מפגש פורום

_alon_

New member
בקצב הנוכחי

מפגש אומנויות לחימה יתקיים לפני מפגש הפורום הזה. סתם רשמתי את ההודעה כדי להגיד: מחר חצי יום עבודה
, סוף שבוע, פרק חדש ב-buffy וחג שבועות שמח לכולם.

המפגש יתנהל כמתוכנן בשישי הקרוב../images/Emo172.gif

דיברנו על כך אתמול בצ´אט... בחוף הים תל-ברוך בשעה ארבע אחה"צ

אינקה

New member
../images/Emo20.gif והפרטים המלאים?

איפה בדיוק נפגשים? (בחוף של מלון קולוני?) מה בתוכנית? מה כל אחד צריך/מביא? לא מבטיח להגיע, אבל אנסה

_alon_

New member
כמתוכנן?

וואו. כתבתי את ההודעה סתם כי היה בא לי להגיד חג שמח ולא לפתוח שרשור חדש ופתאום כקסם יש אכן מפגש. את יכולה לתת עוד פרטים: מיקום מדויק, שעה... כמו כן: 1. האם צריך להביא משהו. 2. האם המפגש סגור לחברי פורום, או להביא חברים? 3. כדאי אולי לפרסם פלאפונים, כך שאם נחליט לעבור מקום ומישהו מאחר, או שסתם התברבר במציאת המקום, הוא יוכל לברר איפה אנחנו.

לכל המתלבטים והמתלבטות! המפגש

ייערך ביום שישי מחר בשעה ארבע אחה"צ נקודת מפגש- בכניסה לחוף מי שרוצה להשאיר לי מספרי נייד מוזמן לשלוח לי מסר פרטי בקשר לאוכל- מכיוון שאנחנו זורמים וספונטניים אין טעם לעשות חלוקה, כי אז אם X יצטרך להביא שתיה אבל ייבחר שלא להגיע...כולם יידפקו או ש-X ירגיש מחויב לבוא... אז כל אחד שידאג לעצמו לשתיה ו- מי שיבחר להביא הפתעות- כמובן שזה יתקבל בשמחה!

יעל :-)

New member
שמעתי שאמרת חוף תל ברוך אבל

אני לא ממש מבינה בחופי תל-אביב. האם לא קוראים לחוף "חוף הצוק"?? אולי מישהו מוכן לכתוב איך מגיעים לשם (ואז אדע על איזה חוף מדובר)? תודה וחג שמח

Lagrangian

New member
אני מציע שהתוכן לא יהיה

דומה לתוכן שמועבר במפגשים בפורום של דרך הלוחמים או דברים כאלה, אלא דברים שיותר קשורים לאופי המקורי של התרגיל - כל מני תרגילים בזוגות או לבודדים, דמיון מודרך וכו.. ניצן

לא מצליחה להגדיר נושא ../images/Emo8.gif

היי כולם לצערי הרב מאד אני לא אוכל להגיע למפגש היום אני לא ניידת - אין לי רישיון
- אחרי הטסט ה8 שנכשלתי בו הבנתי שאולי לא יועדתי לנהוג ולצערי אני גם לא הצלחתי עד עכשיו למצוא "הסעה" אז שוב אני אאחל לכם המון הנאה וכיף
חני

גם אני

לא אוכל להגיע (השעה לא נוחה לי)... אולי אגיע מאוחר יותר. בכל אופן, מקווה שתהנו. קסם

כפי הנראה אפחד לא הגיע...

גם נראה לי יש חרא מזג אויר... יאללה- בשבוע הבא בעזרת השם!

לא לדאוג! לא היה מפגש!

לא הפסדתם כלום... סבבה הציעה לארגן מפגש בחמישי בערב...רעיון... טוב- התארגנות מחדש! איפה, מה, כמה... ולא השארתם לי טלפונים- חוץ מניצן. תודה ניצן- אפשר גם במסר אישי אם לא רוצים לפרסם בפורום.

היי נטשה ולכולם ../images/Emo140.gif

אני מקווה שפעם הבאה שנארג מפגש זה קצת יותר ילך בכל אופן אותי אפשר להשיג 24 שעות ביממה
בטלפון 536583-051 אוהבת חני

יעל :-)

New member
התלבטתי אבל באתי ...

ואף אחד לא היה
בכל אופן, נסעתי לתל אביב, לחוף שאני מכירה (שכנראה לא החוף הנכון, כי אף אחד לא ענה לשאלתי והסביר לאן ואיך להגיע). חיכיתי, חיכיתי ומכיוון שלא ממש הכרתי וידעתי מי אמור להגיע... התייאשתי ותודות לעובדה שניצן השאיר פלאפון...התקשרתי. ויצרנו לנו מפגש משלנו בפארק הירקון.
התאמנו ביחד בטאי-צ´י כמעט 3 שעות... היה מצויין!!

למעלה