מפגש פורום

alond

New member
LOL בטבע...

בכל אופן, לטבע, אני ורבים כמוני לא יגיעו. לאייקון לעומת זאת אני כנראה מגיע וכך גם רבים אחרים. בחירה שלכם.

Time & Death

New member
רעיון נחמד...

אני רגילה לזה מפורום ה"פ. בעיקרון, אני אוכל לבוא... אם זה יהיה בת"א (ורצוי גם בעזריאלי...) ומישהו תמיד יכול להכין תוכנית אומנותית. (בפורום ה"פ תמיד מכינים של מי הינשוף הזה בכלל... בדרך כלל זה מאד משעשע..)

La Gamba

New member
שמישהו פשוט ייקח אחריות על הנושא

וזהו!! (אני ממליץ על האביר)

Raist

New member
הכי טוב...

הכי טוב זה בתל אביב. זה מקום מרכזי שכולם יכולים להגיע אליו בקלות יחסית (גם מישהו כמוני שגר במודיעין, אבל לומד בתל אביב)

אם אהתכוונת אלי, אז...

אני לא ממליץ על עצמי ולו בגלל העובדה שאני גר בחור ואין לי גישה לת"א. עדיף שהארגון יעבור לידי משיהו שגר בת"א או לידה.

מ.ש.ט

New member
ומה עם האנשים המסכנים שבדרום?

(תחשבו על ב"ש) יקח לי שעתיים להגיע לשם! זה טיפה מוגזם לא? אני אף פעם לא באה כי המפגשים רחוקים מדי! בפורום הארי פוטר היו בערך 10 מפגשים ואני הלכתי רק לאחד וחצי! אולי תעשו את זה יותר קרוב לדרום???

הכרעה בידי הרוב

את גרה בדרום, אחר גר בצפון. הכי פחות לא נוח(או יותר נוח במילים אחרות) יהיה לעשות באמצע כדי שלא יהיה יותר מדי רחוק לאלו בצפון ולא יותר מדי רחוק לאלו בדרום. הפשרה- המרכז- תל אביב. שעתיים זה כלום.

קל לך להגיד בתור חלק מימנו

לי יתאים מאוד באר שבע (זה אפילו לא שעה נסיעה) אבל חיפה? זה מעל 3 שעות נסיעה אז לא תודה בכל מקרה אני מדבר על מוריה לה זה יהיה מאוד קשה להגיע חוץ מזה שלבאר שבע יש רכבת ישירה באר שבע מרכז ליתר דיוק

הי, חכי רגע!

מצדי שיעשו את זה בחדרה! אני גם צריך לסוע יותר משעה לתל-אביב! אבל אני מסתדר, כי הרוב בוחר ת"א. גם אני למשל הייתי מעדיף בחיפה מאשר בת"א, אבל זה לא מה שהרוב רוצה, וזה לא מה שמתאים לרוב.

Ophel McNeil

New member
אם יהיה, אני אשתדל לבוא. ../images/Emo108.gif

*עשרות ילדים מוצאים לפתע עיסוקים בסוכות*

The Dave

New member
כן

תעשו בחיפה בבקשה ואל תעשו בתחילת החופש אני אהיה במשחק (RPG)

rocket

New member
נדמה לי

שבסוכות יש פסטיבל פנטזי ומשחקי תפקידים בסינמטק בתל אביב.... אולי אפשר להיפגש שם ?

אם אתם עושים במקום צפוני מבאר שבע

תשכחו מימני! למרות שאני צפון יותר מבאר שבע בקצת קרוב לים וטיפה צפונה מבאר שבע אבל גם זה קורה.......

strahd

New member
נשמע נהדר לעשות בכנס המד"ב

אפשר להיפגש כולם בכנס המד"ב בסוכות בסינמטק, מכיוון שאפשר כך להשיג יותר אנשים לפורום ואפשר גם להשיג אולי גם אולם. אני בכל מקרה אנסה ורוצה להגיע.

אתה טועה מסיבה אחת

אם אתה תבוא להפגש בכנס אתה לא תנסה למצוא את חברי הפורום בכלל אתה תנסה להנות הכנס כי זאת המטרה שלך שבאת אליו אתה תלך ואחר ילך למקום אחר צריך לעשות את זה מאורגן במקום שלא ילכו מימנו

למעלה