אני רגילה לזה מפורום ה"פ. בעיקרון, אני אוכל לבוא... אם זה יהיה בת"א (ורצוי גם בעזריאלי...) ומישהו תמיד יכול להכין תוכנית אומנותית. (בפורום ה"פ תמיד מכינים של מי הינשוף הזה בכלל... בדרך כלל זה מאד משעשע..)
(תחשבו על ב"ש) יקח לי שעתיים להגיע לשם! זה טיפה מוגזם לא? אני אף פעם לא באה כי המפגשים רחוקים מדי! בפורום הארי פוטר היו בערך 10 מפגשים ואני הלכתי רק לאחד וחצי! אולי תעשו את זה יותר קרוב לדרום???
את גרה בדרום, אחר גר בצפון. הכי פחות לא נוח(או יותר נוח במילים אחרות) יהיה לעשות באמצע כדי שלא יהיה יותר מדי רחוק לאלו בצפון ולא יותר מדי רחוק לאלו בדרום. הפשרה- המרכז- תל אביב. שעתיים זה כלום.
לי יתאים מאוד באר שבע (זה אפילו לא שעה נסיעה) אבל חיפה? זה מעל 3 שעות נסיעה אז לא תודה בכל מקרה אני מדבר על מוריה לה זה יהיה מאוד קשה להגיע חוץ מזה שלבאר שבע יש רכבת ישירה באר שבע מרכז ליתר דיוק
מצדי שיעשו את זה בחדרה! אני גם צריך לסוע יותר משעה לתל-אביב! אבל אני מסתדר, כי הרוב בוחר ת"א. גם אני למשל הייתי מעדיף בחיפה מאשר בת"א, אבל זה לא מה שהרוב רוצה, וזה לא מה שמתאים לרוב.
אם אתה תבוא להפגש בכנס אתה לא תנסה למצוא את חברי הפורום בכלל אתה תנסה להנות הכנס כי זאת המטרה שלך שבאת אליו אתה תלך ואחר ילך למקום אחר צריך לעשות את זה מאורגן במקום שלא ילכו מימנו