מפגש פורום

Lagrangian

New member
מפגש פורום

כל הדיבורים בפורום אמנויות לחימה על מפגש פורום, העלה לי את הרעיון שאולי אפשר לארגן דבר כזה גם פה, ואולי זה יהיה יותר קל ובסופו של דבר גם יתממש (בניגוד לפורום אמנויות לחימה..:) ) יש היענות?

אני אפגוש אתכם

בשמחה רבה!

deep ocean

New member
משעשע ../images/Emo6.gif

Lagrangian אולי תספר לנו למה התכוונת? פורום לחיות בהרמוניה עוסק גם באמנות הלחימה. האם אתה מתכוון לאימון באמנות לחימה כלשהי (הזכרת את פורום אומנויות לחימה) או במפגש חברתי? אגב, לשאלתך קסם, אז אימון בלחיות בהרמוניה יכול להיות אחד מהדברים הנ"ל שרשומים למטה....
"פורום לחיות בהרמוניה עוסק בין היתר במדיטציה, מעברים קסומים, בריאות, הילינג, אמנות היכולת, אמנות הריפוי, אמנות הלחימה, אמנות הלמידה, אמנות ההדרכה, אושר, מציאת ה``טאו`` וכל מה שעוזר לנו לחיות בהרמוניה.."

Lagrangian

New member
לא יודע, מה שרוצים.

אני סתם סקרן לראות את האנשים מאחורי הניקים :)

deep ocean

New member
אההה הבנתי ../images/Emo13.gif

אם אתה מעוניין במפגש, אז רצוי שתארגן מפגש, אחרת שום דבר לא יקרה. פשוט לקבוע יום, שעה ומקום מפגש ותראה אם יש היענות...זה הכל

אפשר גם ../images/Emo35.gif

אני יודעת שזה אולי מוקדם ואני יותר פעילה בלקרוא מאשר להגיב בפורום אבל אולי יש מקום גם בשבילי במפגש הזה?
אני אומנם לא ממש יודעת כלום על הילינג רייקי תיקשור אומנות לחימה (ועוד מושגים כאלה ואחרים) מעבר להתעניינות בלבד אבל אני אשמח להצטרף בכל אופן שיהיה לכולכם שבוע מצויין ביי

deep ocean

New member
יש מקום לכולם!!!! ברור!!!! ../images/Emo140.gif

אם מישהו יארגן מפגש כזה, יהיה מפגש, וכל אחד שירצה יוכל לבוא
כרגע, המפגש לא מאורגן על ידי אף אחד..נכון לשנייה זו...

אינקה

New member
../images/Emo20.gif אני מציע

לילה של סיפורי עוצמה מול מדורה באחד החופים. כל אחד יספר סיפור (או תובנה), ואולי יותר מאחד. מנגל, שירים, דיבורים... עד הבוקר.

מלאווח

New member
אחלה רעיון, אינקה ../images/Emo62.gif

ואני מתנדב לסייע בארגון... נ.ב. קיבלת את המסר שלי ?

Lagrangian

New member
מה זה

מה הם סיפורי עצמה? כל הזמן אנשים אומרים סיפורי עצמה סיפורי עצמה שם, ואז מספרים סיפור..
אפשר גם לעשות כל מני תרגילים נחמדים, פושינג האנדס וכו´, אני יודע שזה תמיד מצליח להעלות בי חיוך (גם להסתחרר , אבל אני מניח שזה דווקא לא יעלה לכולם חיוך..
) ניצן

אינקה

New member
../images/Emo20.gif סיפורי זן, משלים קוסמיים,

אגדות סמליות המתארות תהליכים אנרגטיים וכל סוג סיפור או תובנה המאפשר להתחבר דרכו לא אל האגו ותשוקותיו אלא אל משהו גדול יותר מן האדם. בערך.

גם אני בפנים! ../images/Emo98.gif

הילינג, מודעות עצמית, חשיבה חיובית, תיקשור. טלפתיות או סתם פארטיות... העיקר שיהיה באיזור ת"א....

_alon_

New member
גם אני ילך בעקבות הזרם

אין לי מושג על 90% מהדברים פה בפורום ולחיות בהרמוניה עבורי זה להנות מהחיים, מהטבע ומהאנשים שסובבים אותנו + לעזור לאנשים פה ושם. אימון משותף נשמע מפתה אבל מכיוון שלא כולם מתאמנים ואלו שכן באים מתחומים שונים אז זה לא נראה לי רעיון טוב. מנגל מצריך התחיבות של אנשים להגיע (בגלל חלוקה של מי מביא מה), וגם מישהו שיתפעל אותו אז לדעתי כדאי לוותר עליו
אזור: ת"א-הרצליה נשמע טוב. זמן: חמישי-שישי נגיד התחלה בסביבות 23:00 (מיד אחרי buffy יוצאים לדרך
) עזרה בארגון, אם מישהו יקח את זה על עצמו אני מוכן לעזור.

אפשר בחוף או בחולות

של תל-ברוך... בלי מנגל- כי אני מבינה שזה יגרום לכמה אנשים פה אי-נוחות, אבל עם פיתות-חומוס-אורנג´דה....חחחח.... ו....מוסיקה. בהחלט. מה דעתכם על שישי אחה"צ?

למעלה