהנתי! (למרות שרוב הזמן שאלו אותי למה אני לא מדברת...) אבל נראה לי שהקניון זו הבחירה הטובה ביותר!!!! הייתי עושה את המפגש אצלי בבית אבל זה חור וחוץ משלושה או ארבעה אנשים לא יגיע לשם אף אחד...... ואם מישהו יגיע זה עד לשלט שאומר עוד כמה ק"מ גוש קטיף ואז יסתובב ויברח.......

Time & Death

New member
תשובות...

חור בדרום= עומר... (אומר לך משהו?) המפגש השני של פורום ה"פ היה בקניון איילון, הוא היה המפגש הכי גדול (חוץ מהמפגש בבית של אחת שגרה בר"ג) ובין הכי כייפים. וגם אם המפגש בבית של מישהו, זה לא להשאר במקום אחד? אז לפי מה שאתה אומר, אתה לא תשאר גם אם זה יהיה בבית של מישהו, אז למה לעזאזל אכפת לך אם זה בקניון או בבית פרטי?

מ.ש.ט

New member
אל תעשו את זה ביום הראשון של....

חול המועד סוכות! כי יש איזה מפגש משפחתי....

למעלה