וואו. כתבתי את ההודעה סתם כי היה בא לי להגיד חג שמח ולא לפתוח שרשור חדש ופתאום כקסם יש אכן מפגש. את יכולה לתת עוד פרטים: מיקום מדויק, שעה... כמו כן: 1. האם צריך להביא משהו. 2. האם המפגש סגור לחברי פורום, או להביא חברים? 3. כדאי אולי לפרסם פלאפונים, כך שאם נחליט לעבור מקום ומישהו מאחר, או שסתם התברבר במציאת המקום, הוא יוכל לברר איפה אנחנו.
ייערך ביום שישי מחר בשעה ארבע אחה"צ נקודת מפגש- בכניסה לחוף מי שרוצה להשאיר לי מספרי נייד מוזמן לשלוח לי מסר פרטי בקשר לאוכל- מכיוון שאנחנו זורמים וספונטניים אין טעם לעשות חלוקה, כי אז אם X יצטרך להביא שתיה אבל ייבחר שלא להגיע...כולם יידפקו או ש-X ירגיש מחויב לבוא... אז כל אחד שידאג לעצמו לשתיה ו- מי שיבחר להביא הפתעות- כמובן שזה יתקבל בשמחה!
דומה לתוכן שמועבר במפגשים בפורום של דרך הלוחמים או דברים כאלה, אלא דברים שיותר קשורים לאופי המקורי של התרגיל - כל מני תרגילים בזוגות או לבודדים, דמיון מודרך וכו.. ניצן
לא הפסדתם כלום... סבבה הציעה לארגן מפגש בחמישי בערב...רעיון... טוב- התארגנות מחדש! איפה, מה, כמה... ולא השארתם לי טלפונים- חוץ מניצן. תודה ניצן- אפשר גם במסר אישי אם לא רוצים לפרסם בפורום.
בכל אופן, נסעתי לתל אביב, לחוף שאני מכירה (שכנראה לא החוף הנכון, כי אף אחד לא ענה לשאלתי והסביר לאן ואיך להגיע). חיכיתי, חיכיתי ומכיוון שלא ממש הכרתי וידעתי מי אמור להגיע... התייאשתי ותודות לעובדה שניצן השאיר פלאפון...התקשרתי. ויצרנו לנו מפגש משלנו בפארק הירקון.