מפגש פורום

x factor1

New member
מפגש פורום

בהמשך לשרשור הכרויות שפתחתי ובו הועלתה האפשרות לקיום מפגש פורום , אנחנו מנסים בפורום חרדה חברתית של היידפארק לארגן מפגש כזה. מיותר לציין שגם חברי הפורום הזה מוזמנים למפגש. כרגע התכנית היא לקיים את המפגש ב-27 לחודש (יום חמישי) בגני יהושע בת''א. כמובן שבמידת הצורך צפויים שינויים. לכן אשמח אם כל מי שמעוניין להצטרף , שיגיב בשרשור הזה , ואם יש הצעות כלשהן אשמח לשמוע.

רותם ע

New member
לצערי יש לי כבר תוכניות...

אולי אפשר להקדים ביום? או למתישהו באותו שבוע?

אוף למה עזבתי את תל אביב?

גני יהושוע פתאום נהייה לי רחוק. אבל בכל אופן אם מישהו בא מהאיזור של ראשל"צ אשמח להצטרף.

avvv

New member
זה לא כזה רחוק

בסה"כ אוטובוס אחד. אני כנראה אבוא מראשון.

../images/Emo45.gif

אני חושבת שגם אני אבוא, למרות שהפעם זה דורש יותר השקעה מצידי
רק שבאמת כדאי לקבוע מקום מדויק, כי כפי שכבר נאמר כאן בשרשור, גני יהושוע זה מקום גדול.

ar29041

New member
אין איזה דרך להדביק או לעגן הודעות

או איך שלא קוראים לזה, לדעתי זה שווה שזה יופיע בראש הפורום

x factor1

New member
הקדמה ביום אחד +הבהרה

המפגש יוקדם ביום אחד ל-26 כדי שגם רותם תוכל להגיע . זה סבבה מבחינת כולם? ועוד משהו , בעקבות מפגשים קודמים בפורום של היידפארק, חשוב לי להבהיר שהמפגש מיועד לאוכלוסיה מסויימת (ח''חניקים הפעילים באחד מהפורומים). ולמען נוחיות כולם , מי שאיננו נמנה עם האוכלוסיה הנ''ל , מתבקש שלא להגיע.

רותם ע

New member
סבבה מבחינתי../images/Emo3.gif, ומה קרה במפגשים הקודמים?

ד"א, הקהילה של היידפארק מגובשת, לא? לא נרגיש קצת לא קשורים אליהם?

x factor1

New member
האמת שלא יצא לי להיות במפגשים קודמים

אבל שמעתי סיפורים על כל מיני "טרמפיסטים" לא ממש קשורים שהגיעו , או כאלה שכתבו שם בעבר והיום כבר לא ממש קשורים לאוכלוסיה שאמורה להגיע למפגשים האלה. החלטתי שהפעם עדיף למנוע תופעות כאלה. תכל'ס בנתיים התרשמתי שהרוב יגיעו דווקא מהפורום הזה..

אז זה למעשה יהיה מפגש של שני פורומים עם כך

וכך ראוי לראות זאת, לא שאנחנו "טרמפיסטים" שמגיעים לשם להפריע, אלא שיש מפגש משולב...

x factor1

New member
בהחלט , המפגש מיועד לשני הפורומים

טרמפיסטים = כאלה שלא קשורים לאחד מהפורומים. במפגשים של היידפארק , היו כאלה שהביאו איתם חברים שלא ממש קשורים (הכוונות היו כמובן טובות) ומכאן הכינוי. אבל שלא יהיה ספק , כל מי שכותב כאן מוזמן להגיע

משהו

חשוב לארגן שלא תהיינה תקלות, עם מיקום מדויק(חשוב מאוד!גני יהושוע מקום גדול...) לפחות איש קשר אחד! ובאמת לארגן את זה כמו שצריך...

הקהילה של היידפארק

מגובשת בפורום אולי, במציאות ממש לא (אני משם אז אני יודע)

אני לא יכול

יש לי טיול באותו שבוע מיום שני ועד חמישי. אם אפשרי ביום ראשון סבבה אם לא אני אבוא למפגש הבא של הפורום.

למעלה