../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מפגש פורום: בין כרמל לים
טוב, לא יהיה לנו אולם ממוזג, לא יהיו "מסלולי רקורטן משובח" (ואפילו לא טאטאמי של ג'ודו)...
לעומת זאת, כן יהיה לנו: 1. מקום קסום ומקסים (אחד המיוחדים בארץ): בין הר הכרמל לחוף הים (במרחק הליכה מהחוף אולי היפה ביותר בארץ). 2. בריזה ים-תיכונית "חופשי על הבאר". 3. נוף פסטוראלי במיוחד. 4. בידוד מוחלט (שלא כמו פארק הירקון: כאן אין נפש חיה מסביב!), מדשאות מוריקות, עצים (פה ושם), וכל זה - ללא עין צופיה! רק אנחנו לבד...! 5. מים קרים (יש קוּלרים), שירותים ובמרחק הליכה מכביש 4 (מתחנת האוטובוס). 6. אין שום מגבלות: באים לקראתנו בכל מה שרק נבקש (כולל מפתחות לחוף הים, לצורך גישה עם הרכב, עד לחוף!). זהו, עד כאן "קידום המכירות". ועכשיו לתכל'ס: 1. המקום: כפר הנוער "כפר-גלים", מצפון לקיבוץ החותרים (מול טירת-כרמל, לפני מת"מ, על הכביש הישן לחיפה: כביש 4). 2. תנאים: דשא... (ממליץ להביא גי ו/או חולצות ארוכות. מניסיון שלי: מגרד...). יש עצים, אבל לא בכמות מספקת עמ"נ שכולם יוכלו להתאמן בצילם (אפשר לנוח, אבל 60 איש, לפי הצפי, לא יוכלו להתאמן תחתם בניחותא
). לכן - להביא כובעים (רצוי גם קרם הגנה מהשמש)
. 3. מורים: א. אייל וייס ("וייס הנפח"): איידו. ב. רועי תורג'מן: ג'ו-ג'יטסו "קלאסי" (גישת יהודה ואז-דיאס/אורן גורגוב). ג. תמיר ליבוביץ': קונג-פו הונג-גאר. ד. נילי ברל: נינג'יטסו/בודו-טאי-ג'יטסו (תחת מאסטר האטצומי סנסיי). 4. בונוס: לאחר המפגש - המשך לילי (פאנטזיה + שתיה כדת משה וישראל + קבלת שבת + אימון לילי על החוף
). לפיכך, נא להרשם תחת שני הקטגוריות השונות: 1. מי מתכוון להגיע למפגש? 2. רשימת נרשמים להמשך הלילי בחוף. הערה, לאור מסר אישי שקיבלתי מ- crane: אני מבקש סליחה מראש מכל שומרי המסורת והדתיים, שלא יוכלו (מן הסתם) להשאר לפנטזיה הלילית. עבורכם (ועבור כולנו!) - נארגן מפגש נוסף כנ"ל (תלוי בתגובות שיתקבלו מן הנוכחי...), בחוה"מ סוכות. באחריות crane (אני מבטיח לסייע!). תודה ובהצלחה! שי.
טוב, לא יהיה לנו אולם ממוזג, לא יהיו "מסלולי רקורטן משובח" (ואפילו לא טאטאמי של ג'ודו)...