מפגש פורום 9

nirk_aikido

New member
אביא כ4 בוקנים, מה סדר האימונים ?

אני אביא את הנשקיה של משפחת קראוזה - בערך 4 בוקנים ועוד חרב האימונים שלי. אבל- אני עוזב מוקדם, בסביבות 14:30. נירק

שי + מתנדבים

יש מצב שבו אפשר להרים ציליה מעל איזור האימונים? מעין יריעות בד מתוחות שכאלה, שאני יודע שקיימות, אך לי אישית אין מושג איך להקימן.

../images/Emo124.gifיש לי רשת צל אם רוצים

אני לא זוכר בדיוק את גודלה - 5 על 8 מטר אם אני זוכר נכון. בכל מקרה, יש על מה לתלות אותה?

אפשר לתלות אותה על איתי ../images/Emo3.gif

אפשר גם לאלתר משהו עם העצים שם, או כמה בזנטים זרוקים.. אתם גרים באיזור כפרי, לא? אז תתכפררו!

מישהו הזכיר כפרי? ../images/Emo8.gif

אלתור עם עצים תלוי בגובה העצים וחוזקם (לא כדאי לשבור עצים צעירים/שבירים. זה יוצא לנו שם רע). כדאי לעשות סיור מקדים ולבדוק אם זה אפשרי. מה שכן אפשר לעשות: כל מי שיש לו אפשרות להביא שמיכת-קיץ, שטיח דק, סדין ישן - כל דבר שאפשר לקשור עם "כפתורים" ולתלות - תוך כמה דקות נוכל לאלתר מחסה מוצל, אם לא לאימונים לפחות להפסקות. זה מחייב כמויות גדולות של חבלים זולים, כאלה שלא אכפת לחתוך איזה אורך שרוצים ולזרוק אח"כ. וזה מחייב סריקה אחרי האירוע, לוודא שלא נשארו שאריות חבלים (=לכלוך) בשטח.

crane

New member
אוהד, תעמוד בתור

אתה יודע כמה אנשים רוצים לתלות עלי דברים? הודעה זו נכתבה מתוך שיעמום ואני לא אחראי על תוכנה.

שי רגב

New member
../images/Emo124.gifאורן../images/Emo70.gif

א. אז אני מבין שאתה בא... סבבה!! ב. תביא את הרשת. יש איפה לתלות. ג. הייתי מביא גם את הרשת שלי, אבל אתה יודע... היא ע-נ-ק-י-ת והיא כבר תלויה (בבית...) ולמחרת אני אצטרך שוב לתלות אותה.
ד. תתחדש על האופנוע, יא ערס!!!
(מה אתה נוסע כ"כ מהר?? ניסיתי לרדוף אחריך ונעלמת כמו שד עירקי שבלע קילו סחוג תימני!). ה. תביא סכינים (לאימונים) ובוקן.

orii

New member
שי מה נסגר עם הרשת צל של המקום?

יש במקום רשת צל שאמורה לרדת... אלה אם שי הצליח לבקש שתישאר שם עוד שבוע עבורנו...שי מה קורה עם זה? מה שכן שי אמר שהיא לא נמצאת מעל דשא טוב, דבר שאינו משנה לחלק מהשיעורים.

שי רגב

New member
../images/Emo10.gif לא הצלחנו עם הרשת...

הרשת שתלויה (היתה?) במקום - שייכת לקייטנה שפעלה שם. הקייטנה סיימה את הפעילות היום ומפעיליה אמורים היו לקפל את הרשת. לפי מה שהבנתי - הקייטנה אינה שייכת/אינה פועלת בחסות הכפר ולכן אין להם יכולת לשלוט על הרשת. בכל אופן - אורן הבטיח רשת...!

שי רגב

New member
רשת וחבלים...

באדיבות אורן (ארניס) - תהיה לנו רשת צל "מקצועית"! הבעיה שאנו זקוקים למיתרים וחבלים (ויהיה ממש נחמד אם יהיו גם "סנדות"/עמודי תמיכה). מישהו יכול להביא
תודה!

ethanguy

New member
מפגש פורום 9

אני לא מביו !!! הודעה אחת אומרת שזה באיזה מקום ממוזג ואחרת אומרת שזה בחוץ ?@! מישהו יכול להסביר איפה זה בידיוק ומה צריך להביא...

frodo1

New member
בקשר לשיעור נין-ג'יטסו שיהיה

מה זאת אומרת תחת האצומי סנסאי? הוא יהיה שם או משהו?

שי רגב

New member
תשובה מעט מורכבת...

1. להבדיל מאקב"נ. 2. נילי נוסעת הרבה ליפן, להתאמן בהומבו-דוג'ו (היתה לפני כחצי שנה ונוסעת שוב בעוד חודשיים...).

שי רגב

New member
../images/Emo41.gif עדכון מורים...

תמיר (הונג-גאר) לא יעביר שיעור, לצערי. כך שעדיין יש לנו 3 מורים טובים! ננסה לארגן הפתעה, שיטה נוספת, משהו "אקזוטי" (אבל אל תתפסו אותי במילה!).

Erunaamo

New member
לא רוצה להיראות כמו אוכל נבלות,

אבל האם זה אומר שלא יהיה הכרח לחתום על המסמך ההוא, אם המורה שביקש אותו לא ילמד?

למעלה