מפגש פורום

Froggy22

New member
נשמע מפחיד...

לדבר עם כולם כאן זה נחמד ותומך ומקסים, אבל להיפגש במציאות? זה נשמע לי קצת... חשוף מדי איכשהו. אני היחידה שמרגישה ככה?

Oyvind

New member
../images/Emo142.gif

חשוף זה חלק מהפואנטה. תראי את זה בתור אחת החשיפות שלך. להשאר בבית ולא להגיע זה לתת לחרדה לנצח. חוץ מזה, כולם שם מכירים את החרדה אז את יכול להרגיש בנוח עם להיות חרדה במפגש. שזה משהו שאת לא יכולה לעשות עם אנשים אחרים.

../images/Emo45.gif מצטרפת

נראה לי שהייתי רוצה להיפגש עם אנשים באיזשהו שלב... יצא לי להיות במפגשי פורומים אחרים (לאו דווקא של תמיכה) וגיליתי כמה זו יכולה להיות קהילה תומכת וכיפית והזדמנות להכיר אנשים מדהימים אבל גם לי (אישית) מרגיש קצת מוקדם אולי אם אני אכיר עוד קצת על גבי הפורום לאט לאט, זה יעזור לי להרגיש יותר בנוח בהמשך

giorno231

New member
תהייה לקראת תכנון המפגש (בייחוד ליו"ר לילך)

בהנחה וקיימים אנשים (אני בינהם) שמועד המפגש בעייתי להם, וישנם אלו שיותר חוששים מסיבותיהם להגיע (ראו הודעות מעלה), האם אפשרי לשקול לקיים מפגש נפרד במועד אחר של חברי פורום זה, או שהרעיון יורד מהפרק והאחוד יצא לדרך?

למה צריכה להיות סתירה?

יהיה את המפגש הזה(ומי שלא רוצה לא חייב להגיע..) ובמועד אחר נקבע מועד נפרד לחברי הפורום הזה בלבד... כך מי שלא יכול/רוצה/מרגיש בטוח להגיע למפגש המאוחד, יגיע לבא אחריו...

x factor1

New member
בעניין הפורומים

למעשה כל מי שכותב בהיידפארק כותב גם כאן, ככה שבעצם מדובר בפורום אחד. ואני מאמין שבעתיד יהיו עוד מפגשים .

Lichy87

New member
הפורום קיים בקושי שלושה שבועות

אל תרגישו שזה פספוס. אנחנו נעשה עוד מפגשים כאלה. אולי אפילו נעשה מפגשים קבועים פעם בכמה זמן, אם נראה שזה מצליח. חוץ מזה אני מקיימת קבוצת תמיכה פעם בשבוע בימי שני בערב. אם בא לכם להיפגש עם ח"חניקים במציאות, אתם תמיד מוזמנים. רק שלחו לי מסר או מייל: [email protected]

Kutaly

New member
תעשו מקום!

היי אף פעם עוד לא כתבתי בפורום אבל גם אני כאן.

רוצה. יכולה להיות בעיה עם התאריכים

ימים 25-27 יש לי קורס עזרה ראשונה+מבחן על זה. כנראה אוכל ב- 27 בערב. כאן גם המקום להציע אולי להזיז ל-28 (יום שישי) ככה שבפוטנציאל יותר אנשים אמורים להיות חופשיים.

hobitit29

New member
גם אני רוצה

אבל.. ואוו .. אני מרגישה ממש זקנה -כולם פה כל כך צעירים..
יש פה עוד חברה שעברו את ה 30? [אני בת 32]

מפגש פורום

אני קצת חוששת, אני חושבת שהאנונימיות של הפורום מקלה עלינו להיחשף, ברגע שכולם רואים אחד את השני במציאות קצת קשה להיחשף אחר כך בפורום ולספר את הדברים הכי אישיים

משוחרר19

New member
האמת שזה קצת מוקדם לי

אני לא ממש מכיר פה מישהו ויהיה לי קשה להגיע לבד. לא נראלי שתראו אותי בפגישה

למעלה